Ne yapacağımı şaşırdım!

yasminemin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
15
0
86
54
Ankara
ben 19 yıllık evlıyım eşimle sorunlarım vareşim beni hıç istemıyor nefret edıyormuş sorunlarımız 2006 da başladı konu aldatma eşim dava acmıştı boşanacaktık
6 ay annemlerde kaldımve mahkemeye 1 gun kala geldı eve getırdı beniboşanmaya ismedi vazgectı17 yaşında oğlum varve sorunlar tekrar başladıyenı beni istemıyor ne yapacağımı şaşırdım eşimi çok sevıyorum ayrılmak istemıyorum hayatında kadın da yoksadece gonul eğlendırme o kadar anlamadığım şeybenden sıkılıyor yanı kacıyor benden ne olur bışey söyleyın yardım edın bana yuvanın yıkılmasını istemıyorum bıraz karışık yazdım kusura bakmayın...

sizi istemeyeni siz neden hala istiyorsunuz?

nasıl hayatında kadın yok gönül eğlendiriyo?
kimlerle gönlünü eğlendiriyor beyfendi?

sızı sevmıorsa ve ıstemıorsa yanlıs anlamayın evlılıgınız zaten bıtmıs zorla gıdıo yuva kolay kurulmuyo evt olan cocuklara oluo ama emın olun o bu huzursuzluk ıcınde daha da kotu olucak.. bence bosanın sızı ıstemıyenı sızde ıstemeyın sızı eger sevıyorsa zaten gıtmenıze ızın vermez gururunuzu on plana cıkarmanızın zamanı gelmıs bence hayırlısı neyse adınıza o olsun ınsalla mulu gunler sızın olur

sizi sevmeyeni nasıl seviyosunuz anlamadım.biraz insanda gurur olucak.belkide alışkanlıktır.tam 19 sene evlilik bilemiyorum.ayrıca gönül eğlendiriyo diyosun kadın yok diyosun .kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sadece gönül eğlendirme derken:1ninca:
buda bir aldatma olmuyormu sizce:uhm:
sizi istemeyeni,nefret edeni siz niye hala ısrarla istiyorsunuzki..
kusura bakmayın ama ben arkama bile bakmazdım

cok dogru buyuk konusmaksa ben buyuk konusuyorum bende bakmam arkama sonra kopek olur ama ıs ısten gecer orası ayrı ...

ama 18 yıllık yuvam nasıl ayrılırımki ya ben başaramıyorum ayrılmayı deli olacam ya

zorla güzellik olmazki:sm_confused:
esiniz istemiyorsa, tek tarafli yürümez bu evlilik
hem sizide aldatiyor nasil dayaniyorsun:sinifsinif:
kendinizi hazirlayin ve alisin artik bu duruma, hem hickimse vazgecilmez deyildir:umursamaz:
esiniz sizi istemiyorsa biz size nasil yardimci olabilirizkifisfisfis

bırsey yazmayaaktım aslında ama bu konu aslında benım ıcımı cook yakan bır konu
aynı derdın benzerı bızde var
annemle babam bosandı babam evlnedı baska kadınla
bunu soylemek cok zor ama annem yenıden asık oldu sankı babama
gercı hep ıcınde yasıyor ama toz kondurmuyor hıc sankı bu kadar kotuluklerı yapan babam degılde baska bırı ve anlatamadıgım ne cok sey var
ama sebep sorunca annem cok sevıyyormus bunada benım hafsalam almıyor
ask nelere kadırmıs bılemedım hıc
ve ben cok tepkılıyım bu konuda
eger karsı taraf sızı elının tersıyle ıtmıs ve baskasını secmısse bı yasından sonra
hatta bunu sızı aldatarak tescıllemısse neden hala ona mecburıyetınız
onu vazgecılmez kılan nedır
cok keskın konusuyorum ama ınanın arkama donup bakmam bıle
davulun sesı uzak degıl cok yakınımda ınanınkı...
ac kalmazsınız cocgunuz da varmıs boyunuz kadar
dımdık ayakta durun
kımsenın pesınden kosmaya degmez ınanın hıc kımsenın...

ama 18 yıllık yuvam nasıl ayrılırımki ya ben başaramıyorum ayrılmayı deli olacam ya

Yüreğiniz bitiremiyor olabilir buraya kadar anlarım sizi.
Fakat canı sıkıldıkça sizi istemeyen bir adamla nereye kadar gider hayat.
Bitiremiyorsanız bile en azından sizi kaybetedeceğini hissettirin ona
Belki gönül eğlencelerini daha dikkatli yapar sizide üzmez bu denli.
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum.

evet hepinızde haklısınız benı istemeyenı ben hıç istemem gerek öyle cıkmaz dayımki ailemde sahıplenıyor boşver dıyorlar ama oğlum kazanırsa bu sene unıv gıdecek hep çocuğumu düşündum eşim anlaşmalı boşanma istıyor yanı para pul vermıycek maldan kacıyo ben anlaşmalıyı kabul etmıyorum öyle cıkmazdayımki ben ona gençlığimi verdim ve canı sıkıldı atmak istıyor çok zor durumdayım hergunum ağlamakla gecıyo acaba neden ben neden benı aldatıyor bıktım yaşamaktan

ne anlasmali bosanmasi ya, oldu beyfendinin baska arzusu varmiymis bi sor hele:mymeka:

ver kocani mahkemeye, aldatiyo diye bide tazminat davasi ac donuna kadar soy:lepi:

öyle bosanilmaz böyle bosanilir de koy poposuna tekemeyi görsün anyayi konyayizemuszemus

cok zor bir durum Rabbim yardinciniz olsun ins
ama esiniz yolunu secmis
anlasmali bosanma oluyorsa sizin haklarinizi onceden versin yani kayit altinda siz hem kendini hemde cocugunuzu dusunmek zorundasiniz mal kacirmasina firsat vermeyin
hayatimiz her zamn guzel yada kotu gececek diye bir kural yok ki imhihan dunyasindayiz
ailenizde sizi sahiplendikten sonra onemli oaln sizin guclu olmaniz
aglamayin bazi inlarlar iste ne icin yasadigini bilmiyorlar
kendinizide ezdirmeyin

avukat evi arabayı ortayı koymuştu yuklu tazmınatt da istemışdık aylığın nın yarısıda vardı mahkemden geri dondu başına gelceklerıde bılıyo

madem aldatıyor. bunu kanıtlı olarak sunarsanız. sanırım tazminatı ve nafakayı daha fazla alabilirsiniz. çocuğunuz da bilgi birikimi varsa emin olun. haa anlaşamayan kavga eden soğuk ortamda ha boşanmış iki ayrı aile de olsun kazanır hedefi varsa herşey olur.
lütfen siz kalbinizi ve mantığınızı dinleyin gerisi gelir.
gönül eğlendirmeler de aldatma olur. bir insanın nefsi nasıl başkasına açılır başkasını ister. seven saygı duyan hiçbir eş bunu yapamaz.
gençliğimi verdim demişsiniz. o da verdi.. gençlik bitti gitti ömrünüzü adamayın hiç değilse. kalan hayatınızın kalitesini düşürmeyin.
sizde sil baştan bir hayata başlayın yenileyin kendinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…