Ne yapacağını bilememek ...

Kızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
Tek başınıza uyuyun ne var bunda.
Evlenmek demek her dakika birlikte hareket etmek demek değil ki. Kim nasıl mutlu ve rahatsa bırakın öyle davransın. Bu birbirinize olan aşkınızı ve sevginizi yok etmez.
Adamcağız yoruluyormus,pestili çıkıyor belli ki. Bırakın bir iki saat yanınızda uyumasin. Ne sakinca var bunda merak ettim dogrusu.

Önceden konuşulmadı mi bunlar? Siz alırken de postacilik yapmıyor muydu ?
Yerlesik öğreti ve ibadeti de sorun olarak adlandırılmayin bence.
Ayrıca Postacılarda hep motor görüyorum ben.Demek ki sizinkisinin çalıştığı bölüm farklı..
Sonradan postacı olduysa,sonradan belirli bir inanca meyil ettiyse ona sözüm olamaz.Ama evlenmeden önce de bu şekildeyse ne işini ne de ibadet rutinini değiştiremezsiniz.Esi bile olsanız böyle bir hakkınız yok.
Pardon da ibadetine laf eden kim oldu anlamadım ? Ayrıca çok şükür bende namazımı kılıyorum. Böyle bir yargı yapıp cevap yazmayın. Ayrıca rutin yaptığı şeyleri değiştirmiyorumda. Bahsettiğim konuda namazına bile ettiğim laf yok.

Pardon da ibadetine laf eden kim oldu anlamadım ? Ayrıca çok şükür bende namazımı kılıyorum. Böyle bir yargı yapıp cevap yazmayın. Ayrıca rutin yaptığı şeyleri değiştirmiyorumda. Bahsettiğim konuda namazına bile ettiğim laf yok.
Sorun diyorsun..
Nedenleri ve sonuc..
Yargı değil bu,Sen sordun ben de fikirlerimi beyan ettim.
Ne uymak zorundasin ne yapmak zorundasın..
Sen namaz kilmasan da benim için problem değil.Onu inançların doğrultusunda yapıyorsun.
Yani artık milletin yazdığı cevaplara da karışmayın bence.Yorum istemiyorsanız konu açmayın.
Ne hakaret var size ne de uygunsuz bir durum.

Son düzenleme:
Tavsiye veriyorum o zaman sana 😊yattığı koltuk yatak olabiliyorsa açıyorsun üzerine bir güzel nevresim seriyorsun yastıklarızo da koy al sana yatak kocan uyuyakaldı mı sende kıvrıl yanına böylece yanlış uyumamış olursunuz 🤗benim eşim de koltukta uyuyor çogu zaman ben çözümü böyle buldum 😂
Izindeyken bazen Flim falan izlerken ben uyuya kalıyorum sizin dediğiniz gibi açılıyor ya koltuklar esim bana yapıyor uzerimi falan örtüyor 😃😃 iyi cozummus ama

Izindeyken bazen Flim falan izlerken ben uyuya kalıyorum sizin dediğiniz gibi açılıyor ya koltuklar esim bana yapıyor uzerimi falan örtüyor 😃😃 iyi cozummus ama
Valla evde iki kişiyiz pandemi döneminde kimse de gelmiyor kendisi gelmeden ben koltuğu açıyorum en azından yalnız yatmıyorum ya da yatağa gel diye kendimi paralamıyorum 🤣

Valla evde iki kişiyiz pandemi döneminde kimse de gelmiyor kendisi gelmeden ben koltuğu açıyorum en azından yalnız yatmıyorum ya da yatağa gel diye kendimi paralamıyorum 🤣
Valla ben görmediğim için uzun süre kendisini 😃😃 o yüzden seslenmiyorum ister uyusun ister uyumasın nerde uyuduguda önemli değil yanımda olsun da

Ben anlamadım

Eşinizin akşam 11 de uykusu geliyorsa gidip yatsın 11 de

Gece 12 ye kadar oturma zorunluluğu mu var

Sizin oralarda yatsı 21 45 civarı okunuyormuş, kalksın namazını kılsın sonra da gidip yatsın

Back
X