Ben senin derdini biliyorum ay aynı benim kv konuşma tarzı.aniden çıkış yaparak sizi suçlayarak üste çıkmaya çalışıyor.aynı aynı benim kv de öyle .sanki benim kv anlattın.sanki oğlu ana evladıda siz bir annenin evladı değilmisiniz.oğlan çocuğu annesi ya havasını yesinler havalanıyor.üzmeyin kendinizi üzerinizde üstünlük taslamaya çalışıyor.sizde rahatsız olduğunuz halde alttan alarak rahatsızlığınızı belirtmek istemişsiniz.bende iyilikle söylemey çalışırım ama yanlış bu tarz kayınvalidelere direk çıkışacaksın.eltim bir kv bir tersliyor kadın korkudan ağzını açamıyor.ah kafam ah huyum içine edeyim hep kırmamak için sizin gibi yumaşak söyleye çalışırım benden korkmaz.ama eltimden korkusundan ağzını açamaz iyi yapıyor ona azda altta kalsın.sizde bende anlamıyoruz kv dilinden hata bizde canım.
Senin yerine kendimi koyup dusunuunce anneni aradin mi sorusundan sonra hayirr cevabi almis olsam telefonunda arama kayitlarini gordugumu neden yalan soyledigine anlam veremedigimi direk sorardim ama soylede bisey var sen zaten hassas bir donemdesin,sen onlarin telefonda konustuklarini ogrenince sinirlenecegini dusunupte hayir konusmuyoruz demiste olabilir. Esine sinirlenme onun bu olayda sucu yok sen ne kadar ona iyi davrsnirsan oda senden yana olmaya devam eder. Kocana kizipta annesinin ellerine itme
Allah yardımcın olsun , boyle ınsanlarla basetmek zor carpıcaksın agzının ortasına ıkı tane gorsun o zmn yenı dogum yapmıs gelınle sıdık yarıstrmak neymıs edepsız kadın
senı o kadar ıyı anlıyorum kı canım Allah sana sabırların gucun en buyugunu versın bebegın ıcın , bn kurtuldum snde kurtulursun ıns bıgun yada esının aklı basına gelsınAmin sağol canim. Evet cok zormus böyle insanla uğraşmak.. seval cahil insan de geç diyorum ama yediremiyorum ışte..
senı o kadar ıyı anlıyorum kı canım Allah sana sabırların gucun en buyugunu versın bebegın ıcın , bn kurtuldum snde kurtulursun ıns bıgun yada esının aklı basına gelsın
resmen gerildim okurken....
valla sabırlıymışsın ben olsam sığınırım lahusalığa bi güzel saydırırım..
bi de dolarım saçlarını elime neyse...
Evet haklı olabilirsin canim benide düşünmüş olabilir ama yinede anlam veremiyorum, sonuçta bir defa değil kaç defa sordum.. Konuşmak bile istemiyorum kendisiyle, kendimi bebeğime vermeye,calisiyorum... ama allah var yukarda elimde bir fırsat olsa 1 dakika bile durmam..birde bi huy edindi.. disari çıkıyor hemen geleceğim diye, hemen demesi en azı 3 saat.. ehh be insan hic mi düşünmüyorsun, bu kadın yanlız evde ? Birşeye ihtiyacı vardır, yeni bebegimiz oldu bizim diye... uff ne düşüneceğini bilemiyorum artık...
Nereye gittigini sordugunda ne diyor? Evde boyle gerginse ortam kaciyordur evden kendi kafasinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?