• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım..içim sıkılıyor artık..eşim niye böyle

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
kızlar hamileyim ve çok bunaldım..eşimin bu aralar işleri yoğun ..en son ne zaman evde yemek yedi derseniz hatırlamıyorum bile.ama bu yemeğe gelmemeleri sadece iş yüzünden değil arkadaşlarıyla takılıyor.. bıktım arkadaş sevdasından..kaç kere güzellikle konuştum olmadı ..kavga ettim olmadı ..şimdi susuyorum artık.. son zamanlarda gece 12den aşağı gelmemeye başladı..kızımı uyutuyorum ben yatapa giriyorum sonra geliyor.iki kelime ya konuşuyoruz Ya konuşmuyoruz ..sabah çıkıyor gece geliyor ..dün gece yine geç geldi alkol almıştı ..ben de kaç kere sevmediğimi alkol alınca üzüldüğümü dile getirdim .çok uykum var dedi uyudu..ben de arkamı döndüm uyudum .. ağlaktan gözlerim şişti..artık ne yapacağımı bilmiyorum ..hayır gece 12 ye kadar hiç mi 1 saati boş değil gelsin bizimle vakit geçirsin ..ama yok ..geç geldiği zaman suratım düşse hemen n'oluyo sana neyin var diyor..bu yüzden yapıyorım desem kavga çıkacak ..şaştım kaldım çok üzülüyorum

Son düzenleme:
alın karşınıza adam gibi konuşun....
1- biz evliyiz, senin arkadaşlarından önce bana ve çocuklarına karşı sorumlulukların var, kastım eve para getirmen değil duygusal açlığımızı da tatmin etmelisin deyin..
2-arada sırada aile dışı bireylerle takılmak hakkın ama bunun bir dozu olmalı deyin
3-tepkisiz kaldığınız, sustuğunuz her gün içinizde kendisine karşı, karşı konulamaz bir öfke ve kırgınlık biriktirdiğinizi ve kendisi bunun için bir adım atmazsa bu evliliğin de kendisine karşı olan duygularınızın da biteceğinin sinyalini verin
4-sonra çekilin köşeye izleyin...

Açıkça konuşsanız belki bazı şeylerin farkına varır. O kızacak diye yaptığı yanlışları kabul etmek zorunda değilsiniz. Gerekirse kavga çıksın. Eğer o yoldan anlıyorsa öyle anlatırsınız. Her zaman susmak çözüm getirmiyor maalesef.
Suratım düştüğünde farkında oluyor zaten ama hiç üstüne alınmıyor ..ben kendimi yiyip bitiyorum çok stresli bir hamilelik geçiriyorum

alın karşınıza adam gibi konuşun....
1- biz evliyiz, senin arkadaşlarından önce bana ve çocuklarına karşı sorumlulukların var, kastım eve para getirmen değil duygusal açlığımızı da tatmin etmelisin deyin..
2-arada sırada aile dışı bireylerle takılmak hakkın ama bunun bir dozu olmalı deyin
3-tepkisiz kaldığınız, sustuğunuz her gün içinizde kendisine karşı, karşı konulamaz bir öfke ve kırgınlık biriktirdiğinizi ve kendisi bunun için bir adım atmazsa bu evliliğin de kendisine karşı olan duygularınızın da biteceğinin sinyalini verin
4-sonra çekilin köşeye izleyin...

Geçen hafta güzel bir şekilde dile getirdim sorumlulukları olduğunu..bana kalkıp dediği şey şu evlenmeseydin o zaman ..ben de dedim ki bekarken tabiki çıkabilirsin ama evlisin artık. Ben böyleyim diyor sen karışamazsın ..bu adamda herşey ters tepiyor

iyice konuşup derdinizi anlatmaktan başka çaresi yok biraz tatlı sert bir dil kullanmalisiniz ve evde onun da ilgi alanına giden seylere yonelmelisiniz örneğin esiniz okey oynamayı mi seviyor evde beraber oynayın bir planlama yapın bir kağıda yazın buzdolabina asin şu gün beraber şunu yapcaz şu gün senin arkadaş günün falan diye tamamen evde tutamazsiniz ama kısmen daha iyi olur bir de siz de kendinize bir aktivite bulun boylece daha az kafaya takarsiniz

Önüne geçtiniz geçtiniz geçemedinizse geçmiş olsun
Ne demek hamile eşini yanlız bırakıp üzmek

Böyle olmasi gerçekten çok zor bir durum evde ilgi bekleyen bir çocuk hamile bir eş bilemedim ne zamandir boyle hafta sonlari evde olmuyormu konuşsaniz.

Benim düşünceme göre konuşmaktan anlayacak bir adam değil bu
Çalışıp eve geç gelse okey ama arkadaşlarıyla yiyip içip gezmekten sizi ihmal etmesi yanlış
Bence siz son konuşmanızı yapın ve bu son konuşmam diyin gözlemleyin devam ediyorsa o adamdan hayır gelmez bir ömür çekmeyin gerekeni yapın derim
Belki boşanmakla korkutsanız düzelebilir kaybetme korkusunu yaşarsa.

iyice konuşup derdinizi anlatmaktan başka çaresi yok biraz tatlı sert bir dil kullanmalisiniz ve evde onun da ilgi alanına giden seylere yonelmelisiniz örneğin esiniz okey oynamayı mi seviyor evde beraber oynayın bir planlama yapın bir kağıda yazın buzdolabina asin şu gün beraber şunu yapcaz şu gün senin arkadaş günün falan diye tamamen evde tutamazsiniz ama kısmen daha iyi olur bir de siz de kendinize bir aktivite bulun boylece daha az kafaya takarsiniz
Kendi adına plan yapılmasını hiç sevmez.. kendimi çok değersiz hissediyorum artık

Benim düşünceme göre konuşmaktan anlayacak bir adam değil bu
Çalışıp eve geç gelse okey ama arkadaşlarıyla yiyip içip gezmekten sizi ihmal etmesi yanlış
Bence siz son konuşmanızı yapın ve bu son konuşmam diyin gözlemleyin devam ediyorsa o adamdan hayır gelmez bir ömür çekmeyin gerekeni yapın derim
Belki boşanmakla korkutsanız düzelebilir kaybetme korkusunu yaşarsa.
Dediğin gibi konuşmaktan anlamıyor herşey ters tepiyor bu adama şaştım kaldım kafayı yiyecem

Dediğin gibi konuşmaktan anlamıyor herşey ters tepiyor bu adama şaştım kaldım kafayı yiyecem
Konuşmaktan anlamadığı için bu böyle gelmiş böyle gider
Böyle de evlilik olmaz sen eşinden soğursun iyice çocuğunla senle ilgilenmediği için
Sen ufaktan ayrılmayı düşün çocuğunla kendinle ilgili planlar yap eşine çaktırmadan en son haber olsun boşanacağınızdan

Back
X