Biraz önce profilimdeki eski konulara baktırma keşke o günlere geri dönebilsem dedim. Ne kadar basit sorunlarım varmış meğer eskiden. Şu an sorunum şu ki eşim çok savruk ve çok harcayan bir adam. Tamam benim ailemede alır vs ama zaten ben yeterince maddi destek oluyorum kendi parasıyla almış olmuyor yani ama enayi gibi sürekli anasına abisine yeğenlerine çalışıyoruz sanki. 5aylık hamileyim ve çok zor dönemler yaşadım. Bulantılar ağrılar vs. Buna rağmen çalışmaya devam ediyorum. Çünkü evde kalırsam zaten adam savuruyor elime beş kuruş geçmez. Arabanın kredisi var şuan (ki bu borçlardan sadece biri ve hiç birisi benimle veya evimle alakalı değil) ve ona hadi Benide oraya buraya götürüyor diye huzursuzluk çıkmasın diye verdim ama artık bu akşam da yeğenime uçak bileti alcam deyince koptum artık annemlerdeyim hastayım diye burda kaldım ama yeğenlerine ve dışarıya para saçmaktan biz hiç bir şeyin sahibi olamayız. Sevmiyorum değil ama Okadar soğuyorum ve pişman oluyorum ki evlendiğime ailesinden de Okadar soğudum ki ne yapacağımı şaşırdım artık