Merhaba arkadaşlar. Benim yorumunuza veya eleştirinize ihtiyacım var çünkü artık tek başıma başa çıkamadım. Uzun süreli bir ilişkim vardı. Burada daha önce yazdım. Evinde bayan fulari bulmuştum ama sevgilim "yolda buldum desenini beğenip eve getirdim" demişti.
Bu olaydan sonra gözlem yapmaya karar verdim. Onu hiç test etmemistim bugüne kadar. "Whatsappta profil fotona beraber cekildigimiz bir foto koysana" dedim. "Koyayim ama güzel fotomuz yok, önce foto cekilelim" dedi. Gel zaman git zaman o foto bir türlü konulmadı. Ben bu süreçte hiç kavga etmeden hep düzgünce hatırlattım foto koymasını. Hep koyariz tamam dedi. En sonunda açıkça "Koymayacagim" dedi. Kıyamet koptu tabi bende. Çünkü aylardır koyucam deyip en sonunda koymayacagim demişti. Çok saçma geliyor dimi kulağa. Ama olay foto koymak değildi. Olay bambaşka birsey ki ifade bile edemiyorum. Ben böyle şeylere takılan bir insan değildim zaten bugüne kadar. Bu olayın üstüne küstük.
Bir aydır ayrı gibiyiz. Seni seviyorum diyor. Ben de "Şu şu hallerinden rahatsizim. Birlikte birsey yapmiyoruz eskisi gibi mesela" diyorum. Haklısın diyor sadece başka birşey yapmiyor. "seni özlüyorum" diye msj atıyor ama sorunları çözmek istediğimde hiçbir şey yapmıyor, pasif kalıyor. Ona göre ben ilişkisine sahip çıkmayan ona iftira atan insan oldum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. .. Sonsuza kadar çekip gideyim mi artık bunu düşünüyorum.