Ne yapacağımı şaşırdım!

hepinize teşekkurler inanın bıraz rahatladım sanki bana sızden guç geldi eşimle artık hiç ilgılenmıyorum korkmuyorumda sızler ne kadar iyiysınız

Eşiniz sizi aldatıyor, anlaşmalı boşanmak istiyor ve siz hala 18 yıllık evliliğinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz. Kuzum ne kadar ezdireceksiniz kendinizi. Anlaşmalı boşanmayın, diğer arkadaşlarında dediği gibi sizi aldatıyorsa donuna kadar alırsınız. 17 yaşında aslanlar gibi bir oğlunuz varmış, el ele verir her zorluğu aşarsınız.
Böyle insanlara prim tanımayın, çünkü eşiniz malesef sizi ve evliliğinizi hak etmiyor.

ama 18 yıllık yuvam nasıl ayrılırımki ya ben başaramıyorum ayrılmayı deli olacam ya

Bence sende alışkanlık olmuş ve zor olan he zaman çekici gelir.
Şimdiye kadar alttan alan sen olmuşsun anladığım kadarıyla.
Bırak şimdi onu b.k gibi ortada al herşeyini bak nasıl gelecek peşinden. Ama sen umursama bırak gidip eğlensin. Önünde koca bir hayat var oğlunla güzel bir düzen kurabilirsin.
Kendini kullandırtma. Sonuna kadar haklarını kullan. 17 yaşında oğlun var onun geleceğini düşünmek zorundasın adam zaten sorumsuz.
Anlaşmalı boşanırsan hayatının hatasını yapmış olursun. Nafakayı bile almak zorundasın yanına bırakma adamın.
Gönül eğlendirmekmiş eğlendirsin bakalım nereye kadar...

Son düzenleme:
Oda iyi gerçekten bir isterim bir istemem çocuk mu kandırıyor ya beyfendinin sizi aldatmasını gönül eğlendirme diye nitelendirebiliyorsunuz ya size de ne diyeceğimi şaşırdım açıkçası.

Şayet ki bunları hakettiğinizi düşünmüyorsanız boşuna kendinize eziyet etmeyin oğlunuz artık belli bir yaşa gelmiş, aileniz destek oluyor sizi istemeyen bir insana ihtiyacınız yok.lmaz:

Açın tazminat ve boşanma davanızı alabileceğiniz ne varsa alın.

Yuvanızın yıkılmaması konusunda çaba göstermenizi gerçekten takdir ettim. Ama evlilik iki taraflı fedakarlık gerektirir bence. Eşiniz boşanmayı kafasına koyduysa siz ne kadar çaba sarfetseniz, ne kadar bağışlayıcı olsanız da boş... mafoldumben

Eşiniz gönül eğlendiriyor bu arada.
Sizi istemeyen bir insanla ne kadar daha evli kalabilirsinizki.
Ailenizde yanınızdaymış ne güzel işte size destek oluyorlar.
Maddi tazminat açın hakkınızı arayın lütfen...

sizi anlayabiliyorum onca yaşanmışlık var anacak sizi istemediğini bukadar acık belirten biriyle yaşamaya devam etmek demek herşeyine razıyım istediğini yap ben yanında kalıyım demek olur güçlü olun bir oğlunuz var birlikte başarabilirisiniz bence daha fazla uzatmayın kendinize yeni bir hayat kurun inanın en kısa zamanda herşey düzelecektir :lepi:

anlaşmalı boşanmaya yanaşmayın bence.hakkınız olanı almalısnız . .
ama çok şaşırdım size doğrıusu.eşiniz aldatmıyor gönül eğlendiriyor diorsunuz. .
kafamçokkarıştı

elbette yaşadıkların çok üzücü ama "yuvam yıkılmasın" demişsin inşallah yıkılmaz ayrı bir konuda yuvayı bir kişi tek başına kurtaramazki bir kişi tek başına nasıl kuramazsa yani bir taraf istemiyorsa biraz zor görünüyor ki işin içinde aldatma var çetrefilli bir durum arkadaşım allah sabır versin yardımcın olsun aynı yollardan geçen biri olaraktan ben bitirmiştim ama herkesin kararı kendine tabi

beni eşim yaşatmıştı her isteğimi yapaıyordu ve adeta tapıyordu hıç sıkıntıya gırmedım bırakıcam ama nasıl llailemle yapabılırmıyım bu yaştan sonra kendım özgurdum sanki aiem herşeyıme karışacak gıbı geliyor nasıl anlatsam bılemıyorum

çalışan bır bayan olsaydım kendı ayaklarımın uzerınde dururudum ama çalışmıyorum kımseye de muhtaç olmak istemıyorum çok ağırıma gıdıyor sanki yapayalnız kaldım

avukat evi arabayı ortayı koymuştu yuklu tazmınatt da istemışdık aylığın nın yarısıda vardı mahkemden geri dondu başına gelceklerıde bılıyo

Başına gelecekleri biliyor tabii ki, ama siz başınıza gelecekleri biliyor musunuz???
Burnuma hiç iyi kokular gelmedi..
Adam davadan geri dönmüş, neden??
Mallarını kaçırmak için olmasın? Üstelik de gönül eğlendiriyor dediğiniz kadınlardan birinin üzerine bile olabilir..
Bence gözünüzü açın, adamın aklı başka yerde belli ki. Birden bire değişeceğini de hiç sanmam, dile kolay 19 sene haklısınız, ama evlilik denen kurum bir kere çatladı mı telafisi yok..
Ailenizle tabii ki yaşıyamazsınız bu saaten sonra, ortada ev, araba, maaş varmış, bence direk malların üzerine tedbir koydurun, başkasının üzerine geçiremesin.. Oğlunuz da üniversiteyi kazanınca onunla birlikte ev tutar düzeninizi kurarsınız. Ama lütfen gözünü açın..

merhabalar oğlumun unv puanı guzel geldı inşaallah iyi yerlere gıder oğlumda gıderse yapayalnız kalacam gıdeceğine uzuluyorum bırde şu yuva duzelse ne olur sankı sıkıldım artık hayattan

size tavsiye verecek durumda değilim....sonuçta yaşanmış 19 yıl ve delikanlı çağında bir evlat var...

ama inanın ben olsam boşanırdım...bu kadar bağımlı hissetmeyin kendinizi ona, versin mahkemeye, boşasın sizi, her ay versin nafakanızı çatır çatır harcayın sizde...

bu saatten sonra ona değil kendinize hizmet edin...ohh ne güzell....

Hakkınızda hayırlısı olsun

Kesinlikle katılıyorum

yanıma gelmıyor sozde hep tartışma yaparken dının nıkahı yok etmışkafayı taktı dını nıkaha tamam gel dıyorum madem kadığımız yerden dosyayı acalım dıyorum boşanmayada gelmıyor yok artık dıyor bundan sonra rezıl olamam dıyor hıç artık eşimle konuşmuyorum sadece havadan sudan söz ediyoruz fazla ustune gıdınce cıldırıyor sonra hıçbır şey yok gıbı yuzume guluyor yaptıklarına pişman oluyora hem benı istıyor hemde istemıyor aklı başında değil herhalde galıba şizofren

Sizi sevmeyen birini neden istiyosunuz ablacım!
Hayatında biri yok ama gönül eğlendiriyor bunuda anlamadım CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…