İyi günler herkese.benim derdim abimin evliliği.6 yıldır evli ve bir oğlu var.eşiyle aramız çok iyi.çok iyi anlaşırız.onlar başka ülkede yaşıyor.10 gündür burdalardı dün gittiler.dün gelinimizle konuştum abimle tartışmışlar bana anlattı.sebebi abim kuzenimize borç para vermiş.daha önce verdiğini almadlğını söylüyor.abimle eşi (ayşe diyelim)beraber çalışıyor hesabları ortak ve ev almak için para biriktiriyorlar.ayşe kızmış abime ev alıcaz diye abim de o parayla ev alamassın zaten geri ödeyecek falan demiş.ayşe de dün kuzenin gittiği gezmelerden paylaştığı fotoğrafları görmüş.kavga etmişler ihtiyacı olan gezmeye mi gider diye.abim evden çıkarken ayşe kapıları çırpmış abim de geri dönüp tartaklamış.dün ağlıyordu boşanıcam falan diyor.abimle konuştum neden başkasına yaranıcam diye evinde huzursuzluk çıkarıyorsun diye.bak sen parayı verdin onlar gezmelere gitti keyfine baktı ama siz kavga ettiniz diye.şimdi ben çok huzursuzum.abim hatalı biliyorum sizce napsam tekar arayım konuşayım mı.karının gönlünü al falan desem mi yoksa hiç karışmasam mı?bu durum beni çok üzüyor gece uyuyamadım düşünmekten.ayşeyle sabah konuştum ona da ne söyleyeceğimi bilemiyorum. O anlatıyor ben öylece dinliyorum.şimdiden teşekkürler.