- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim 3 4 yıl çocuk istemiyordu ama ben çocuk hastasıyım. Hamileligimdede başıma kakti insanlar boşuna hemen bebek yapmiyor evliligin tadını çıkarıyor diye. Cocugunun üzerine düşen babalari görüyorum bende çevremde ama eşim çok ilgisiz bebeğe karşı. Ruh gibi oldu. Varlığı belli değil Çocuk sana bakıyor diyorum elinde telefondan internete giriyor ondan başını kaldirmiyor
Hala çayını götürürüm meyvesini soyar önüne koyarım ama yok adamda hiç insaf yok. Bir şeye faydasi yok birde psikolojimi alt üst etti.
Eşimle aramız limoni aynı evde çok resmiyiz. 2 ay önce bebegimiz oldu ve sanırım eşim bebeğe gösterdiğim ilgiyi kıskanıyor. Bunu düşünmeme neden olacak sözler etti. Aslında esimede elimden gelen ilgiyi gösterdiğimi düşünüyorum ama bende evde robot gibi oldum. Eşim benden çok uzaklasti( ne yapacagimi şaşırdım cocuktan sonra bu tarz sıkıntı yaşayan varmı?
benim esimde aynidir ama suç bana göre kv de. Benim kv oğullarına paşa gibi davranır her isteklerini ayağına götürür. Ben eşimden bir kere çay istedim sen otur oglusum ben doldururum dedi sinir oldum. bizde kaldiklari bi gün yataklarını hazırlarken eşime kanepeyi acarmisin dedim kv atladı ben açarım ben yaparım oğlu padisah evladi sankiya evet ben de anlamam. ben de doğum yaptım da bi lohusa nazı yapamadım, eşimin nazından bana sıra gelmedi. sanki o doğurdu. çocuk 2 yaşına geldi hala da aynı, akşam işten gelince kendi devirir bi tarafını tv bakar keyif yapar. ben gelince yemek, çocuk, bulaşık derken 10 da kızım uyur bi de benden su, çay, kahve ister getirmeyince küser, yatağa onunla girmeyince garip tavırlar. aaaaaa...
ben de insanım be adam robot değilim ya. ooof çok yoruldum çoook...
benim esimde aynidir ama suç bana göre kv de. Benim kv oğullarına paşa gibi davranır her isteklerini ayağına götürür. Ben eşimden bir kere çay istedim sen otur oglusum ben doldururum dedi sinir oldum. bizde kaldiklari bi gün yataklarını hazırlarken eşime kanepeyi acarmisin dedim kv atladı ben açarım ben yaparım oğlu padisah evladi sanki
Esimin cocuk istegini bekleseydim bi 10 yil beklerdim heralde. Evlenirken 2 yil demistik konusarak anlasarak evlendik. Ama cevresindeki bazi erkek arkadaslari esimin aklini karistirdi neymis evliligin tadini cikaracakmisiz en az 4 sene cocuk yapmayacakmisiz... Bende cok sabirsizimdir hemen bebek istedim ilk bebegimi 2 aylik hamileyken kaybettim. Suan dogan bebegimin uzerine cok titredim abartmis olabilirim esimde kiskandi bu ilgiyi
kesinlikle bu annelerin erkek cocuklarını yetistirme tarzları ile alakalı.
benim kv dem de öyle.
ben şimdiden söylüyorum ama nişanlıma da kv de me de herseyi ben yapamam kusura bakmasın. eli ayagı tutuyor. onların ki can da bizimki patlıcan mı.
anneler kendilerini siper etmişler durmuslar. koruma ic güdüsü ile ama yanlıs bir düsünce bence.
Çok fazla ilgi göstererek alıştırmışsınız o da mızmızlanmaya başlamış bence cok normal,nasıl alıstırdıysanız öyle gıder.Çayı önunde,meyvesı soyulmus tek lokmalık hazırlanmıs sureklı bu sekıldemı yaparsınız,o da size hazırlarmı?hani bazen şımartırsınız sevdiğinizi ama sanki fazla gelmiş..
Çocuk konusunda ortak karar alsaydınız daha doğru olabılırdı.En azından esınız de istekli olurdu ve sızın durumunuzu anlıyabılırdı.Siz cok istiyorsunuz diye cocuk yaparsanız şuanki duruma gelmeniz normal.Sonucta siz anne olmak istiyorsunuz tamam kabul ama ya kendısı buna hazırmı?bunu sorgulamalısınız.Umarım esınızle bu durumun üstesinden gelirsiniz..allah bebeğinizi size bağışlasın.