Ne yapacagimi sasirdim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yudil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[QUOTE="lavantakokulusandik, post: 37147838, member: 6210iciyiyecek milleti : )) yorumlara dikkat[/QUOTE]
Ne oluyor ki bu cikislar niye bana igneleyici yorumlarin icin tesk ama bana yorum yapanida igneleme o cevap benim degil

Ben sadece sasirdim ne yapacagimi esimin ustune gitmemi cogu kisi yorumladi ama benim istegim o degildi bu guzel bi konusma sagol bilmiyorum ne yapacagimi yiprandim ben

bazen çok bunalınca gözler de buğulanıyor.. zaten şu an karar vermek ya da çözüm üretmek için fazla dağılmışsın gibi geldi bana.. azıcık zamana bırak.. bi süre herşeyi.. kendini, aklını dinle.. sakinleş.. sorunlarına odaklanmak için de güç lazım.. iyi olacaksın yine..

Jet QUOTE="sedalein, post: 37148000, member: 325087"]bazen çok bunalınca gözler de buğulanıyor.. zaten şu an karar vermek ya da çözüm üretmek için fazla dağılmışsın gibi geldi bana.. azıcık zamana bırak.. bi süre herşeyi.. kendini, aklını dinle.. sakinleş.. sorunlarına odaklanmak için de güç lazım.. iyi olacaksın yine..[/QUOTE]
Birilerini kirdiysam ozur dilerim ben bitmis durumdayim suan sanki yok gibiiyim ailemde bu sehirde degil yorgunlugum konusmamada yansidi hersey icin saol

Ne oluyor ki bu cikislar niye bana igneleyici yorumlarin icin tesk ama bana yorum yapanida igneleme o cevap benim degil[/QUOTE]

sana yorum yapani ignelemedim ben, hatta kimseyi igneleme gibi amacim yok.. yorumum gayet acik.. sen arkadasa cikismissin, ben de arkadasin msjini alarak hayretimi dile getirdim.. yani ordaki 'yiyecek milleti' cumlem senin yorumlara cikismalarinaydi.. her neyse..

Ne oluyor ki bu cikislar niye bana igneleyici yorumlarin icin tesk ama bana yorum yapanida igneleme o cevap benim degil

sana yorum yapani ignelemedim ben, hatta kimseyi igneleme gibi amacim yok.. yorumum gayet acik.. sen arkadasa cikismissin, ben de arkadasin msjini alarak hayretimi dile getirdim.. yani ordaki 'yiyecek milleti' cumlem senin yorumlara cikismalarinaydi.. her neyse..[/QUOTE]
Birsey demedim saysak ve kapatsak konu degisti cunku hos degil

Birsey demedim saysak ve kapatsak konu degisti cunku hos degil[/QUOTE]
arkadasim zaten ne dedigin gercekten belli degil, oyle alakasiz cevaplarin var ki.. tuhaf tuhaf konusup, arkasindan 'kapatalim, hos degil' demek de yine senin mantiginin urunu.. neyse.. skntini cozmen dilegiyle..

Eşinizin size hak vermiş olmasının karşılığında siz de bir süre ailesiyle laf dalaşına girmeyin.

sen burdaki konuşma tavrını eşine ve ailesine karşı uygularsan canın daha çokkkk sıkılır

Yasim kac bilior musun ? Kitap mi cozum :) sosyoloji ogrencisiyim kitaplarla ic iceyim sacmaladin k bkma
Yaşın 21 yazıyo bilmiy
21 büyük bi yaş mı evlenmek için annemizin zamanı olsa tamam tamamda... Eh onlarda çok çekmiş kaynanadan kocadan hakaret dayak vs. Bu yaşta evlenirsen ezerler. Hem Üni. Bile bitmemiş iş yok meslek yok, kafanı kocana kaynanana ona buna yoracağına kitap oku yemek tarifleri öğren işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…