Ne yapacağını bilememek

yani ben de öyle düşünüyorum. teşekkürler. benim fikrim o yönde de işte ailem ile erkek arkadaşım acele ediyor. bu da beni geriyor biraz.

Bu işi ciddi zamana yayın
Bu yaşa gelmiş hiç ilişkisi olmamış
Bu yaşa gelmiş doğru düzgün bir iş geçmişi yok
Yaşadığı yere gidin, çevresi ile tanışın, hijyene dikkat ederseniz bir sorun olmaz pandemi açısından
Ama adam bana biraz tuhaf geldi sanki
Birlikte vakit geçirin, illa yalan söylüyordur demiyorum ama anlattıklarınızdan yalan söyleyen değil de çok çok pasif bir adam canlandı gözümde

Bu işi ciddi zamana yayın
Bu yaşa gelmiş hiç ilişkisi olmamış
Bu yaşa gelmiş doğru düzgün bir iş geçmişi yok
Yaşadığı yere gidin, çevresi ile tanışın, hijyene dikkat ederseniz bir sorun olmaz pandemi açısından
Ama adam bana biraz tuhaf geldi sanki
Birlikte vakit geçirin, illa yalan söylüyordur demiyorum ama anlattıklarınızdan yalan söyleyen değil de çok çok pasif bir adam canlandı gözümde
yani sessiz sakin kendi halinde biri gibi. pasif denilebilir evet. benim de niyetim zamana yaymak zaten.

Abim evlerden önce sevdiği kızın ailesi yaşadığımız şehire geldi semtin ilk durağından inip babamı bizim ailemizi sorup sorusturup evimizi bulmuş hep güzel şeyler duyunca da kızı aldık tabi. Yani tanimaniz farklı şehir olması önemli değil
çok manyıklı gittiğimde bir sorarım olmazsa. ayıp kaçar gibi geldi bana ama? işte babam abim yok benim. akrabam da yok öyle sordurayım kendim araştırcam mecbur.

Yüzük takıldıktan sonra uzun yıllar boyu tanıma aşamasında olanlar var bence önyargılı olmayın tayinini aldırmak istiyorsa

kendi isteği için yapsın demekki olduğu şehire bağlılığı yani yokluğunuhissedecek pek çevresi yok
Yada kesin olarak size yakın olmak istiyor

Bunu önceden belirtin bütün çevresi değişecek kendi isteğin için yaparsan yap de

Benim için değil de

İlerde başınıza kakmasın bu durumu

Ayrıca uyumlu eş iyi olur ben hep hayır diyen tipler tanıdım sevdim

Bir isteğimi bin rica yalvar yakar yaptırırdım o daha kötü
.
yani ben söyledim tüm dediklerinizi. ilerde herkesden kopardın beni deme dedim. ben yapamayacağımı söylüyorum sen de yapamazsan napalım kısmet değilmiş deriz dedim. ailen bir şey demesin sonradan dedim. hani oğlumu götürdü vs. işte benim yerim senin yanın diyor. bir şey demezler diyor. evet uyumlu olması beni çeken tarafı. bilemiyorum çok karışığım. bunca yıldan sonra hata yapmaktan korkuyorum.

Üniversiteden sınıf arkadaşınızmış az çok tanıyorsunuzdur zaten. Sevgili olarak da tanımaya devam edin çok acele etmenize gerek yok, yanındayken konuşurken mutlu musunuz , çekim hissediyor musunuz şimdilik bunlar önemli
yani yanındayken huzurluyum mutluyum. ayrılırken ağladım yani ki kolay ağlayan da biri değilim. çekim var elbette. ama kafamda deli sorularla dolu🙈

yani ben söyledim tüm dediklerinizi. ilerde herkesden kopardın beni deme dedim. ben yapamayacağımı söylüyorum sen de yapamazsan napalım kısmet değilmiş deriz dedim. ailen bir şey demesin sonradan dedim. hani oğlumu götürdü vs. işte benim yerim senin yanın diyor. bir şey demezler diyor. evet uyumlu olması beni çeken tarafı. bilemiyorum çok karışığım. bunca yıldan sonra hata yapmaktan korkuyorum.
Ben 21 yaşındayım hep ilişkilerim kötü bitti
Çünkü tanımadan aşık oldum

Eğer kolay aşık oluyorsanız tedbirli olun

Ben bu zaafımdan çok çektim

Her şeye 'olur, tamam, senin istediğin gibi olsun' diyen insan beni tedirgin eder.
Kişiliği mi oturmamış?
Evlilik bir an önce olsun diye mi tavizkar davranıyor?
Karar verme becerisi mi gelişmemiş?
Bu soruların cevabı çok önemli.
İş ilerleyip, ilerde pasif bir eşle birlikte olmak da ihtimal dahilinde.
Bu sizi rahatsız etmezse sorun yok.
Ederse???

pek kolay aşık olmam aslında. hiç yaşamadım hani ilk deneyim. onun da etkisi var tabi. bilemiyorum.
İşte riskli bir durum maddiyat varsa psikolog ile beraber yürüt çünkü onun hatalası olursa algılayamayabilirsin bu süreçtede aşık olmuş olursa savrulursun yaprak guibi uzman şart.

Ben bu hikayede bekarliktan sıkılmış iki insanin "nefes alsın yeter" yanılgısını göruyorum.

Unv arkdasinizla onca yil sonra nasil konusmaya basladiniz merak ettim?

Evlilkl kesinlikle kismet, olmazsa olmuyor bazen, ama 37 38 yaşina kadar ilişki yasamamak kisilerin tercihleri ve bu tercih bana hic saglikli gorunmuyor.

Bu yaslarda genelde mantik evlilikleri yapiliyor, sizinki mantikli degil ama aşk da degil gibi, emin olamadm.

Acele etmeyin, hayirlisi olsun

İlişkiler konusunda risk almaktan kaçınmış iki insan var ayrıca bir insanı tartışırken de tanıma imkanı bulursunuz, onun hoşuna gitmeyen şeyleri de gördüğünüz bir konu oldu mu ?

Son düzenleme:
İlişki yaşamaktan korkmayın biraz güvenmekten zarar gelmez. Akışına bırakın, tanıyın. Çevrenizde gördüğünüz ilişkilerin hiçbiri mükemmel değil. Aranızda sevgi saygı varsa devam edin.

İlişkiler konusunda risk almaktan kaçınmış iki insan var ayrıca bir insanı tartışırken de tanıma imkanı bulursunuz, onun hoşuna gitmeyen şeyleri de gördüğünüz bir konu oldu mu ?
tartışcak bir şeyimiz olmadı. haklısınız hep korktum. çevremde o kadar kötü örnek var ki. bilemiyorum hata ediyorum desem. ayrılsam çok üzülcem onun da farkındayım.

İlişki yaşamaktan korkmayın biraz güvenmekten zarar gelmez. Akışına bırakın, tanıyın. Çevrenizde gördüğünüz ilişkilerin hiçbiri mükemmel değil. Aranızda sevgi saygı varsa devam edin.
teşekkür ederim. yani işte seviyorum o da seviyor. evet biraz akışına bırakmak istiyorum. ama akış çok hızlı🙈

Back
X