Ne yapacağımızı şaşırdık !

görümceyim diye de olayları abartıp sadece gelini suçladığım yok. karşılıklı kabahatler oldu. SÖN GÖRÖMCÖSÖN ONDON KÖTÖLÖYOSOOONNN. çok saçmasınız gerçekten. çözüm yolu sunun diye yazmıştım ama yaptığınız sadece goygoy. işe yararlılığınız ortada. Bu sitede herkes melek gibi. derdinizi anlatır yorumlarsınız. Ama başkası anlatınca uuuu sen hatalısındııırrrrr. meleksiniz melek. ondan sorunlarınız var zaten.

Sadece çocuk için yorum yapıcam. Gerisi seni de beni de ilgilendirmez .
Sosyal hizmetleri arayın diyen birine sert çıkmışsın ,madem gerek yok ,sen neden kurtaramiyorsun yeğenini ve her zaman aynı şiddete maruz kalmasını izliyorsun ? Birde bu çocuğun babası nerde ?neden annesinin elinden alıp boşanma davası açamıyor ?bu konunun beni tatmin etmeyen yerleri var . Umarım çocuk gerçekten dayak yemiyordur, içim acıdı ..

kolay değil boşanmak . o yuva kolay kurulmuyor sonuçta ama
Neden kolay değil. Farkında mısınız bilmiyorum ama 4 yasındaki bebek yerlerde tekmeleniyor ac bırakılıyor dediniz bu suçtur,ayrıva bu evliliği sürdürmenin o çocuğa yada aşağılanan abinize ne faydası var?
Ne olmasını bekliyorsunuz?
Yengenize sihirli bir değnek değip bir anda şefkatli bir anne,iyi bir eş mi olacak?

Boşanmak kolay değil diyorsunuz ancak böyle devam ederse o çocuğa neler olabileceğini düşünüyorsunuzdur. Abinizin bu duruma el koyması gerek

Ay biz ayniyiz en azindan ne oldigimuz belli. Bu siteye geldim sayenizde kavga etmeyi de ogrendim cirkef cirkef herkese camur atmayi da. Baska birsey bildiginiz yok zaten. Insanlar iclerini dpkuyolar sizin gibiler gelip burda vay efendim niye boyle yaptin diyip duruyosunuz. Yasin biraz buyuk olsa da akil bastadir demisler. Hey gidi hey. Hayirli geceler herkese. Daha da yazmam. Konusanin dert olacagi yerim belli
______

Back
X