Ne yapacağını bilememek

Ben yanlış mı anladım adam iki sene öncesine kadar hiç çalışmıyor muymuş
yani geçici işler. kpss yi alamamış iş de bulamamış. şuanda da bir devlet kurumunda işçi statüsünde. bilgisayarla ilgili yazı işlerini yapıyor. iş kısmı beni çok düşündürüyor. onun dışında bir dediğimi iki etmiyor. ama bilemiyorum.

Bence ,siz de bi görün yaşadığı ortamı, düzeni, ailesini,hatta arkadaş ortamında görme fırsatınız olursa bi görün derim,size tavsiyem,umarım doğru kararı verip hep mutlu olursunuz💗
teşekkürler. aslında o da gel diyor. ama pandemiden dolayı otelde kalmak riskli geliyor. anneme taşıyıcı olmaktan çok korkuyorum. varım yoğum bir annem var zaten. benden dolayı bir şey olsun istemem. şimdi yazlık yakın. okul açılınca hiç fırsatım olmaz. öğretmenim. nasıl olcak bilmiyorum. inşallah doğru bir karar verebilirim. keşke şu pandemi olmasa daha rahat odaklanırdım en azından. onun stresi de beni bitirdi.💞💞

Madem öğretmenmişsiniz hazır okullarda kapalıyken, adamın yaşadığı şehire gidin. Öğretmen evi veya otel bir yer ayarlar orada kalırsınız. 1 hafta gidin. Gereken tedbirlere(maske, mesafe, hijyen) elinizden geldiği kadar dikkat edersiniz. Aklınıza takılıp, kararsız davranmanıza veya acele etmenize gerek yok.Ziyaret sonrası takıldığınız konularda, belki daha netleşeceksiniz. Bu ziyaretin, karar verme sürecinizi her açıdan etkileyeceğini düşünüyorum. Yaşınız ve konumunuz itibariyle doğru karar alıp, uygulayabilecek bir durumdasınız.Gereksiz detaylarda boğulmadan, erkek arkadaşınızı birde kendi ortamında görüp, değerlendirin derim. Beraber vakit geçirip, daha yakından tanıma imkanı olarak görüp, bu ziyareti yapmalısınız.

Madem öğretmenmişsiniz hazır okullarda kapalıyken, adamın yaşadığı şehire gidin. Öğretmen evi veya otel bir yer ayarlar orada kalırsınız. 1 hafta gidin. Gereken tedbirlere(maske, mesafe, hijyen) elinizden geldiği kadar dikkat edersiniz. Aklınıza takılıp, kararsız davranmanıza veya acele etmenize gerek yok.Ziyaret sonrası takıldığınız konularda, belki daha netleşeceksiniz. Bu ziyaretin, karar verme sürecinizi her açıdan etkileyeceğini düşünüyorum. Yaşınız ve konumunuz itibariyle doğru karar alıp, uygulayabilecek bir durumdasınız.Gereksiz detaylarda boğulmadan, erkek arkadaşınızı birde kendi ortamında görüp, değerlendirin derim. Beraber vakit geçirip, daha yakından tanıma imkanı olarak görüp, bu ziyareti yapmalısınız.
benim de niyetim bu yönde. 1 hafta değilde 3-4 gün olur. hafta içi zaten çalışıyor. ancak hafta sonu müsait oluyor. ailem de bir git gör diyor ama işte otel falan kullanmak riskli mi acaba? pandemi korkusundan kararsız kaldım. hayırlısı.

Merhabalar. 6 ay kadar önce üniversiteden sınıf arkadaşımla netten konuşmaya başladık. Tabi 37 yaşındayım yıllar geçti yani. O zor bitirmiş okulu KPSS olmamış. Bir kurumda işçi statüsünde ama işte bilgisayar yazı işlerini yapıyor. Kadroya geçirmişler. Farklı illerdeyiz yakın da değil üstelik. İşte konuşma sevgililiğe evrildi. İkimizin de ilk ilişkisi. Pandemi dolayısı ile netten konuştuk hep. Yazlığa geçince orda görüştük. El üstünde tutuyor beni. Herkesi zorlarım ne desem tamam diyor. Sen nasıl istersen diyor. Tayin hakkı varmış. Yani yanıma o gelecek. Ben yer değiştirmek istemediğimi baştan söyledim. Bu yaşıma kadar hep eleyici davrandım. Şimdi ne bileyim bazen napıyorum ben diyorum. Bir yandan seviyorum da onun beni el üstünde tutuşu ne bileyim belki de hiç ilişki yaşamadığımdan iyi geliyor. Annemle tek yaşıyorum ben bu pandemi süresince her işi üstlendim. Bu da çok yıprattı bunun psikolojisi de olabilir bilmiyorum. Çok karışığım. Kolay kolay kimseye güvenmem. Şimdi o benim için tamam herşey diyor. Diğer gelişinde yüzük bile getirebilir. Ben aslında yaşadığı yere gidip bir görmek istiyorum. Ama pandemiden dolayı otelde kalmak sonrasında anneme bir şey taşırmıyım endişesinden gidemiyorum. Geldiğinde de diken üstünde görüştüm dışardan bir şey alırım da anneme gelir diye. Ne yapmalıyım 10 gün görüştük yüz yüze. Annem ile ablam da kararını ver diyor. Resmen sıkışmış hissediyorum şu an. Yani ayrılsam çok üzülürüm biliyorum ben de boş değilim. Ama bir anda karar da vermek istemiyorum. Pandemiden dolayı da elim kolum bağlı.
Niye ayrilacaksinjz onu hiç anlamadım ve neden hemen karar vermek zorundasınız

neden korkuturdu acaba? kime sorabilirim ki hiç tanımadığım bir yerde yaşıyor. 😔
Abim evlerden önce sevdiği kızın ailesi yaşadığımız şehire geldi semtin ilk durağından inip babamı bizim ailemizi sorup sorusturup evimizi bulmuş hep güzel şeyler duyunca da kızı aldık tabi. Yani tanimaniz farklı şehir olması önemli değil

Gidin bi görün sonra yavaş yavaş aileler tanışsın, olursa nişan süreci de olmayacak mı

Son düzenleme:
Merhabalar. 6 ay kadar önce üniversiteden sınıf arkadaşımla netten konuşmaya başladık. Tabi 37 yaşındayım yıllar geçti yani. O zor bitirmiş okulu KPSS olmamış. Bir kurumda işçi statüsünde ama işte bilgisayar yazı işlerini yapıyor. Kadroya geçirmişler. Farklı illerdeyiz yakın da değil üstelik. İşte konuşma sevgililiğe evrildi. İkimizin de ilk ilişkisi. Pandemi dolayısı ile netten konuştuk hep. Yazlığa geçince orda görüştük. El üstünde tutuyor beni. Herkesi zorlarım ne desem tamam diyor. Sen nasıl istersen diyor. Tayin hakkı varmış. Yani yanıma o gelecek. Ben yer değiştirmek istemediğimi baştan söyledim. Bu yaşıma kadar hep eleyici davrandım. Şimdi ne bileyim bazen napıyorum ben diyorum. Bir yandan seviyorum da onun beni el üstünde tutuşu ne bileyim belki de hiç ilişki yaşamadığımdan iyi geliyor. Annemle tek yaşıyorum ben bu pandemi süresince her işi üstlendim. Bu da çok yıprattı bunun psikolojisi de olabilir bilmiyorum. Çok karışığım. Kolay kolay kimseye güvenmem. Şimdi o benim için tamam herşey diyor. Diğer gelişinde yüzük bile getirebilir. Ben aslında yaşadığı yere gidip bir görmek istiyorum. Ama pandemiden dolayı otelde kalmak sonrasında anneme bir şey taşırmıyım endişesinden gidemiyorum. Geldiğinde de diken üstünde görüştüm dışardan bir şey alırım da anneme gelir diye. Ne yapmalıyım 10 gün görüştük yüz yüze. Annem ile ablam da kararını ver diyor. Resmen sıkışmış hissediyorum şu an. Yani ayrılsam çok üzülürüm biliyorum ben de boş değilim. Ama bir anda karar da vermek istemiyorum. Pandemiden dolayı da elim kolum bağlı.
Üniversiteden sınıf arkadaşınızmış az çok tanıyorsunuzdur zaten. Sevgili olarak da tanımaya devam edin çok acele etmenize gerek yok, yanındayken konuşurken mutlu musunuz , çekim hissediyor musunuz şimdilik bunlar önemli

bu yaşa kadar kimseyle ilişkisi olmamış erkek ya sorunludur ya da yalan söylüyodur net..

Yüzük takıldıktan sonra uzun yıllar boyu tanıma aşamasında olanlar var bence önyargılı olmayın tayinini aldırmak istiyorsa

kendi isteği için yapsın demekki olduğu şehire bağlılığı yani yokluğunuhissedecek pek çevresi yok
Yada kesin olarak size yakın olmak istiyor

Bunu önceden belirtin bütün çevresi değişecek kendi isteğin için yaparsan yap de

Benim için değil de

İlerde başınıza kakmasın bu durumu

Ayrıca uyumlu eş iyi olur ben hep hayır diyen tipler tanıdım sevdim

Bir isteğimi bin rica yalvar yakar yaptırırdım o daha kötü
.

Back
X