• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapacağımı Şaşırdım....

Bugün de mesaj attı benim üzülmem yetmedi mi ilişkiye sahip çık diye. Yine bütün sorumlulugu bana yıktı. Olumlu ya da olumsuz hıç cevap vermeyeceğim artık.
bence de cevap vermemelisin. ne yaşanmışlığın var ki onla ilişkinin tüm ağırlığı sende.
hani evli de değilsin, bu kadar güven vermezken, vazgeçmek gerçekten zor mu?
 
Merhaba arkadaşlar. Benim yorumunuza veya eleştirinize ihtiyacım var çünkü artık tek başıma başa çıkamadım. Uzun süreli bir ilişkim vardı. Burada daha önce yazdım. Evinde bayan fulari bulmuştum ama sevgilim "yolda buldum desenini beğenip eve getirdim" demişti.

Bu olaydan sonra gözlem yapmaya karar verdim. Onu hiç test etmemistim bugüne kadar. "Whatsappta profil fotona beraber cekildigimiz bir foto koysana" dedim. "Koyayim ama güzel fotomuz yok, önce foto cekilelim" dedi. Gel zaman git zaman o foto bir türlü konulmadı. Ben bu süreçte hiç kavga etmeden hep düzgünce hatırlattım foto koymasını. Hep koyariz tamam dedi. En sonunda açıkça "Koymayacagim" dedi. Kıyamet koptu tabi bende. Çünkü aylardır koyucam deyip en sonunda koymayacagim demişti. Çok saçma geliyor dimi kulağa. Ama olay foto koymak değildi. Olay bambaşka birsey ki ifade bile edemiyorum. Ben böyle şeylere takılan bir insan değildim zaten bugüne kadar. Bu olayın üstüne küstük.
Bir aydır ayrı gibiyiz. Seni seviyorum diyor. Ben de "Şu şu hallerinden rahatsizim. Birlikte birsey yapmiyoruz eskisi gibi mesela" diyorum. Haklısın diyor sadece başka birşey yapmiyor. "seni özlüyorum" diye msj atıyor ama sorunları çözmek istediğimde hiçbir şey yapmıyor, pasif kalıyor. Ona göre ben ilişkisine sahip çıkmayan ona iftira atan insan oldum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. .. Sonsuza kadar çekip gideyim mi artık bunu düşünüyorum.
sevgilin beceriksiz yalancının teki o fular mevzusunu hatırlıyorum çocuk inanmazdı anlattığı yalanlara

sen daha ayrılmak için ne bekliyorsun?
 
merhaba, aynı kuruntuları bende yaşıyorum ve kadın olmakla gelen bir şey sanırım her şey mükemmel olsun istiyoruz ama erkekler yüzeysel düşündüğü için bu mümkün olmuyor. Erkek arkadaşımın whatsapp profilinde benimle resmi olmasına rağmen önceden konuştuğunu yakaladığım kız 'arkadaşları' vardı. Sadece şunu söyleyebilirim giden güven geri gelmiyor ve erkekler bu güveni yerine koyabilmek adına bir şey yapmıyorlar. Anladığım kadarıyla fular olayında huylanmışsınız ve güveninizi sorgulamışsınız ona karşı. Seni seviyorum demesinden önce sizi kaybetmemek adına değişmeyi göze alması lazım
 
Birak bu adami. Bundan bi halt olmaz. Ustelikde kotu bir yalanci. Yani boyle bi haltlar karistirip, hemde boyle asiri derecede beceriksiz tiplere sinir oluyorum. :KK11:
Eline yuzune bulastiracaksan ne diye b.k yiyiyorsun salak herif.
 
evde fular (?) unutma işi pek bir iyiymiş.
Aynen aynen. Ne uyanık kadınlar var dimi,adam yakalansın diye çaktırmadan tuzak kuruyor.
Yine burada okumuştum sanırım,bir kadın vardı şehir dışına annesine gitmiş.Eve geldiğinde banyo küvetinde kadın saçları bulmuş. Hesap sormuş, tabi adam ne kıvıracak mecburen aldattığını itiraf etmiş.
 
Siz sokakta yerde bir kravat gorseniz ve ne hikmetse begenseniz ! evinize getirir misiniz ? Cok kotu ve basarisizca atilmis bir yalan malesef.
 
bence güven yok bu ilişkide...ben kız olduğumda dışarda fular bulsam deseninide beğensem eve getirmem yani..ilişkini gözden geçir...
 
Sonuçta profil onun koymaz ama bunu siz istediğiniz halde ısrarla yapmıyor olması ve sonunda koymayacağım demesi zaten birşey olduğunu gösterir.
Bence yol ver gitsin.
 
Suçlu psikolojisi yüzünden kriz geçiriyormuş gibi yapıyor arkadaş. Rol kesiyor yalanını bastırmaya çalışıyor yani. Hiç muhattap bile olmayın bence bundan sonra.
 
Back
X