Ne yapacagimi şaşırdım?? esim surekli elestiriyor tukenmek uzereyim

işin kotusu adam cinsel olarak beni istemiyor gibi.bi bahane bulup yok hastayım çocuğa bulaşır Yok çocuk gece uyaniyo uykusu bolunuyomus ,gidip salonda uyuyo.beni beğenmiyor sanrm artık kilolari veremedim daha

Canim kocan niyeti bozmuş gibi geldi. Sana karşı davranışları seni sürekli suçlar nitelikte. İki yorumundan çıkardım bu sonucu ne kadar doğru olur bilemiyorum ama sanki seni suçlayarak ilerde bir hatlar karıştırırsa kendi vicdanını hafifletecek.

Yani söyle ki, sudan bahaneler ile seni kötü ilan ediyor. Sen kötü olduğun için başka bir kadına yanasmak onu kötü yapmaz çünkü kötü olan sensin gibi. Dışarıda isinde veya sosyal çevresinde ilgisini çeken biri olabilir bu ara. Bu aklında olsun.

Bunların altında yatan sebep baba olmaya alışmamak olabilir.

Bir aile terapisine giderseniz ilişkiniz düzelir diye tahmin ediyorum.

Böyle davranırsan sanki onun bu müdahalelerini sorun etmiyormuş gibi davranırsan daha da abartir tabi. Artık tepki vermeye başla.

Dik dur. Neden bu kadar eziliyosun ki.. Sen kendine saygı duymazsan başkası hiç duymaz. Bu kadar hor görme kendini. Sen önemlisin. Sana muhtaç bi çocuğun var, bi can büyütüyosun. Sen olmasan herşeyi eksik kalır. Kendine değer ver. Yorulduğunda biri seni anlasın sırtını sıvazlasın, belki biraz takdir etsin istiyosun ama bu adam bunu yapabilecek anlayışa, merhamete sahip değil demek ki. Kimseye muhtaç hissetmeden dimdik durmaya çalış. Yoruldugun da otur dinlen ne kimseye sitem et ne de izin al. Böyle insanlari görmezden gelmekten başka yolu yok. O zaman belki insafa gelir. Sen kendini ifade etmeye çalıştıkca belli ki seni daha da suçlayacak. Boşver niye kendini, onu kazanmak için paralıyosun. Güçlü ol, dik dur. O seni kazanmaya çalışsın.

Ondan önce siz onun eleştirilecek hallerini serin ortaya. Ozaman duymamak için kendisi de yapmaz.

Öff bu tarz erkeklerle evlenilmemeli, keske önceden yazsa bir yerlerinde de okunsa.
Zor kardesim. Kimseye isinin zor oldugunu anlatamazsin, tuzu kuru olan konusur durur.
Ben de cok zorlandim ama kayinpeder eve girse nerde toz var dikat edip durur. Simdiki aklimla ilk bir sene misafir bile almazdim evime, yatardim yatakta bebegimi severdim.
Insani strese sokuyor böyle anlayissiz insanlar.
Yorucu. Ben de esime diyorum o da cok calisiyor ama cocuk bakmak daha zor diyorum. Yasamadan kimse anlamaz bunu.
BEn aylarca tuvalete gidemeidm ya, is yerinde de tuvalete gidemeyecek kadar yogun mu oluyor bu insanlar. Yemek yapmak bile dinlendirirdi beni yeter ki kucagimda olmasin bir yarim saat. Her gece saatlerce aglamasi. Insan cöküyor resmen. Duygusal da bir is sonucta.
Esine resti cek, bir de onunla ugrasma. Anlayisli olacak baska yolu yok. Kendini ezdirmisin zaten. Cikar dislerini, cocuguna bak. Birak evde ne varsa, cocuga bakiyorum de, ondan önemli dgeil hicbirsey de. Kalk kendin yap ya da himetci tut de. Biz cocuklari belli saatler icinde bakmiyoruz 24 saat boyunca calisiyor sayiliriz..

haftada bi beni çekip konuşma yapıyo.yok bu böyle olmazmış kndime çeki düzen vermeliymsm.kndimi savunmaya kalksam hemn diyo sen hep savunma modundasn beni anlamıyorsun diyip işte cikiyo
Sık olmasada benim esimde bazen yapar hele çocuk yokken eleştirirdi bunalirdim şimdi sekiz aylik bebegimle yemeği bile zor yiyorum kızım olunca biraz daha rahatladım hatta misafir gelecek diye harıl harıl temizlik yaparım hazırlık yapacam uğraşma dışardan alalım diyo. senin evini mi kontrol etmeye gelecekler diye söylüyor. bebek olunca baştacı edeceklerine iyice değişiyor bazıları.. benim eşimin takıntısı aradığı şeyi evde bulacak nerde ne olduğuna dair düzen olacak buda beni yıpratıyor..sunuda soyliyeyim geçen yıl hamileyken halk eğitimin anne çocuk kursuna gittim rehber hocamız üzerine başa başa özellikle ilk 2 yıl evin dağınık olduğu dönemdir isi gücü bırakıp çocuğa vakit ayrılacak onun hayatindan calmayacaksiniz derdi. seni anladığım için üzüldüm durumuna.sana tavsiyem korktuğun için biseylerden odun verip durma zirt pırt da şikayet etme sinirli oldugu an konusma sakin mutlu birbirinize yakin oldugun an tatli dille rahatsizligini sikintilarini dile getir o kizmasin mutlu olsun huzurumuz kacmasin diye siz mutsuz biri olacaksiniz esler öyle tek başına mutlu olamazlar beraber olurlar anlat ona.

Arkadaşlaryorumlara cçok teşekkürler.doğru soyluyosunuz bu şekilde ben mutsuz oluyorum.bazen evi temizlicem diye ağlayan çocuğa bakamiyorum.o da ihmal edilmiş oluyo.gerçekten dört dörtlük olamam.bundan snra kasmayacam.şikayet etmyrm zaten.yapabildiğim kadarını yapcm.kendime de zamn ayiracm.eğer bu şekilde kabul etmiyosa kendi bilir.benden bu kadar...

Ondan önce siz onun eleştirilecek hallerini serin ortaya. Ozaman duymamak için kendisi de yapmaz.
tek dediği laf köpek gibi çalışıyorum .çalışmak ne büyük lux muş.ben çalıştığım donemde bisey desem hemen herkes çalışıyor derdi.aslında zoruna gidiyo ucretsz izne ayrılms olmm.tabi alıştı ayda 7-8 binin cebine girmesine.ama hicc kusura bakmasin oğlum 1 yasinidoldurana kadar ben bakacam ona.makine değil anneyim ben

Paragöz erkek en zoru bu zamana kadar kazandıklarıma say de sende.

arkadaşım ben hiç nazlanamadım
şımaramadım
ama bu boşanalım dediğinde iyi sabrediyorsun valla
ıyıce emın olmus
bu cantada keklık dıye buyuk ıhtımal ısyerındekı kadınlarla kıyaslıyor senı
valla benım esımde bız sevgılı ıken kıyaslamıstı benı su an anlıyorum ne buyuk saygısızlıkmıs bıraksaymısım kı keske
ama bız bosanıcaz dıye dusundugumden ben cocuk yapmadım
hatta zaten su an aılemın evınde dusunme asamasındayım

sunu bunu yap dıyemem ama sen onun paralı kölesi değilsin ki her dediğini sineye çek
bunu artık aıle buyugu ıle mı konusurusun o konusur esınle
aylarca uzak mı davranırsın ( bunun sonucu esınden soguma oluyor genellıkle)
yoksa aılene mı gıdersın bellı sure bılmıorum

ama yıllar sonra artık esıne anca o hasta olup sana muhtac oldugunda sözü gecıyor boyle durumlarda

bak bır ornek vereyım sana ben araba kullanmayı bu sene ogrendım ozel hoca ıle
sonra gecenlerde bı yere gıderken şöyle deıl boyle doneceksın deyınce bır bagırdım dısarıdakıler duydu
o anda bagırmam yanlıstı eevet
ama neden sonuc ılıskısıne baktıgımızda benı elestıre elestıre oyle bır hale getırdı kı ondan gelecek en ufak cumleye tahammulum yok sefkatım kalmadı onun gıbı bır robot oldum sımdı de o memnun degıl bu halımden

Sürekli eleştiri özgüveni altüst eder ve hata yapmayayım diye katınca hata yaptırır insana.bence sende onu elestir dişe dış göze göz ne derse elestir görsün taktir görmemek neymiş.

Bacım sen ne yaptin böyle de bu adamı tepene çıkarttın.az disini göster.ne demek begenmemek begenmeyene kapı orda ne kasiyosun kendini.adam bilinçli seni ezip sindiriyor.ilk evlendigimde eşim bana yapmıştı böyle sinsilikler actim agzimi yumdum gozumu adam bi kendine geldi.seninki çocuğu gibi seni egitiyo.çok mu mükemmel bu adam.sende onun kusurlarını yüzüne vur bi ferahla.sen onu bi attan dusmuse çevir bakalım bi daha aynı şeyleri yApabilecekmi.ne bu be ananmi babanmi bu yasa seni o mu getirdi.

bnde artık aşırı tepkiler vermeye başladım.bugün mesela işten eve döndü öğlen vakti.sabah kahvaltı yapıp ugurlamstim.dediki sabah bnde n sonra uyudunmu.normalde buna bile laf söylüyordu.bikackez uyuyakalmıştım kahvaltı hazrlayamamistim.vay efendim AC gonderiyomusum.işte bugün dedi ki benden sonra uyudunmu
Birden bagrdim uyudim evet neolmus uyuyamazmiyim .yeter artık biktim eleştiri lerinden. Begenmiyosan git artık çaba gostermycm dedim.dumura uğradı.noldu aaşkım ben gününü sormk için sormustm vs.kusura bkma yanlış anladın dedi.bnde dedim ki artık senle konuşmadan önce derin derin düşünmek istemiyorum .yabancı gibi hissedyrm artık vs.dedi ki beni sevmiyomusunaartık? Bilmym çok mutsuzum onu biliyorum sadece dedim
Biraz kafani topla akşam konuşalım dedi
Baya şaşırdı ve şok olmuş gibiydi
Dışarda şimdi gelince konuscaz.artık icimdekileri donucem
Canım senin adına da üzüldüm.umarım hakkında hayrlusi olsn.gercktn insanın huyunu degstrylar.ben ilk evlendigimde şeker gibiydim sinirlerim alınmış gibiydim çok pozitif neşeliydm
Keşke peygamberimizin ornk alsalar kendilerine...

ya canım aynı seyler valla
benım esımde ben onu senın yaptıgın tarzda cıkıslar yapınca kendını duzeltıor
acıkcası benımde oyle cıkıs yaptıgım adama tekrar sevgı dolu davranasım gelmıor
ınsallah sızınkı duzelır cocukta var

ne biliyim cnm farkında olmadan bu noktaya gelmişiz.hep iyiniyet.aman huxurumuz kaçmasın anlayışı.yok artık bu noktadan sonra izin vermm.sizlerin yorumlarını da okuyunca onun tam olarak hatalı olduğunu anladm.insan alisiyo çünkü.seni inandiriyo kusurun sende olduğuna.birileriyle paylasmayinca işin içinden çıkmak zor oluyo

cnm çocuğu sadece ben dusunince durum böyle oldu.ben elimden geleni yaptım ama kndimi ezdiremm cnku o şekilde ruhhastasi bir anne olurum.şuan çocuk tan çok kndimi dusunyrm açıkçası. Hayırlısı. Bosanmaktanda korkmuyirm artik

Bence eşinizin size pek tahammülü kalmamış.Gık deseniz kızacak gibi,yoruldum diye paylaşmak istiyorsunuz adamla,onu bile konuşturmuyor.cinsel olarak da soğumuş,beraber yatmıyormuş falan,çok zor ne diyeyim.Sevgisizlik mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…