Ne Yapacağımı Şaşırdım

Ben arayınca tlfnlarımı açıyor tlfnda da yüzyüzeyken olduğundan daha yumuşak konşuyor. Ama kendisinede söyledim aramıcam seni ordayken bu bana yaptını iyice düşün die..

Ya birde olgunluk nasıl olur? 22 yaşındayım ama içimdeki o çocğ hiç kaybetmedim. Oysa benim biraz olgun olmamısöyledi sonrda olduğun gibi kal dedi.

O sana olgunlaş dedi diye senin 1 gecede olgunlaşacak halin yok ya.
Olgunluk yaşla başla alakalı bişey değil
Tavrınla karakterinle alakalı bişey
Bende 22 yaşındayım ama yeri gelir çocuk gibide davranırım
Yeri gelir 30 yaşında ki bir kadından daha olgun düşünürüm
Hatta annemle konuşurken bile öyle bir laf ederim ki evet kızım haklısın doğru der bana.

Yani o öyle istedi diye kusura bakmasında sen kendini değiştiremezsin
Seni olduğun gibi kabul etsin bi zahmet.
Zaten törpülemen gereken yönlerine dikkat ediyosundur ilişkinde fazlasınada gerek yok.

Çok gamsız tasasız durur ama herşeyi takar aslında kafasına. Çok stresli bugünlerde ama hepsinin hırsını benden aldı. Ben sessiz kalsam bu dönemde sizce düzelir mi?

canım bencede sessiz kalmalısın.. seni suçlamasına anlam veremedim gerçekten, sakın sen kendini suçlama.. akışına bırak bakalım.. henüz yeni olduğunuz için birbirinizi tanıma aşamasındasınız sonuçta, böyle anlaşmazlıklar zaman zaman oacaktır. önemli olan bunları ortak bir şekilde konuşarak birbirinizi anlamaya çalışarak çözebilmeniz.

Allah'tan hayırlısını iste bu süreçte, akışına bırak diye düşünüyorum:) umarım mutlu olursun:)

cnmm tşkler iyi dileklerin için. Sevginmi bitti dedim hayır seviyorum dedi. Belliki kızgın. Dedim aynısını ben sana yapsam naparsın. Demekki çok bunalmış rahat bırakıyımda az siniri geçsin derim dedi.

Back
X