Iyi fikir hemen alayim. Kadin neden bu kadar aglayip bagirdi anlamadimBalkonunuzun durumunu fotağraflayın hatta videoya alın elinizde bulunsun
Sirf bu yuzden kadinin kapisini calmadim. Bi kavga gurultu cikarirlar diye.Görgüsüz insanlarla yasamak gerçekten zor
Bide üstüne yaygara ... her türlü pislik mevcut olabilir .
Velhasıl kabadayı olsa kaç yazar onu endişe etmeyin dağ başında yaşamıyorsunuz
Hasta çünkü, ajitasyon yaparak yağ gibi üste çıkarım zihniyetinde.Iyi fikir hemen alayim. Kadin neden bu kadar aglayip bagirdi anlamadim
Boşverin o kadar halı yatak yorgan çırpan biriyse millet de görüp biliyordur zaten. Aklı sıra acitasyonla zeytinyağı gb üste çıkacak. Eşi gelirse de insan gb konuşarak anlatırsınız sorunuIyi fikir hemen alayim. Kadin neden bu kadar aglayip bagirdi anlamadim
Aynı anda aynı yorumu yapmışız resmenHasta çünkü, ajitasyon yaparak yağ gibi üste çıkarım zihniyetinde.
Zabitayi bende dusundum ama once bi knusayim dedim. Kizlae kadin bagiriyo ve sesi evimin icine geliyor oldugu gibi el kol hareketleri yapmisim ben kadina. Aynen bole anlatiyor karsidakineBoyle durumlarda eger karsi taraf durumu anlayacak ,cozum yoluna gidecek nezakete sahip degilse zabitaya sikayet edebilirsiniz. Hemen geliyorlar. Siz olaya mudahil oldukca isler cigrindan cikabilir, umarim sorun en kisa zamanda cozulur.
Bu arada ben kadinla konusmadim esim uyar desede esimde kapiciyi aradi cik bak diye bakti kapici gordu o manzarayi.Boşverin o kadar halı yatak yorgan çırpan biriyse millet de görüp biliyordur zaten. Aklı sıra acitasyonla zeytinyağı gb üste çıkacak. Eşi gelirse de insan gb konuşarak anlatırsınız sorunu
Zabitayi bende dusundum ama once bi knusayim dedim. Kizlae kadin bagiriyo ve sesi evimin icine geliyor oldugu gibi el kol hareketleri yapmisim ben kadina. Aynen bole anlatiyor karsidakine
Yani kadinin kapisina cikmadan onceBu arada ben kadinla konusmadim esim uyar desede esimde kapiciyi aradi cik bak diye bakti kapici gordu o manzarayi.
İyi yapmışsınız bi olay durumunda ihbar edersiniz de bi halt yiyemez merak etmeyinSirf bu yuzden kadinin kapisini calmadim. Bi kavga gurultu cikarirlar diye.
Üste çıkıyor çünkü.Iyi fikir hemen alayim. Kadin neden bu kadar aglayip bagirdi anlamadim
+1Balkonunuzun durumunu fotağraflayın hatta videoya alın elinizde bulunsun
Iste bu temizlik degil ki baskasinin evini kirletiyon. Ya camlara su tuttu hortumla ses etmedim. Ilk kez kapisuni caldim. Calmaz olaydimÜste çıkıyor çünkü.
Neden büyük balkonlu ev ararız,oturalım çayımızı kahvemizi içelim,hava güzelse oturup yemek yiyelim dört duvar arasında kapanmayalım diye.
Ama her apartmanda var sanırım böyle çıkıntı tipler. Pat pat silkelemeden duramayan göya temizlik hastaları .
Hiç umursamayın. Evinin sınırları içerisinde yapsın işini. Siz mecbur değilsiniz onun pisliğini temizlemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?