Ne yapacağımı şaşırdım kafam çok karışık içinden çıkamıyorum :(

bnimde esim Iise mezunu ama ben hic sorun yapmıyorum kendini geIistirmis cok biIgiIi benim 2 katım kitab okumustur birsey biImedigimde ona sorarım
üni oImus cahiI oImus neye yarar is kiside bitiyor
sevmekte cok önemIi mantık biyere kadar isIiyor

Hepinize değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim tek tek hak verdim hepinize ben olayın içinde olduğum için dıştan nasıl göründüğünü bilemedim , bu yüzden akıl danışmak istedim . Peki şu an ne yapsam bu çocuk benden soğur ve ayrılır ?

onu cook seviyormus gibi davran,o olmassa yasayamassin ,onsuz bir hicsin,o dunyanin en mukemmel adami,senin icin o tanrinin bir lutfu gibi davran.herdakka ara,tum kizlar onun pesindeymis gibi kiskancliklar yap boylece sevgilinin bitarafi kalkar seni begenmemeye baslar,baska kizlara bakar sen de kurtulursun,terkedilmenin garanti yolu karsindaki kisiye haketmedigi degeri vermekten gecer canim:))

onu cook seviyormus gibi davran,o olmassa yasayamassin ,onsuz bir hicsin,o dunyanin en mukemmel adami,senin icin o tanrinin bir lutfu gibi davran.herdakka ara,tum kizlar onun pesindeymis gibi kiskancliklar yap boylece sevgilinin bitarafi kalkar seni begenmemeye baslar,baska kizlara bakar sen de kurtulursun,terkedilmenin garanti yolu karsindaki kisiye haketmedigi degeri vermekten gecer canim:))

Aboovvvv ilginç bir fikir :44:

Back
X