Nane molla erkekler sinir eder beni..benim yeni görüşmeye başladığım kişi de öyle...Çok da çekme nazını,bir rest çek bakalım.Ben bir kere öyle yaptım,kararlıydım vazgeçmeye ama blöf yapmadım,çok pişman oldu..İyi olduk,bu sefer bu kendini çok kaptırdı,canım cicim falan ,daha bir ay olmadan.Geçen gün''hızlı ilerlemek istemiyorum, hitaplarına dikkat et''dedim diye yine kendince küstü,uzaklaştı ,Açıklama yaptım,gönlünü almaya çalıştım ama kendine hemen gelemedi..dün nöbetteydi,çaldırdım birkaç defa ,dönmedi,beni ara müsalikte''dedim ,aramadı,oysa ben onu işte de olsa arıyordum,ona dönüyordum...bekledim biraz,sonra bugün ona ulaştığımda kızgın davrandım,böyle şeyleri artık çekemeyeceğimi söyledim.Sakin sakin'' sonra görüşürüz,nöbetten çıktım,uyuyacağım ''dedi,Yetmedi kızgınlığım; üstüne bir de mesaj attım''ben istemem böyle beni sallamayan,küsen birini,anlaşamayacağız biz,ben huzursuzluk değil huzur istiyorum ''falan dedim,fevri davrandım ama beni sallamamakla çok kızdırdı,ben ona öyle yapmıyordum,aradığında dönüyor,geri bildirim yapıyordum...Gerçekten çekemem artık böyle nanemollalıkları,eskidendi o..Bakalım ne olacak bizimki..Artık verdiğim emeklere dikkat edeceğim..Çok emek verince sanki kıymet mi biliyorlar,birtarafları kalkıyor..