- 15 Aralık 2009
- 8.464
- 19.264
- 773
- Konu Sahibi terazikadini
Böyle bir durumda o kadar kolay ki.kolay değil boşanmak . o yuva kolay kurulmuyor sonuçta ama
Daha Ne olması gerekiyor boşanmak için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir durumda o kadar kolay ki.kolay değil boşanmak . o yuva kolay kurulmuyor sonuçta ama
Konu şaka mı 4 yasında çocuk ve konuşamıyor üstelik dayak yiyor
cocugu dovuyorsa sikayet edin mademAbim evlendi. karısının derdi bitmiyor geldiği günden beri. Ben senin maaşını bilseydim evlenmezdim diyor. severek evlendiler. çok kısa süreli bir birliktelikleri oldu. bizi karıştırmadı abim ne araştırabildik kızı ne soruşturabildik. ne olursa ufacık bir şeyden koşuyor anasının evine. ben seni boşicam diyip dururyor abime. orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama işe yaramıyor. çocukları oldu bir tane çocuğu küfür ederek dövüyor yere yatırıp tekmeliyor sinirinden. kaçırdım elinden zor aldım çocuğu kucağımda ağlaya ağlaya uyudu kaç kez. çocuğa yemek yedirmeyi beceremiyor. sürekli aç çocuk. evine gitseniz hayatımda görmediğim yemek çeşitleri var. ama yapmıyor da yemiyor da. doğruca çöpe gidiyor. biraz eskisin hemen çöp yine peyniri zeytini. abim artık yettiremiyorum el insaf diyince de aç kalıyorum karnımı bile doyuramıyorsun diyor. bana anlat diyorum konuşalım halledelim o da yok. beni de istemiyor yanında. benim derdim yok diyor kapatıyor konuyu. acıdığım da çocuk. arada kaldı yavrum. çocukta zeka geriliği başladı bildiğiniz. konuşmasından bile anlaşılıyor 4 yaşında bebek daha. ne yapmalı bu işe bir çare yok mudur ? neyi amaçlıyor bu kadın biz anlamadık da. laf da dinlemiyor. ailesi de darmadağın insanlar. konuşmaya kalksan iki laf edemezsin. ne olacak böyle bilmem.
Abinizi boşanması için cesaretlendirin.doğru söylüyorsun. keşke boşansalar. çocuğa yeminle benle ablam bakarız. abim de boşanmak istiyor galba artık ama. düşündüm de. kadın çcouğu bırakıp giderim uğraşamam demiş
İyi de anneden surekli dayak yiyor. Annesi ac birakiyor dediniz. Yazik günah o yavrucaga. Allah askina su masum icin bir seyler yapin.benim yerimde olsan hiç de sosyal hizmetleri aramazdın. şimdi birbirimizi yemeyelim burada. abim çocukla mükemmel ilgileniyor. zaten herşeyine abim koşuyor. altını bile abim değiştirir çocuğun. baba biliyor çocuk sadece
sadece o kadarda değil altı da bezliymiş hala.
ama tabi yuva kolay kurulmuyormuş muş muş..
4 yaşında ve hala alt mı değiştiriliyor. Çocuğa çok üzüldüm. Yazık o yavrucağa. Abiniz biraz iyi bir baba olsa. Yerde çocuğunu tekmeleyerek döven kadından derhal boşanır ve çocuğu ona vermezdi. Çok ama çok üzüldüm çocuğabenim yerimde olsan hiç de sosyal hizmetleri aramazdın. şimdi birbirimizi yemeyelim burada. abim çocukla mükemmel ilgileniyor. zaten herşeyine abim koşuyor. altını bile abim değiştirir çocuğun. baba biliyor çocuk sadece
yol vereceksin böylelere..Abim evlendi. karısının derdi bitmiyor geldiği günden beri. Ben senin maaşını bilseydim evlenmezdim diyor. severek evlendiler. çok kısa süreli bir birliktelikleri oldu. bizi karıştırmadı abim ne araştırabildik kızı ne soruşturabildik. ne olursa ufacık bir şeyden koşuyor anasının evine. ben seni boşicam diyip dururyor abime. orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama işe yaramıyor. çocukları oldu bir tane çocuğu küfür ederek dövüyor yere yatırıp tekmeliyor sinirinden. kaçırdım elinden zor aldım çocuğu kucağımda ağlaya ağlaya uyudu kaç kez. çocuğa yemek yedirmeyi beceremiyor. sürekli aç çocuk. evine gitseniz hayatımda görmediğim yemek çeşitleri var. ama yapmıyor da yemiyor da. doğruca çöpe gidiyor. biraz eskisin hemen çöp yine peyniri zeytini. abim artık yettiremiyorum el insaf diyince de aç kalıyorum karnımı bile doyuramıyorsun diyor. bana anlat diyorum konuşalım halledelim o da yok. beni de istemiyor yanında. benim derdim yok diyor kapatıyor konuyu. acıdığım da çocuk. arada kaldı yavrum. çocukta zeka geriliği başladı bildiğiniz. konuşmasından bile anlaşılıyor 4 yaşında bebek daha. ne yapmalı bu işe bir çare yok mudur ? neyi amaçlıyor bu kadın biz anlamadık da. laf da dinlemiyor. ailesi de darmadağın insanlar. konuşmaya kalksan iki laf edemezsin. ne olacak böyle bilmem.
Ben de tek taraflı anlattığınızı duşunuyorum hele ki o cocuk ac yemek yedirmeyi beceremiyor cumlesş beni benden aldı. Biraz yanlı anlatıyorsunuz bence en iyisi siz karısmayınAbim evlendi. karısının derdi bitmiyor geldiği günden beri. Ben senin maaşını bilseydim evlenmezdim diyor. severek evlendiler. çok kısa süreli bir birliktelikleri oldu. bizi karıştırmadı abim ne araştırabildik kızı ne soruşturabildik. ne olursa ufacık bir şeyden koşuyor anasının evine. ben seni boşicam diyip dururyor abime. orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama işe yaramıyor. çocukları oldu bir tane çocuğu küfür ederek dövüyor yere yatırıp tekmeliyor sinirinden. kaçırdım elinden zor aldım çocuğu kucağımda ağlaya ağlaya uyudu kaç kez. çocuğa yemek yedirmeyi beceremiyor. sürekli aç çocuk. evine gitseniz hayatımda görmediğim yemek çeşitleri var. ama yapmıyor da yemiyor da. doğruca çöpe gidiyor. biraz eskisin hemen çöp yine peyniri zeytini. abim artık yettiremiyorum el insaf diyince de aç kalıyorum karnımı bile doyuramıyorsun diyor. bana anlat diyorum konuşalım halledelim o da yok. beni de istemiyor yanında. benim derdim yok diyor kapatıyor konuyu. acıdığım da çocuk. arada kaldı yavrum. çocukta zeka geriliği başladı bildiğiniz. konuşmasından bile anlaşılıyor 4 yaşında bebek daha. ne yapmalı bu işe bir çare yok mudur ? neyi amaçlıyor bu kadın biz anlamadık da. laf da dinlemiyor. ailesi de darmadağın insanlar. konuşmaya kalksan iki laf edemezsin. ne olacak böyle bilmem.
Altı mı bezleniyor hala? O yengeyi haklayıp çocuğa sahip çıkmak lazım. Ziyan oluyor elinde kıyamam. Sessiz kalmayın bu konuda. Geri kalanı napıyolarsa yapsınlar.benim yerimde olsan hiç de sosyal hizmetleri aramazdın. şimdi birbirimizi yemeyelim burada. abim çocukla mükemmel ilgileniyor. zaten herşeyine abim koşuyor. altını bile abim değiştirir çocuğun. baba biliyor çocuk sadece
dün demişim bugün.çocuğu bırakıp gitti hanımlar. dün geldi taksiyle alın siz bakın dedi herşeyini getirdi koydu kapıya. Şok olduk ama olan oldu artık. yanımızda kalıyor şimdi. İnşallah gelip almaz bir daha. ağladı baya anne diye peşinden içim gitti. kandırdık öyle soktuk içeriye. nasıl bir vicdan var bu kadında anlamadım.
burada sıkıntı var zaten 4 yasında cocuk bez kullanma yasını coktan gecmıstır sızde dıyorsunuz zeka gerılıgı basladı dıye, demekki abiniz yeteri kadar ilgilenmiyor ya da ilgilenemiyor.. sonucta gunduz çalıştığı için çocuk anne ile başbaşa kalıyor, eşi belliki ailede görmemiş sonradan görmüş olmuş ve bence psikolojik sorunu var ama çocuğa yazık gerçekten ..benim yerimde olsan hiç de sosyal hizmetleri aramazdın. şimdi birbirimizi yemeyelim burada. abim çocukla mükemmel ilgileniyor. zaten herşeyine abim koşuyor. altını bile abim değiştirir çocuğun. baba biliyor çocuk sadece