Ne yapacağımı şaşırdım artık

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
Biraz önce profilimdeki eski konulara baktırma keşke o günlere geri dönebilsem dedim. Ne kadar basit sorunlarım varmış meğer eskiden. Şu an sorunum şu ki eşim çok savruk ve çok harcayan bir adam. Tamam benim ailemede alır vs ama zaten ben yeterince maddi destek oluyorum kendi parasıyla almış olmuyor yani ama enayi gibi sürekli anasına abisine yeğenlerine çalışıyoruz sanki. 5aylık hamileyim ve çok zor dönemler yaşadım. Bulantılar ağrılar vs. Buna rağmen çalışmaya devam ediyorum. Çünkü evde kalırsam zaten adam savuruyor elime beş kuruş geçmez. Arabanın kredisi var şuan (ki bu borçlardan sadece biri ve hiç birisi benimle veya evimle alakalı değil) ve ona hadi Benide oraya buraya götürüyor diye huzursuzluk çıkmasın diye verdim ama artık bu akşam da yeğenime uçak bileti alcam deyince koptum artık annemlerdeyim hastayım diye burda kaldım ama yeğenlerine ve dışarıya para saçmaktan biz hiç bir şeyin sahibi olamayız. Sevmiyorum değil ama Okadar soğuyorum ve pişman oluyorum ki evlendiğime ailesinden de Okadar soğudum ki ne yapacağımı şaşırdım artık

Sen 5 aylik hamileymissin cocugunuz olucak bu savurganlik nedir nekdr dusuncesz bi adammis sanki ali agaoglu kusura bakmada esin brz artislik yapiyo ona buna gibi geldi ay ne bliyim yoksa bi insan ndn boyle yaparki

Sen 5 aylik hamileymissin cocugunuz olucak bu savurganlik nedir nekdr dusuncesz bi adammis sanki ali agaoglu kusura bakmada esin brz artislik yapiyo ona buna gibi geldi ay ne bliyim yoksa bi insan ndn boyle yaparki
Valla işte bende değiştiremiyorum malesef çok sıkıldım artık gerçekten bu durumdan

Ya Bi dünya borcu var bide bunu sürekli belirtir. Gider kavun alacak mesela 10tane alır neymiş abisine annesine de versinmiş ne olacakmış. Yada dışarda biriyle dolaşsın yemek yense en iyi yerde yenir hep hesabı bu öder. Bişey bulsa diyelim adam uygun klima satıyo ihtiyacı Yok vs

Aklıma tek çare geldi , maaşları tek bir hesapta toplayın onun idaresi de sizde olsun.

Aklıma tek çare geldi , maaşları tek bir hesapta toplayın onun idaresi de sizde olsun.
Ah dimi keşke öyle olsa valla ben bu konuda çok idareliyimdir ama kendi işi olduğundan sabit getireceği bir maaş almıyor malesef. İşi gücü iyidir eşimin ama Bi de tutabilse yada verse biriktirsem nerde hep aynı hikaye . Alır alır sonrada bişey desem sen bana yardımcı olacağına benden hesap soruyorsun ne kadar borcum var biliyor Musun hep aynı cevap

Siz ne yapin biliyomusunuz kendi paranizla bebeginize kendinize alisveris yapin baskalari yiyecegine siz yiyin evin masraflarindanda eliniz cekin mecbur tutacak sizede bisey derse ihtiyaclarim var harciyorum bunlar mecburi seyler deyin hadi esiniz dusunmuyo ailesi cevresidemi dusunmuyo demiyolarmi oglum kardesim bebegin olcak havaya para harcama

ödeme hesaplarınızıda ayırın . en iyi care bu hatta deki özel okul için para biriktirecegim

arsa yada ev alın takside baglayın adamı çocuga alısveris yapın bol bol kendi paranızla borca girip (arsa ev gibi )onun parasıyla evi geçindirin yada

Alın şu adamlardan maaş kartını.. Erkekler para kazanmasını bilip de elde tutmasını beceremeyen enteran bir şeyler.
Öpücükle alamayacağına göre harcamalarının da önüne geçmiş olursun.

Ufak tefek şeyleri kısıtlama aile konusunda. Muhakkak gerekli gereksiz ayrımını yapabilecek yaştasın zaten. Uçak bileti bence de çok gereksiz mesela.

Al sen o artı al çok bile kalmış elinde :)

Ev idaresini en iyi kadınlar yapıyor.

Eşiniz gösteriş meraklısı sonradan görme
Birde hamilesiniz yani
O yeğenlerine yapıp havasını atıyor zor duruma düşse kim yardım edecek ona ? Kimse. Bu işler böyle eşiniz kendini kullandırıyor ve bunu herkes beni çok sevsin diye yapıyor ama yanlış.
Sizin ve karnınızda ki bebeğin kıymetini bilmiyor

Bu şekilde evlilik olmaz ciddi ciddi konuşun gözünü Korkutun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…