- Konu Sahibi yasminemin06
-
ben 19 yıllık evlıyım eşimle sorunlarım vareşim beni hıç istemıyor nefret edıyormuş sorunlarımız 2006 da başladı konu aldatma eşim dava acmıştı boşanacaktık
6 ay annemlerde kaldımve mahkemeye 1 gun kala geldı eve getırdı beniboşanmaya ismedi vazgectı17 yaşında oğlum varve sorunlar tekrar başladıyenı beni istemıyor ne yapacağımı şaşırdım eşimi çok sevıyorum ayrılmak istemıyorum hayatında kadın da yoksadece gonul eğlendırme o kadar anlamadığım şeybenden sıkılıyor yanı kacıyor benden ne olur bışey söyleyın yardım edın bana yuvanın yıkılmasını istemıyorum bıraz karışık yazdım kusura bakmayın...
ama 18 yıllık yuvam nasıl ayrılırımki ya ben başaramıyorum ayrılmayı deli olacam ya
ama 18 yıllık yuvam nasıl ayrılırımki ya ben başaramıyorum ayrılmayı deli olacam ya
evet hepinızde haklısınız benı istemeyenı ben hıç istemem gerek öyle cıkmaz dayımki ailemde sahıplenıyor boşver dıyorlar ama oğlum kazanırsa bu sene unıv gıdecek hep çocuğumu düşündum eşim anlaşmalı boşanma istıyor yanı para pul vermıycek maldan kacıyo ben anlaşmalıyı kabul etmıyorum öyle cıkmazdayımki ben ona gençlığimi verdim ve canı sıkıldı atmak istıyor çok zor durumdayım hergunum ağlamakla gecıyo acaba neden ben neden benı aldatıyor bıktım yaşamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?