ne yapacagimi şaşırdım :(

tuyan25

cümle mühendisi
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
502
5
26
Ankara
Eşimle aramız limoni aynı evde çok resmiyiz. 2 ay önce bebegimiz oldu ve sanırım eşim bebeğe gösterdiğim ilgiyi kıskanıyor. Bunu düşünmeme neden olacak sözler etti. Aslında esimede elimden gelen ilgiyi gösterdiğimi düşünüyorum ama bende evde robot gibi oldum. Eşim benden çok uzaklasti :(( ne yapacagimi şaşırdım cocuktan sonra bu tarz sıkıntı yaşayan varmı?

Eşimle aramız limoni aynı evde çok resmiyiz. 2 ay önce bebegimiz oldu ve sanırım eşim bebeğe gösterdiğim ilgiyi kıskanıyor. Bunu düşünmeme neden olacak sözler etti. Aslında esimede elimden gelen ilgiyi gösterdiğimi düşünüyorum ama bende evde robot gibi oldum. Eşim benden çok uzaklasti :(( ne yapacagimi şaşırdım cocuktan sonra bu tarz sıkıntı yaşayan varmı?

valla hiç kimse kusura bakmasın ama ben erkeklerin bu doğum sonrası depresyonunun anlamıyorum, sanki onlar, doğurdu, emziriyo, geceleri uykusuz kalıyo, hele bide bebek kolikse...
yardımcı olcaklarına naz kapris
bence eşini mümkün olduğunca bebek bakımının içine katmaya çalış, kapris yapcak zamanı kalmasın, bebeğin sorumluluğu nasıl bişey birebir empati yapma şansı olsun
yatak odası sorun değildir artık zaten iki ay geçmiş

2 cocuk sahibi olmuşsun sen zamanla alışır merak etme güle güle büyüt:nazar:

valla hiç kimse kusura bakmasın ama ben erkeklerin bu doğum sonrası depresyonunun anlamıyorum, sanki onlar, doğurdu, emziriyo, geceleri uykusuz kalıyo, hele bide bebek kolikse...
bence eşini mümkün olduğunca bebek bakımının içine katmaya çalış, kapris yapcak zamanı kalmasın, bebeğin sorumluluğu nasıl bişey birebir empati yapma şansı olsun

ay öyle deme naz yapacagı kadın artık bir başkasıyla ılgılendıgı için bunalıma giriyorlar aşkım çay verirmisin dediğinde eşi hemen getiriyodu sımdı her işini kendi yapacak onlarıda anlamak lazım :D

Son düzenleme:
bende aynı sıkıntıları yaşadım canım malesef çok zor bir zaman ve süreçç inşallah halledersin herşeyi ama kendiliğinden düzeliryo lütfen kafanı takmaa ona biraz zaman verr

Bebegın sorumlulugu yetmezmıs gıbı kadınlar bıde gelen gıdenı agırla yemek ev ısı temızlık derken omurlerını curutuyorlar bıde uzerıne koca kaprısı oh ne ala memleket köleyız ya bız :47:

Bebek ağladığında yüzüme bakıyor ters ters. Cocuklada ilgilendiği yok eve geliyor direk internet başında. Yatak odası ayrı dert çünkü düşük riski nedeniyle hamileligim boyunca ilişkiye girmedik. Hep doğumdan sonrasını bekledigini söyledi durdu doğumdan sonra 3 kere yapabildik 1 haftadır buz gibi davranıyor :(

bende anlamıyorum erkeklerin bu olayını ya..
ne yani senide mi emzireyim,seni de mi pışpışlayarak uyutayım....
bebek olunca, herr zamankinden daha çok ilgi beklerler bi de...
onlarda yüz çevirirse, bize kim ilgi gösterecek peki...:ssz:

2 cocuk sahibi olmuşsun sen zamanla alışır merak etme güle güle büyüt:nazar:

İlk bebeğim ama burnumdan geldi suan anneligin tadını çıkaramıyorum

ay öyle deme naz yapacagı kadın artık bir başkasıyla ılgılendıgı için bunalıma giriyorlar aşkım çay verirmisin dediğinde eşi hemen getiriyodu sımdı her işini kendi yapacak onlarıda anlamak lazım :D
Hala çayını götürürüm meyvesini soyar önüne koyarım ama yok adamda hiç insaf yok. Bir şeye faydasi yok birde psikolojimi alt üst etti.

Eşiniz bebeği istemiyor muydu? Baba olarak sinirlenmesi yerine kucağına alıp sakinleştirmesi lazımdı. Yeni baba olan arkadaşlarım var iki laflarından biri çocukları.:emir_bebek:

Bebek ağladığında yüzüme bakıyor ters ters. Cocuklada ilgilendiği yok eve geliyor direk internet başında. Yatak odası ayrı dert çünkü düşük riski nedeniyle hamileligim boyunca ilişkiye girmedik. Hep doğumdan sonrasını bekledigini söyledi durdu doğumdan sonra 3 kere yapabildik 1 haftadır buz gibi davranıyor :(

bebek bu ağlıcak tabii, bebeklerin ağladığını yeni mi öğrenmiş, nasıl bu kadar bencil oluyorlar anlamıyorum, üstelik ilk çocuğu

zor biliyorum ama boşver canım sen bebeğine sarıl, inan bu zamanları çok değerli büyüktü asla şuan ki gibi kokmıcaklar, akışına oluruna bırak bakalım, surat mı yaptı, üsüldümü kızdımı diye düşünüp durma, küsme normal davran ama dikkatinide ona verme, bakarsın o yanaşır o zaman, ne kadar gözünün içine bakarsan o kadar kapris yapar bence, normal olağan davran sadece

bende anlamıyorum erkeklerin bu olayını ya..
ne yani senide mi emzireyim,seni de mi pışpışlayarak uyutayım....
bebek olunca, herr zamankinden daha çok ilgi beklerler bi de...
onlarda yüz çevirirse, bize kim ilgi gösterecek peki...:ssz:

bizim ilgiye şevkate ihtiyacımız yok canım, robotuz biz, hem kocaya hem çocuğa herşeye yeteriz, mükemmelde ev kadını oluruz, toplumun bekletisi bu malesef kadınlardan

Son düzenleme:
Eşiniz bebeği istemiyor muydu? Baba olarak sinirlenmesi yerine kucağına alıp sakinleştirmesi lazımdı. Yeni baba olan arkadaşlarım var iki laflarından biri çocukları.:emir_bebek:
Eşim 3 4 yıl çocuk istemiyordu ama ben çocuk hastasıyım. Hamileligimdede başıma kakti insanlar boşuna hemen bebek yapmiyor evliligin tadını çıkarıyor diye. Cocugunun üzerine düşen babalari görüyorum bende çevremde ama eşim çok ilgisiz bebeğe karşı. Ruh gibi oldu. Varlığı belli değil Çocuk sana bakıyor diyorum elinde telefondan internete giriyor ondan başını kaldirmiyor

Son düzenleme:
bizim ilgiye şevkate ihtiyacımız yok canım, robotuz biz, hem kocaya hem çocuğa herşeye yeteriz, mükemmelde ev kadını oluruz, toplumun bekletisi bu malesef kadınlardan
Dun akşama kadar kosturdum artık çığlık atacaktim insanlıktan ciktim resmen robot olsa kısa devre yapar herhalde

Son düzenleme:
Sanıyorum gereğinden fazla ilgi göstermemek lazım bir erkeğe, sonra böyle sorunlar oluyor çocuktan sonra.
.....
Eşinizle konuşun; ilgisizliğinizin nedenlerini değil yardıma ihtiyacınız olduğunu anlatın.
Kendi tarafınızdaki duygularınızı bastırırsanız o da kendi duygularını bu kadar gün yüzüne çıkarmaz.
Birde bebek bakımı konusunda yardımcı olursa zamanla bu duyguları silinir.

Bebek büyümeye başladığında, ele avuca geldiğinde erkeklerin bu düşünceleri zaten kendiliğinden yok oluyor.
Yeter ki bu süre zarfında çiftler kendi aralarını mümkün olduğunca açmamalılar.

O HEMEN istemiyordu ama ben istiyordum demişsin.sonra da sen hamile kalınca bak evliliğimizi yaşayamadık gibi bişeyler sölemiş sana pardon ama seni hamile bırakan kimmm..ala ala sanki kendi kendine hamile kaldın..madem istemiyordun dikkat etseydin arkadaş..madem böyle bişey oldu o zaman adam gibi davrann!!!hem internete gireceğine bebekle neden ilgilenmiyor ki???? hayır anlamıyorum yaa bebeği olamayanlar olsun die her yolu denerlerr ama bazı kendi bilmezler bu mucizenin farkına bile varmazlar...k.bkma arkadaşım çok kızdım eşineeee :47::47::47:

Bebegimden yana ben hiç pisman değilim iyi ki dogurmusum ama eşim gerçekten babalığı hakeden bir insan değilmiş. Abisi bekar ve yeğenini delice seviyor ilgileniyor. Çocuk amcasina farklı tepkiler veriyor bu sefer eşim abisini kıskanıyor hemen aralarina giriyor nasıl bir insan çözemedim gitti

Back
X