ben canan karatayın bazen saçmaladıgını düşünüyorum,tamam çoğumuz biliyor çoğu uzman karbonhidrat,şeker,paketlenmiş gidaları tüketmeyin diyor ee canan tayı farklı kılan ne bol bol tereyağı yiyin ya da günlük 10 yumurta yiyebilirsiniz demesi mi
herşeyden kararlı yemek en doğrusu gecenlerde bende dinledim bebeklere d vitaminini 20-30 damla kadar verebilirsiniz diyor saçmalığın daniskası işte ! ben 4 damla veriyorum arada ne kadar fark var
ayrıca gebelik cok cok farklı ,normalde saglıklı olup gebelıkte tansıyon ve şekeri cıkan cok insan var gebe kadının şekerinin cıkması demek hem bebek hem anne için cok tehlıkeli olması demek hele birde anlaşılmamışsa siz hesaplayın gerisini artık zaten şekeri yoksa bir insanın yükleme sonucu normal geliyor ...folik asite gelince bebeğin beyni için son derece önemli bir vitamin dışarıdan gıdalarla karşılamamız mümkün değil takviye şart diye düşünüyorum gebeliğimde bir cok vitamin kullandım şeker yüklemesi yaptırdım 39+5 te sezeryan dogumla 4200 kg gayet sağlıklı( masallah) erkek evlat dünyaya getirdim allah sanada nasip etsin en kısa zamanda
istanbulda yaşıyorsan bende bir doktor tavsiye etmek istiyorum ,22. haftada detaylı ultrason için gitmiştim perinatolog ve cok memnun kaldım 2. gebelıgımı düşündüğüm vakit en başından o kişiye gitmeyi düşünüyorum