Ne yapacağımızı şaşırdık !

Abim evlendi. karısının derdi bitmiyor geldiği günden beri. Ben senin maaşını bilseydim evlenmezdim diyor. severek evlendiler. çok kısa süreli bir birliktelikleri oldu. bizi karıştırmadı abim ne araştırabildik kızı ne soruşturabildik. ne olursa ufacık bir şeyden koşuyor anasının evine. ben seni boşicam diyip dururyor abime. orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama işe yaramıyor. çocukları oldu bir tane çocuğu küfür ederek dövüyor yere yatırıp tekmeliyor sinirinden. kaçırdım elinden zor aldım çocuğu kucağımda ağlaya ağlaya uyudu kaç kez. çocuğa yemek yedirmeyi beceremiyor. sürekli aç çocuk. evine gitseniz hayatımda görmediğim yemek çeşitleri var. ama yapmıyor da yemiyor da. doğruca çöpe gidiyor. biraz eskisin hemen çöp yine peyniri zeytini. abim artık yettiremiyorum el insaf diyince de aç kalıyorum karnımı bile doyuramıyorsun diyor. bana anlat diyorum konuşalım halledelim o da yok. beni de istemiyor yanında. benim derdim yok diyor kapatıyor konuyu. acıdığım da çocuk. arada kaldı yavrum. çocukta zeka geriliği başladı bildiğiniz. konuşmasından bile anlaşılıyor 4 yaşında bebek daha. ne yapmalı bu işe bir çare yok mudur ? neyi amaçlıyor bu kadın biz anlamadık da. laf da dinlemiyor. ailesi de darmadağın insanlar. konuşmaya kalksan iki laf edemezsin. ne olacak böyle bilmem.
cocugu dovuyorsa sikayet edin madem

abiniz nasıl size sormadan evlendi ise boşanmaya da size sormadan karar verebilir. yetişkin sonuçta.

Abiniz ve Eşi tencere kapak olabilirler ama O çocuğun vebali sadece O annesi olacak yaratıkta ve abinizde değil.
Bunu düşünmek bu kadar zor olmasa gerek.
Çocuğu O evden çıkarıp direk herhangi bir acil servise gidip darp raporu alacaksınız. (cesaretiniz yoksa 183 arayın)
Sonrası zaten sizin de boyunuzu aşar, ama bu şiddet karşısında bu kadar susmanız
O çocuğu sizin de hak etmediğiniz anlamına geliyor.
Hıııı bunu da yapamam diyorsanız adres verin burada ki her kadın seve seve O çocuğu O evden kurtarır.

doğru söylüyorsun. keşke boşansalar. çocuğa yeminle benle ablam bakarız. abim de boşanmak istiyor galba artık ama. düşündüm de. kadın çcouğu bırakıp giderim uğraşamam demiş
Abinizi boşanması için cesaretlendirin.

Lütfen sadece çocuğun psikolojisini düşünün.

Büyükler her halükarda yoluna bakar ama o bebek böyle giderse harcanır.

benim yerimde olsan hiç de sosyal hizmetleri aramazdın. şimdi birbirimizi yemeyelim burada. abim çocukla mükemmel ilgileniyor. zaten herşeyine abim koşuyor. altını bile abim değiştirir çocuğun. baba biliyor çocuk sadece
İyi de anneden surekli dayak yiyor. Annesi ac birakiyor dediniz. Yazik günah o yavrucaga. Allah askina su masum icin bir seyler yapin.

benim yerimde olsan hiç de sosyal hizmetleri aramazdın. şimdi birbirimizi yemeyelim burada. abim çocukla mükemmel ilgileniyor. zaten herşeyine abim koşuyor. altını bile abim değiştirir çocuğun. baba biliyor çocuk sadece
4 yaşında ve hala alt mı değiştiriliyor. Çocuğa çok üzüldüm. Yazık o yavrucağa. Abiniz biraz iyi bir baba olsa. Yerde çocuğunu tekmeleyerek döven kadından derhal boşanır ve çocuğu ona vermezdi. Çok ama çok üzüldüm çocuğa :((

Abim evlendi. karısının derdi bitmiyor geldiği günden beri. Ben senin maaşını bilseydim evlenmezdim diyor. severek evlendiler. çok kısa süreli bir birliktelikleri oldu. bizi karıştırmadı abim ne araştırabildik kızı ne soruşturabildik. ne olursa ufacık bir şeyden koşuyor anasının evine. ben seni boşicam diyip dururyor abime. orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama işe yaramıyor. çocukları oldu bir tane çocuğu küfür ederek dövüyor yere yatırıp tekmeliyor sinirinden. kaçırdım elinden zor aldım çocuğu kucağımda ağlaya ağlaya uyudu kaç kez. çocuğa yemek yedirmeyi beceremiyor. sürekli aç çocuk. evine gitseniz hayatımda görmediğim yemek çeşitleri var. ama yapmıyor da yemiyor da. doğruca çöpe gidiyor. biraz eskisin hemen çöp yine peyniri zeytini. abim artık yettiremiyorum el insaf diyince de aç kalıyorum karnımı bile doyuramıyorsun diyor. bana anlat diyorum konuşalım halledelim o da yok. beni de istemiyor yanında. benim derdim yok diyor kapatıyor konuyu. acıdığım da çocuk. arada kaldı yavrum. çocukta zeka geriliği başladı bildiğiniz. konuşmasından bile anlaşılıyor 4 yaşında bebek daha. ne yapmalı bu işe bir çare yok mudur ? neyi amaçlıyor bu kadın biz anlamadık da. laf da dinlemiyor. ailesi de darmadağın insanlar. konuşmaya kalksan iki laf edemezsin. ne olacak böyle bilmem.
yol vereceksin böylelere..

Ben de tek taraflı anlattığınızı duşunuyorum hele ki o cocuk ac yemek yedirmeyi beceremiyor cumlesş beni benden aldı. Biraz yanlı anlatıyorsunuz bence en iyisi siz karısmayın

Ailenize gore bosanmak gunahta, 4 yasindaki cocugun gordugu iskenceye sessiz kalmak gunah degil mi? Verilem her fikre karsi cikmissiniz, onu yapamayiz, bunu diyemeyiz diye. Eee biz ne yapabiliriz. Abinizde mukemmel degil yani gercekci olalim. Mukemmel bir adam oyle bir ortamda evladini buyutmez. 4 yasinda konusamayan bir cocuga care bulur, alti hala bezleniyorsa bir ne oluyoruz ya der. Abinizde sorumsuz bu durumda. Yazik cocuga.

Ya Allah aşkına böyle kadınlar var! Evet var!
Ben 16 yaşındayken yeğenim 6 yaşındaydı. Yengemler bize gelmişti. Bakkala giderken yeğenim de ağladı gelmek istedi. Annesi onu herkesin hepimizin içinde aldı göğsünden tuttu başına kadar kaldırıp bıraktı. Çocuk o hızla yere bir çakıldı ki öldü sandık!
Neymiş de nasıl halasıyla bakkala gitmek istermiş?
Şimdi ben yanlı mı yazıyorum yani?
Her anne her gelin her yenge mükemmel değil yani!
O çocuğa yazık! Allah yardımcısı olsun. Anne ve babasının düşünmeden yaptığı şeyleri o çekiyor.
Madem baştan beri böyleydi abin de korunsaydı da çocuk yapmasaydı!

Altı mı bezleniyor hala? O yengeyi haklayıp çocuğa sahip çıkmak lazım. Ziyan oluyor elinde kıyamam. Sessiz kalmayın bu konuda. Geri kalanı napıyolarsa yapsınlar.

Çocuğu yere yatırıp tekmelemek mi ??????
Buna tepkisiz mi kalıyorsunuz ??
Lütfen adres verin polis yollayalım!!!!!

Abiniz çok adam olsaydı çocuğuna o şiddeti gördükten sonra ya tedavi olursun ya da hayatımdan defolup gidersin deyip çocuğu da alıp çekip gitmeliydi. Bunu yapmadıysa boş. İkisi de alışmış, böyle sürer gider bir cinnete kadar. Allah çocuğu kurtarsın.

Kadına laf anlatamıyorsanız abinizi korkutun bir şeyler yapmazsan şikayet edeceğim ve çocuğuna güle güle diyeceksin diye. Ama çabuk yapın Allah aşkına.

çocuğu bırakıp gitti hanımlar. dün geldi taksiyle alın siz bakın dedi herşeyini getirdi koydu kapıya. Şok olduk ama olan oldu artık. yanımızda kalıyor şimdi. İnşallah gelip almaz bir daha. ağladı baya anne diye peşinden içim gitti. kandırdık öyle soktuk içeriye. nasıl bir vicdan var bu kadında anlamadım.

çocuğu bırakıp gitti hanımlar. dün geldi taksiyle alın siz bakın dedi herşeyini getirdi koydu kapıya. Şok olduk ama olan oldu artık. yanımızda kalıyor şimdi. İnşallah gelip almaz bir daha. ağladı baya anne diye peşinden içim gitti. kandırdık öyle soktuk içeriye. nasıl bir vicdan var bu kadında anlamadım.
dün demişim bugün.

burada sıkıntı var zaten 4 yasında cocuk bez kullanma yasını coktan gecmıstır sızde dıyorsunuz zeka gerılıgı basladı dıye, demekki abiniz yeteri kadar ilgilenmiyor ya da ilgilenemiyor.. sonucta gunduz çalıştığı için çocuk anne ile başbaşa kalıyor, eşi belliki ailede görmemiş sonradan görmüş olmuş ve bence psikolojik sorunu var ama çocuğa yazık gerçekten ..

Back
X