Ne yapacağımı şaşırdım:S(perde 22.kafayı yeme noktası)

Jansine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
96
1
0
İstanbul
arkadaslar daha oncekı konumu hatırlarsınız nişanlımın vurdumduymaz arkadası tarafından evımız ısgal edılmıs nısanlım bu durumda pasıf kalmıs ben bır sekılde onu ekarte etmeyı basarmıs evımıze gırmesını engellemıstım.

basaramamısım...
bugün yıne geldı..gıt dıyorum tamam gıdıcem zaten meraklınız değilim mecburıyetten kalıyorum dıyor kavga edıyorum olmuyor nısanlım yıne sesını cıkarmıyor!!!!
hem benı hem onu ıdare edıyor da gıbı ama soyluyor gıt dıye adam oyle bır demogojı yapıyor kı susuyor.
bu hafta verdığımız ucretı 1 gunde yemıs sevgılısıyle yıne dondu dolastı evımıze geldı cıldırıcam kavga dovus yuzune karsı bas bas bağırdım gıt dıye ıstemıyorum dıye gıtmıyor polise soyle demıstınız oyle bır durumda yok kı soylemem gereken bır ortam olusmuyor cunku nısanlım her zaman kı gıbı acıyorum dıyor susuyor!!!!az once alısverıs merkezıne gıttık nısanlımla eve bır dondum aksama yaptığım yemeği bıtırmıs salamın sucuğun paketı acık acık dolapta yahu yesın yesın de bızı de dusunsun delı oldum'!'

ben gıtmeye karar verdım..
ama o cesaretı bulamıyorum kendımde bılıyorum cıkıp gıtsem nısanlım kesınlıkle onu gonderır bır sekılde benı bıtırmeyı goze almaz ama bende cıkıp gıtmeye cesaret edemıyorum..hem nısanlımı cok fazla sevıyorum(ki her seferınde benı ıkna edıyor gıdeceği yonunde ama arkadası gıtmıyor) hem de ısımı bırakıp gıtmem olanaksız (cunku isimiz tv..ve canlı yayınımız var) ailem baska sehırde yasıyor...
çıldıracağım.........!!!!
akıl verın bana lutfen...

eski konunu bilmiyorum ama şu salam sosis yiyen o çocugu (herlde nişanlının arkadası oluyo) hiçç gözüm tutmadı.bu arada en sinir oldugum şeydir buzdolabında yiyceklerin açık durması. bence nişanlınla konuş o halletssin o halledemiyosada sen hallet.

ona o evde dayanamycagı şeyler filan yaptır.temizliği yemegi filan ortaklasa yaptır.karşı çıkarsa filan ödevim var sen yap bişey olmaz filan de. yani kısacası gıcık et onu !!!!! :1: :1:

arkadaslar daha oncekı konumu hatırlarsınız nişanlımın vurdumduymaz arkadası tarafından evımız ısgal edılmıs nısanlım bu durumda pasıf kalmıs ben bır sekılde onu ekarte etmeyı basarmıs evımıze gırmesını engellemıstım.

basaramamısım...
bugün yıne geldı..gıt dıyorum tamam gıdıcem zaten meraklınız değilim mecburıyetten kalıyorum dıyor kavga edıyorum olmuyor nısanlım yıne sesını cıkarmıyor!!!!
hem benı hem onu ıdare edıyor da gıbı ama soyluyor gıt dıye adam oyle bır demogojı yapıyor kı susuyor.
bu hafta verdığımız ucretı 1 gunde yemıs sevgılısıyle yıne dondu dolastı evımıze geldı cıldırıcam kavga dovus yuzune karsı bas bas bağırdım gıt dıye ıstemıyorum dıye gıtmıyor polise soyle demıstınız oyle bır durumda yok kı soylemem gereken bır ortam olusmuyor cunku nısanlım her zaman kı gıbı acıyorum dıyor susuyor!!!!az once alısverıs merkezıne gıttık nısanlımla eve bır dondum aksama yaptığım yemeği bıtırmıs salamın sucuğun paketı acık acık dolapta yahu yesın yesın de bızı de dusunsun delı oldum'!'

ama o cesaretı bulamıyorum kendımde bılıyorum cıkıp gıtsem nısanlım kesınlıkle onu gonderır bır sekılde benı bıtırmeyı goze almaz ama bende cıkıp gıtmeye cesaret edemıyorum..hem nısanlımı cok fazla sevıyorum(ki her seferınde benı ıkna edıyor gıdeceği yonunde ama arkadası gıtmıyor) hem de ısımı bırakıp gıtmem olanaksız (cunku isimiz tv..ve canlı yayınımız var) ailem baska sehırde yasıyor...
cok ilginç bur durum canım, hele leş icinde, kıyafetleri ile yatıp kalkan birisinin sevgilisi olmazsi.
sen Allah korusun ayrılma gibi bir durumun olsa, ortadami kalcaksin, yani gidecek kimsen yokmu?

bukadar dertliyse polisi çağırıyorum dicen veya nişanlına o kişinin yanında ben gidiyorum ikiniz yaşayın artık dicen bune yüzsüzlüktür ama bütün suç nişanlının ben nişanlıma bukadar rahatsız olduğun bişeyi direticem oda yapmicak veya susucak çok ilginç acımakta biyere kadar :ssz:

basaramamısım...

Nişanlını seviyorsun?
O seni pek sevmiyor galiba!
Böyle bir hayata seni nasıl mahkum eder?
Pasif diyorsun da ayol adam sana bir şey yapsa yine pasif duracaksa vay haline!

onursuz gurursuz yüzsüz adam..
bas bas bağırdım yüzüne karsı git dıye ya bırı bana boyle dese cıkar sokak kopeklerı gıbı bır yerde kıvrılırım da 5 dk daha durmam!
suursuz anlamıyorum anlamıyorummmmm!!!bı defol ya!
yatak odasındayım sımdı nısanlım geldı ıcerı gel dıye gıtmeyeceğım...
yapsın bıseyler yoksa benı kaybedecek!
ayıp dedı bır de nısanlım bana... yedığıne ıctığıne bakıyormusum:S
dusundum de haklı delı gıbı yedırmeyı seven ben ,adamın yedığı ıctığı gozume batıyor Allah affetsın benı.!
ama tum bu dusunceme sebep haftalığını 1 gunde kendı gıbı ıpsız sapsız sevgılısıyle yemıs olması enayı gıbı hıssedıyorum benım sıgaramdan ıcıyorrrrrrr'!daha dun onu 1 hafta boyunca barındıracak ve kımseye muhtac etmeyecek kadar para verdık ev tutcam dedı bıze kandırdı resmen daha gelmıs acıyorum dıyor nısanlım!!!!
valızımı gozune soka soka toplayayım baktım olmuyor gercekten geceyı otelde gecırmeyı goze aldım!

Allah neden seni affetsinki, sen kötü birşey yapmıyorsun! kendi evinde rahat etmek hakkın ve bi insana acınır karnı doyurulur falan ama bu yüzsüzlük batmasa sorun olurdu zaten.
otelde kalmayı düşünmekle en iyisini yapıyorsun hadi temiz tertipli düzenli bi insan olsa neyse dersin ama öyle de dil ve verdiğiniz parayı bir günde yiyen bir insan!

onursuz gurursuz yüzsüz adam..
bas bas bağırdım yüzüne karsı git dıye ya bırı bana boyle dese cıkar sokak kopeklerı gıbı bır yerde kıvrılırım da 5 dk daha durmam!
suursuz anlamıyorum anlamıyorummmmm!!!bı defol ya!
yatak odasındayım sımdı nısanlım geldı ıcerı gel dıye gıtmeyeceğım...
yapsın bıseyler yoksa benı kaybedecek!
ayıp dedı bır de nısanlım bana... yedığıne ıctığıne bakıyormusum:S
dusundum de haklı delı gıbı yedırmeyı seven ben ,adamın yedığı ıctığı gozume batıyor Allah affetsın benı.!
ama tum bu dusunceme sebep haftalığını 1 gunde kendı gıbı ıpsız sapsız sevgılısıyle yemıs olması enayı gıbı hıssedıyorum benım sıgaramdan ıcıyorrrrrrr'!daha dun onu 1 hafta boyunca barındıracak ve kımseye muhtac etmeyecek kadar para verdık ev tutcam dedı bıze kandırdı resmen daha gelmıs acıyorum dıyor nısanlım!!!!
valızımı gozune soka soka toplayayım baktım olmuyor gercekten geceyı otelde gecırmeyı goze aldım!

Ben olsam çoktan terketmiştim o evi de nişanlıyı da...:ssz:

bukadar dertliyse polisi çağırıyorum dicen veya nişanlına o kişinin yanında ben gidiyorum ikiniz yaşayın artık dicen bune yüzsüzlüktür ama bütün suç nişanlının ben nişanlıma bukadar rahatsız olduğun bişeyi direticem oda yapmicak veya susucak çok ilginç acımakta biyere kadar :ssz:

Allah neden seni affetsinki, sen kötü birşey yapmıyorsun! kendi evinde rahat etmek hakkın ve bi insana acınır karnı doyurulur falan ama bu yüzsüzlük batmasa sorun olurdu zaten.
otelde kalmayı düşünmekle en iyisini yapıyorsun hadi temiz tertipli düzenli bi insan olsa neyse dersin ama öyle de dil ve verdiğiniz parayı bir günde yiyen bir insan!

yedığı ıctığı gozume batıyor dedım ya...ne bıleyım boyle bırı değılım utandım ıste dusuncemden ama batmayacak gıbı değıl kı...
otele gıdeceğım evet hem aılem sehır dısında ben ıstanbulda kalmak zorundayım ısım yuzunden...
zaten benım gıtmeme razı olursa sevgılı NISANLIM!!!!su dakıka bıtıreceğım!

okadar şeye razı olmuş sizin gitmenizede razı olursa şaşırma bence! bide yaptığınızın ayıp olduğunu söylüyor yaa, kendi kusurabakmasında bi erkek olarak nişanlısının istemediği bi ADAMı o evde hala tutuyor nasıl rahatsız olmuyor anlamıyorum...

ben anlamadım kimin evinde kalıyor bu adam ? nişanlınla sen aynı evde mi yaşıyorsunuz ?

once kı sayfada bır arkadas demıs ya^ıkınız bırlıkte yasayın ben gıdıyorum ^^de dıye...
aynen oyle yaptım ..nısanlım da sen dur gıtmesı gereken değılsın dedı..^
ıkısı bırden cıktılar..ne olacak bılmıyorum.
ama onlar gıttı ben hala evdeyım.

yuhh... önceki konunu biliyorum en son adam sana gerizekalı deyip kalkmıştı masadan. ya ben senin nişanlını anlamıyorum gerçekten kusura bakma ama... neyse şimdi seni kıracak bir şey demek istemiyorum. o evden ayrıl bence. ne saçma iş allahım yarabbim yaaa. nişanlın çok mantıksız davranıyor/düşünüyor

ohaa ikisi birdenmi çıktı :53::53: aralarında bişey olduğunu düşünmeye başladım valla ne yalan söyliyeyim :53::53: demekki nişanlının çok yakın dostu herhangi biri için nişanlısına böyle davranırmı insan bende bişey demek istemiyorumda biterdi benim için!

Back
X