canım cıddı dusunuosanız bıraz daha dusun derım ılerde pişman olucagına sımdı ol bence ewlılık zor sımdı kaldıramıosan ılerde ewlenınce hıc kaldıramazsın sana dahada agır gelır
cnm bence artık kendini biraz geri çekmen lazım.
eski huylarını da yapmamaya calıs yanında ..sana ne oluyor cok değiştin deyip kudursun :)
bencede canım ama canını fazla sıkma herseyı oluruna bırak sadce ıyı dusun derım yas kac senın
onuda denedim canım ya kendisi okadar arsızki baş edemiyorum... işin aslı yemek seçme huyumu falan yanında minimuma indrmiş durumdayım ama neden ben değişiyorumki kendisi çabalasın artık. ya çok arsız bir insan ne laf yetiştrebiliyorum nede haklıysam haklı olduğumu kanıtlayabiliyorum. çok değişti çok
bu tür şeyler ufak gibi görünüyor ama birikince çok yıpratıcı oluyor. sinek de küçük ama mide bulandırır. ben derim ki; konuş ve anlat neler hissettiğini. ancak o şekilde çözülebilir. yoksa bunlar birikecek ve bir gün kötü bir şekilde patlayacaksın.
sen değiş demiyorum zaten cnm anlayamasın ne yaptıgını diyorum(kafası karıssın onunda o cözüm bulmaya calısır bence bu sayede ) ama hakkaten ona neki o senin gibi olsaydı eminim sen bir şey demezdin ...bu ne böyle ya
öyle bir şey yap ki bu kez ciddi olduğunu anlasın. dank etsin kafasına. şimdiden böyleyse evlenince kaldıramazsın. evlilikle ilgili endişelerin olduğunu belirt anlasın durumun ciddiyetini.
senden sıkılmış gibi duruyor canımsen alttan almaya çalış bakalım yine hep laf sokacak bir şeyler mi arayacak
bende bunu düşünüyorum son zamanlarda... kendisi hala lisede gibi sanırm ciddi ilişkiyi kaldıramadı eski flört günlerini özlüyor diye düşünüyorum. ya zorla tutmuyorumki kendisini istiyorsa gidebileceğini söyledim nedir derdi bıktım artık
ne yapmak gerekiyor peki ayagına kapansın diye :)bu tarz şeyleri diğer insanlara belli etmemek önemli. hiç bir şey olmamış gibi davran tiyatro oynuyormuş gibi. ve deminden beri söylemeye dilim varmıyor ama ciddi bir ayrılık konuşması yapman gerektiğini düşünüyorum. ilişki 4 yıllık ve belliki hiç bitmeyeceğini düşünüyor. benzer olay benim de başıma geldi. inan o ayrılık süreci içinde ayaklarına kapanacak vaziyete gelecek. değerini anlaması gerek. yokluğunun sıkıntısını yaşamalı. başka türlü düzeleceğe benzemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?