- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
doğumdan sonra biz kadınlar mı böyle hissediyoruz yoksa erkeklerin gerçekten bir doğum sendromu var mı bilmiyorum da genelde yaşanıyor bu durum. ben de yaşadım aynısını ve benim bir sürü arkadaşımda. biraz hormonlarla da alakalı sanırım hassasiyetimiz. hem anne olmaya, hem eş olmaya, hem iş kadını olmaya ve aynı anda bir sürü şey olmaya alışma dönemi. ayrıca hayat tarzımızın değiştiği dönem.. gece uyanmalar, ağlamalar vs... biz bu durumda erkeklerin uzaklaştığını düşünüyoruz.. öyle mi inanın bilmiyorum ben de öyle hissettim çünkü zamanında...burda da daha önce doğum yapan arkadaşlara sormuştum onlar nasıl geçirdiler bu dönemi diye. büyük bir kesim aynı. zamanla her şey düzelecek emin ol. eskisinden daha güzel olacak ama asla eskisi gibi bekleme hayatı. uzun bir zaman eşinle sarılıp film izleyemeceksin...el ele alış veriş yapamacaksın ama daha güzel olacak. ilişkiniz de daha güzel olacak emin ol. öyle bir mucize zamanla sana hayatı öğretecek ve sen izleyeceksin. izledikçe keşke daha önce olsaydın diyeceksin.