Kültür seviyesi, aile yapısı senden çok daha aşağıda ve böylesi bencil bir erkekle ne mi yapacaksın..
Çok basit canım..
Kendine bir pirinç tanesi kadar değer veriyorsan ilk fırsatta gidip telefon hattını değiştir.. Ve tut Kayseri2nin yolunu. Ailen okulunu dondurmana nasıl izin verdi bilmiyorum ama derhal okulu arayıp durumu anlat ve okula dönmek istediğini, yapabileceğin birşeyin olup olmadığını öğren..
Biliyorum gönül bu, karşısındakinin şartlarını görmüyor.. Sanıyorum ki ilk ilişkindi. Ancak emin ol üniversite hayatına girdikten sonra aklına bile gelmeyecek. Bunu bu kadar çok insan söylüyorsa bildiğimiz bir şey var demektir
Sen okumayacaksın, o işsiz güçsüz, zaten ortadaki ilişki çoktan temellerinden yıkılmış toparlanması mümkün olmayan bir ilişki.. Onunla görüştüğün her gün, ilişkinizi toparlamaya çalışmak değil sadece kendini kandırmak olur.
O yüzden LÜTFEN kendi canının, kendi geleceğinin eloğlundan çok daha değerli olduğunu gör. Ailen kimbilir ne şartlarda okutuyorlar seni, kimbilir ne kadar sevindiler üniversite kazandığın için.. Ve kimbilir onlara nasıl bir hayal kırıklığı yaşattın üniversiteye gitmeyerek..
Geleceğinin güzel olması sadece senin elinde! Eğer ki o çocuğun esareti altında mutsuz, sevgisiz, ACINASI bir hayat sürmek istiyorsan buyur devam et görüşmeye..
Hala bağlıyım, hala seviyorum diyorsun da tatlım ; bu çocuğun neyine bağlısın hala? Neyini seviyorsun? Sana hiç bir şey vermiyor ! Sevgisini bile !
Bundan bir kaç sene sonra bu dediğimi çok çok iyi anlayacaksın, o çocuğun seni sevdiği falan yok. Tek derdi seni elinde tutmak. Bu şekilde devam edersen 2 gün sonra başka bir kız bulduğunda seni nasılda kapı dışarı ettiğini kendi gözünle göreceksin..
Dost acı söyler derler.. Emin ol burda seni anlayan çok kişi var, çoğumuz lise zamanlarında böyle saplantılı, bağımlılık hatta tabiri caizse hastalık derecesinde ilişkiler yaşamışızdır.. O yüzden ne kadar ağır ve acı konuştuysam bil ki sadece senin iyiliğin için.. Umarım kalbini kırmamışımdır.. O senin hayatını paylaşacağın, çocuklarını doğuracağın, aynı yastıkta bir ömür geçireceğin adam değil.. Ve belki de sen o hayatının aşkı olacak adamı, böyle bir çapulsuzun peşinde gitmen yüzünden elinden kaçırıyorsun..
Bu gece çok iyi düşün. Kalbinle değil, MANTIĞINLA. Çünkü o çocuğun bin defa kırdığı kalbin sana hayat boyu ekmek kazandırmayacak. Bir an evvel okulunu ara.Erciyes Üniversitesi'nin kayıtları daha yeni başladı. Hemen okuluna kaydını yaptır ve kendini kurtar bu sefaletten..