Ne yapacağımızı şaşırdık !

çocuğu bırakıp gitti hanımlar. dün geldi taksiyle alın siz bakın dedi herşeyini getirdi koydu kapıya. Şok olduk ama olan oldu artık. yanımızda kalıyor şimdi. İnşallah gelip almaz bir daha. ağladı baya anne diye peşinden içim gitti. kandırdık öyle soktuk içeriye. nasıl bir vicdan var bu kadında anlamadım.
ÇOCUĞA ÇOK ÜZÜLDÜM YAAA :(((( ALLAH YARDIM ETSİN ONAA :(

Kaciriyodu basta. Sonra kavga etmisler megerse ben bilmiyodum bizim yanimizda bisey demezdi. Abim ben de seni dovcem felan demis sıkıyosa vur diyomuş sürekli bu da. Abim sogudum hepten falan dedi. Cocuk bizde. Abim de bizde kaliyor. Bilmiyorum nolcak mahkemeye vercem dedi. Ne yapiyorsa yapsin. Arada mesaj atiyormus napiyo oglum diye abim merak edeceksen birakmasaydin demis. Senin yanindakinden iyi demis oyle kavga etmisler telefonda da.

Abinizin nasıl haberi olmuyor böyle bir durumdan da "mükemmel baba" olabiliyor ben cidden anlamadım. Ya eksik anlattığınız ya da çarpıttığınız bir yer var konuda. Yapılması gereken durumun abiye anlatılıp boşanma davası açıp velayeti almasına yardımcı olmaktır eğer gerçekten anne çocuğu dövüyorsa. O kadar mükemmel (!) bir babaysa çocuğunun istismar edildiğini de bilmek ister. Hoş nasıl fark etmiyorsa.

Bile bile göz yumuyorsa feriştahı gelse fark etmez, benim de kız kardeşim var. Eşi çocuğunu dövsün, benim kız kardeşim de göz yumsun; hiç acımam sosyal destek hattına şikayet eder yeğenimin velayetini kendi üzerime alırım. Hiç mi acımıyorsunuz yeğeninize, küçücük çocuğun dövüldüğünü bilsem bir saniye dahi sessiz kalamam kardeş mardeş dinlemem.

benim yerimde olsan hiç de sosyal hizmetleri aramazdın. şimdi birbirimizi yemeyelim burada. abim çocukla mükemmel ilgileniyor. zaten herşeyine abim koşuyor. altını bile abim değiştirir çocuğun. baba biliyor çocuk sadece
O zaman neden boşanmıyor?
Bu kadın bu kadar iğrenç bir yaratık, evde türlü türlü yemekler var ama yapmadan( abiniz yapıyor herhalde), çocuğa yedirmiyor, anca yatıyor, sorunlu bir tip.
Çocuğa şiddet, küfürler, habire anasına koşuyor böyle illet bir kadın da neden boşanmıyor acaba???

Ayrıca altını bile derken?
Elbet değiştirecek, babası değil mi?
Çocuğunun her türlü ihtiyacıyla bir zahmet ilgilenecek, bu onu mükemmel baba yapmaz.
Baba yapar.
Her çocuğu olan kadının ‘mükemmel anne’ olması lazım o zaman...

kolay değil boşanmak . o yuva kolay kurulmuyor sonuçta ama
Ne demek kolay degil??
Gayet de kolay bosanmak , benim cocuguma babasi bile olsa biri siddet uygulamaya kalksa dunyayi dar ederim ona
Abiniz kanitlasin siddeti ve bosanma davasi acsin , velayeti de alsin
Ha cocuk bizim basimiza kalir diye korkuyorsaniz o zaman yazik o yavruya gercektrn

Ay çocuk bizde duruyor zaten ne çok saydınız yahu ! Nedense buraya gelince herkes çok merhametli kesiliyor. Yeğenimi aldım, yanımda kalıyor. Abim neden çocuğun altını değiştirsin acaba ? sorun bir tek alt değiştirmek de değil. Abim günde 11 saat çalışıyor. Kalan zamanda çocuğu elinden geldiğince doyurup, altını değiştiriyor, giydiriyor, uyutuyor. Ben şimdiye dek bu kadar fedakar bir baba görmedim siz gördünüz mü ? Sallar birazdan birkaçınız ay benim kardeşim, kocam, eniştem de yapıyor der ! İnsanı soru sorduğuna pişman etmeyin lütfen. Çocuk bizde kimse kaçmıyor çocuğa bakmaktan. Ben bizzat ilgileniyorum. Ablam da kendi çocuklarıyla kaynaştırıyor. Yani sürekli bir eleştiri burada sağlam bir akıl veren çıkmadı. Sanırsınız meleksiniz mübarekler.

Ay çocuk bizde duruyor zaten ne çok saydınız yahu ! Nedense buraya gelince herkes çok merhametli kesiliyor. Yeğenimi aldım, yanımda kalıyor. Abim neden çocuğun altını değiştirsin acaba ? sorun bir tek alt değiştirmek de değil. Abim günde 11 saat çalışıyor. Kalan zamanda çocuğu elinden geldiğince doyurup, altını değiştiriyor, giydiriyor, uyutuyor. Ben şimdiye dek bu kadar fedakar bir baba görmedim siz gördünüz mü ? Sallar birazdan birkaçınız ay benim kardeşim, kocam, eniştem de yapıyor der ! İnsanı soru sorduğuna pişman etmeyin lütfen. Çocuk bizde kimse kaçmıyor çocuğa bakmaktan. Ben bizzat ilgileniyorum. Ablam da kendi çocuklarıyla kaynaştırıyor. Yani sürekli bir eleştiri burada sağlam bir akıl veren çıkmadı. Sanırsınız meleksiniz mübarekler.

O kadindan hic farkin yok ki senin de :) hepiniz tencere kapaksiniz maaile. Allah o zavalli cocugun yardimcisi olsun. Su durumda tek uzuldugum o zavalli cocuk. Yigenimi yanima aldim demis bi de... kadin kapiya birakana kadar almak aklina gelmedi ama. Herkes sahip cik dediginde yarin bi gun onlar iyi olur ben kotu olurum diyodun zirt birt. Komik olma artik. Kadin manyagn onde gideni evet ama siz de ak pak degilsiniz.
Ay dur ben susayim zira siz olumsuz yorum sevmiyodunuz demi :)

Ay biz ayniyiz en azindan ne oldigimuz belli. Bu siteye geldim sayenizde kavga etmeyi de ogrendim cirkef cirkef herkese camur atmayi da. Baska birsey bildiginiz yok zaten. Insanlar iclerini dpkuyolar sizin gibiler gelip burda vay efendim niye boyle yaptin diyip duruyosunuz. Yasin biraz buyuk olsa da akil bastadir demisler. Hey gidi hey. Hayirli geceler herkese. Daha da yazmam. Konusanin dert olacagi yerim belli

Ay biz ayniyiz en azindan ne oldigimuz belli. Bu siteye geldim sayenizde kavga etmeyi de ogrendim cirkef cirkef herkese camur atmayi da. Baska birsey bildiginiz yok zaten. Insanlar iclerini dpkuyolar sizin gibiler gelip burda vay efendim niye boyle yaptin diyip duruyosunuz. Yasin biraz buyuk olsa da akil bastadir demisler. Hey gidi hey. Hayirli geceler herkese. Daha da yazmam. Konusanin dert olacagi yerim belli

Bi üye burda "cocugunu döven gelin oldugu icin savunulacak, sen de sirf görümce oldugun icin linc edileceksin" gibi bisey yazmisti. Birincisi, bu tespit cidden dogru. Sirf görümcesiniz diye size bazi üyeler tarafindan laf sokuldugu da dogru.
Ikincisi, baska bi üye "hic bi anne cocugunu yere atip tekmelemez" yazmis... cocugunu döve döve öldürüp cöpe atan "anneler" var hatirlatayim. Neyse.

Sizin tek hataniz gidip cocugu o evden kurtarmamak olmus, bi cok üyenin de aklini karistiran durum bu.
Hani yuva filan diyorsunuz ya, hikaye. Yuva böyle olmaz. Tuttugunuz gibi o cocugu anneniz babaniz siz ve hatta abiniz yaniniza alacaktiniz. En cok elestiriyi bu yüzden aldiniz, cünkü o yavrunun bu iskenceyi görmesine yürek dayanmaz!
Ayrica 2 yetiskin ne yapiyorlarsa yapsinlar, ki ben yengenizin pesinizi birakmayacagindan da eminim bu arada.

Allah yardimciniz olsun

Konuyu takip ediyorum yeğeniniz hariç,diğer yazdıklarınız o kadar komik ki. Yengenizin ailesi darmadağın mıs ona acayip güldüm. Darmadağın ne oluyor yani birbirleriyle gecinemeyen,kavgali aile kufurbaz aile,biri bosanmis,oteki ayri eve cıkmış oyle birsey mi. Hani sinirlerim bozuldu sakin yanlis anlama cok komik cunku benim ailem de darmadağın esime bahsettim konudan (çünkü evde gülüyordum neye guluyorsun diye sordu)kahkaha atti o nasil bir kadin ya tam bir cacaron abinin az biraz aklı,biraz da erkeklik gururu var ise o kadina donmez ve cocuguna bakar. Siz zaten bakiyormussunuz ama o kadin pesinizi birakmaz
Yengeniz baya yaman yalnız. Senin maasinin boyle olduğunu bilsem evlenmezdim ne demek ya :D :D :D :D :D :D bir de arastirma demissiniz oyle seyler pek kalmadi ki bence yanlış birsey 2 kisi evlenirken birilerinin birilerinin ailesini araştırması abiniz o kadını sevmis aşık olmuş evlenmiş ne yapsın..kadinin ruhsal problemleri var ama belli ki evladina zulm ediyor. Siz de halası olarak uzulmekte haklisiniz cocugu doktora götürdünüz mü? Gelisim geriligi yazmıştınız

O kadindan hic farkin yok ki senin de :) hepiniz tencere kapaksiniz maaile. Allah o zavalli cocugun yardimcisi olsun. Su durumda tek uzuldugum o zavalli cocuk. Yigenimi yanima aldim demis bi de... kadin kapiya birakana kadar almak aklina gelmedi ama. Herkes sahip cik dediginde yarin bi gun onlar iyi olur ben kotu olurum diyodun zirt birt. Komik olma artik. Kadin manyagn onde gideni evet ama siz de ak pak degilsiniz.
Ay dur ben susayim zira siz olumsuz yorum sevmiyodunuz demi :)
İyi de hanımefendi başkasının çocuğunu halası bile olsa yanına almak öyle kolay mı. Kadın gidip halası çocuğumu kaçırdı dese polise ne yapacak konu sahibi. Siz yanıtınızda kadın manyak demissiniz. Böyle birinden herşey beklenir.

Tek takildigim yer cocugu tekneyle dovmesi ve cocukta zeka geriligi basladi dedigin yer. Eger gercekten bu sekildeyse abin hemen biseyler yapsin. Kucucuk cocugun siddet gormesi heleki bu sekilde..

Bunun için bir şeyler yapması gereken abiniz kesinlikle. O da nasıl göz yumuyor bunlara anlamadım.

ah ah ! çekemedim videoya bi. nasıl pişmanım anlatamam. evet bezli çocuk. alıştıramadım diyip bezliyor devamlı. saçma sapan hazır gıdalar verip başından savıyor. bütün gün telefon elinde. şunu arayayım buraya bakayım.
Ne evliligi ne gunahindan bahsediyorsun.bana gore cocugu boyle bir annenin elinden hatta buna musade eden babanin elinden alip sosyal hizmetlere vermek daha hayirli bir is.devletteki sevgi evlerindeki anneler daha sefkatli ilgililer cokta guzel bakarlar.

İyi de hanımefendi başkasının çocuğunu halası bile olsa yanına almak öyle kolay mı. Kadın gidip halası çocuğumu kaçırdı dese polise ne yapacak konu sahibi. Siz yanıtınızda kadın manyak demissiniz. Böyle birinden herşey beklenir.

Ona yanina al denmedi. Git sikayer et sosyal hizmetler duruma el atsin dendi. Bundan kacti.

Konuyu takip ediyorum yeğeniniz hariç,diğer yazdıklarınız o kadar komik ki. Yengenizin ailesi darmadağın mıs ona acayip güldüm. Darmadağın ne oluyor yani birbirleriyle gecinemeyen,kavgali aile kufurbaz aile,biri bosanmis,oteki ayri eve cıkmış oyle birsey mi. Hani sinirlerim bozuldu sakin yanlis anlama cok komik cunku benim ailem de darmadağın esime bahsettim konudan (çünkü evde gülüyordum neye guluyorsun diye sordu)kahkaha atti o nasil bir kadin ya tam bir cacaron abinin az biraz aklı,biraz da erkeklik gururu var ise o kadina donmez ve cocuguna bakar. Siz zaten bakiyormussunuz ama o kadin pesinizi birakmaz
Yengeniz baya yaman yalnız. Senin maasinin boyle olduğunu bilsem evlenmezdim ne demek ya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bir de arastirma demissiniz oyle seyler pek kalmadi ki bence yanlış birsey 2 kisi evlenirken birilerinin birilerinin ailesini araştırması abiniz o kadını sevmis aşık olmuş evlenmiş ne yapsın..kadinin ruhsal problemleri var ama belli ki evladina zulm ediyor. Siz de halası olarak uzulmekte haklisiniz cocugu doktora götürdünüz mü? Gelisim geriligi yazmıştınız
ay böyle kahkaha attım diyerek acaba beni küçük göreceğini felan mı sanıyosun :Ddd bak kaç yaşına gelmişsin kötü konuşmak da içimden gelmiyor. Gülünecek birşey yazmadım senin psikolojik sorunların var bariz gülecek şeyler arıyorsundur. kcoacaığı sormuş neye gülüyorsun ? tamamını da okumadım :D istersen bir kendine gel. ortalık psikolog kaynıyor önerebilirim lazımsa.

Bi üye burda "cocugunu döven gelin oldugu icin savunulacak, sen de sirf görümce oldugun icin linc edileceksin" gibi bisey yazmisti. Birincisi, bu tespit cidden dogru. Sirf görümcesiniz diye size bazi üyeler tarafindan laf sokuldugu da dogru.
Ikincisi, baska bi üye "hic bi anne cocugunu yere atip tekmelemez" yazmis... cocugunu döve döve öldürüp cöpe atan "anneler" var hatirlatayim. Neyse.

Sizin tek hataniz gidip cocugu o evden kurtarmamak olmus, bi cok üyenin de aklini karistiran durum bu.
Hani yuva filan diyorsunuz ya, hikaye. Yuva böyle olmaz. Tuttugunuz gibi o cocugu anneniz babaniz siz ve hatta abiniz yaniniza alacaktiniz. En cok elestiriyi bu yüzden aldiniz, cünkü o yavrunun bu iskenceyi görmesine yürek dayanmaz!
Ayrica 2 yetiskin ne yapiyorlarsa yapsinlar, ki ben yengenizin pesinizi birakmayacagindan da eminim bu arada.

Allah yardimciniz olsun
kimse bana destek çıkmadı gidip tek başıma çocuğu alıp gelemezdim 1. 2. si böyle bir şey yapsam kabak yine benim başıma patlardı. sanki çok kolay dediğiniz şey. git sosyal hizmeleri ara çocukları alsınlar. ben şimdiye kadar burda böyle bir iyilik meleği görmedim bunu yapan. ama lafa gelince herkes melek kesiliyor. kim bilir ne kadar çok dövüyor burdaki kadınlar çocuklarını. lafa gelince haklı sebeplerdendir. burada iyilik meleği. sevsinler hepinizi.

Back
X