Ne yapacağımı şaşırdım fikirlerinize ihtiyacım var....

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Benim 4 yıllık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz. Ama şu son günlerde artık ben bu ilişkiyi kaldıramıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sevgilim sürekli benim hareketlerime laf söyler oldu. Öncedende yapıyordu ama ben çok uyardım onu hala devam etmesi artık bana batmaya başladı. Kendisini seviyorum ayrılmakta istemiyorum ama artık hareketlerinide kaldıramıyorum. En basitinden yediğimiz yemek bile burnumuzdan geliyor. Yani ben çok yemek seçerim bunu öyle bir diline dolamışki beni aşalarcasına hep yemek seçtiğimden bahsediyor ya sanane be arkadaşım sevmiyorum diyorum senin için sevmek zorundamıyım o yemeği diyorum ama beyfendi üste çıkıyor hemen. Yok çok dırdırcıymışım uzatıyormuşum dayanamıyorum artık... Sürekli saçma sapan şakalarından benden şikayet etmesinden bıktım. Napmam lazım benim hiç bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

canım cıddı dusunuosanız bıraz daha dusun derım ılerde pişman olucagına sımdı ol bence ewlılık zor sımdı kaldıramıosan ılerde ewlenınce hıc kaldıramazsın sana dahada agır gelır

mesela şuan konuşmuyoruz nedeni ise kahvaltı yaparken ya ezine peyniri olmadan zevk almıyorum yediğim yumurtadan demiş olmam... surat asarakta söylemedim düzgünce sohbet ederek söyledim. kanlı bıçaklıyız resmen şuan

cnm bence artık kendini biraz geri çekmen lazım.
eski huylarını da yapmamaya calıs yanında ..sana ne oluyor cok değiştin deyip kudursun :)

canım cıddı dusunuosanız bıraz daha dusun derım ılerde pişman olucagına sımdı ol bence ewlılık zor sımdı kaldıramıosan ılerde ewlenınce hıc kaldıramazsın sana dahada agır gelır

evet benimde ilk aklıma gelenler bunlar oldu zaten. şimdi böyle olan ilerde kimbilir nasıl olur.. evlilik meselesini ciddi anlamda düşünmeye başladım önceden şüphem yoktu kendisinden ama şuan tam tersine düşünüyırum

cnm bence artık kendini biraz geri çekmen lazım.
eski huylarını da yapmamaya calıs yanında ..sana ne oluyor cok değiştin deyip kudursun :)

onuda denedim canım ya kendisi okadar arsızki baş edemiyorum... işin aslı yemek seçme huyumu falan yanında minimuma indrmiş durumdayım ama neden ben değişiyorumki kendisi çabalasın artık. ya çok arsız bir insan ne laf yetiştrebiliyorum nede haklıysam haklı olduğumu kanıtlayabiliyorum. çok değişti çok

bencede canım ama canını fazla sıkma herseyı oluruna bırak sadce ıyı dusun derım yas kac senın

yaş 24 canım seneye okul bitiyor söz düşünüyorduk. ama evleneceğim adam bu mu artık şüpheliyim ben. ayrılmak hiç istemiyorum okdar ikilemde kaldımki anlatamam böyle bir kocada istemiyorum orasıda ayrı

bu tür şeyler ufak gibi görünüyor ama birikince çok yıpratıcı oluyor. sinek de küçük ama mide bulandırır. ben derim ki; konuş ve anlat neler hissettiğini. ancak o şekilde çözülebilir. yoksa bunlar birikecek ve bir gün kötü bir şekilde patlayacaksın.

sen değiş demiyorum zaten cnm anlayamasın ne yaptıgını diyorum(kafası karıssın onunda o cözüm bulmaya calısır bence bu sayede ) ama hakkaten ona neki o senin gibi olsaydı eminim sen bir şey demezdin ...bu ne böyle ya

çok konuştum tamam diyor bazen düzelcem diyor ama 1 saat sonra yine bana kaldıramayacağım şakalar yine benim hareketlerime eleştiriler.. az öncede özür diledi yine anlatmak istedim derdimi küstü gitti. ya çocuk gibi büyümüyor resmen onu cezalandırmam lazım ama ne yapcam nasıl yapcam onu hiç bilmiyorum. öyle bir şey yapmalıymki kendisini görmeli

aynen yaa okadar incir çekirdeğini doldurmicak bir sebepki şu olaylar... ama işte bu küçücük şeyler ilişkiyi bitiriyor... ya peyniri sevmişim sevmemişim sanane yani bunu neden diline dolarsın. arkadaş ortamında ise hep böyle kızlı şakalar yaparak da çileden çıkarıyor beni güya çapkın havalar... artık umursamıyorum o şakayı yapsa bile cevap dahi vermiyorum bu seferde ilişkimiz okdar kötü tanınmaya başladıki çevre tarafından. aşa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

öyle bir şey yap ki bu kez ciddi olduğunu anlasın. dank etsin kafasına. şimdiden böyleyse evlenince kaldıramazsın. evlilikle ilgili endişelerin olduğunu belirt anlasın durumun ciddiyetini.

senden sıkılmış gibi duruyor canım sen alttan almaya çalış bakalım yine hep laf sokacak bir şeyler mi arayacak

öyle bir şey yap ki bu kez ciddi olduğunu anlasın. dank etsin kafasına. şimdiden böyleyse evlenince kaldıramazsın. evlilikle ilgili endişelerin olduğunu belirt anlasın durumun ciddiyetini.

acaba görüşme sıklığınımı azaltsam diye düşünüyorum işte evlenmeyi artık ciddi anlamda düşünmeye başladığımı olmayacak gibi göründüğünü söyledim ama beyfendimizin umrundamı.. herkesin içinde bana ayrıl benden kurtulurm diye şakayla karışık takılıyor sinirlerim zıplıyor. o değil birazdan arkadaşlarımız gelicek benim surat asık toparlayamıyorum kendimi

senden sıkılmış gibi duruyor canım sen alttan almaya çalış bakalım yine hep laf sokacak bir şeyler mi arayacak

bende bunu düşünüyorum son zamanlarda... kendisi hala lisede gibi sanırm ciddi ilişkiyi kaldıramadı eski flört günlerini özlüyor diye düşünüyorum. ya zorla tutmuyorumki kendisini istiyorsa gidebileceğini söyledim nedir derdi bıktım artık

kac yasındasınız cnm

bu tarz şeyleri diğer insanlara belli etmemek önemli. hiç bir şey olmamış gibi davran tiyatro oynuyormuş gibi. ve deminden beri söylemeye dilim varmıyor ama ciddi bir ayrılık konuşması yapman gerektiğini düşünüyorum. ilişki 4 yıllık ve belliki hiç bitmeyeceğini düşünüyor. benzer olay benim de başıma geldi. inan o ayrılık süreci içinde ayaklarına kapanacak vaziyete gelecek. değerini anlaması gerek. yokluğunun sıkıntısını yaşamalı. başka türlü düzeleceğe benzemiyor.

ne yapmak gerekiyor peki ayagına kapansın diye :)

24 yaşındayız canım aynı ünide aynı sınıftayz ikimizde 3. sınıf yani aklı başında insanlarız ama gel görki durum bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…