Ne yapacağını bilmemek!

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Merhaba arkadaşlar eskiden konu açmıştim eşim ve ailesiyle büyük sorunlar yaşadık boşanmanın eşiğinden döndük ama çok yıprandik anlamıyorum birbirimizi gerçekten ayrı dünyaların insanıyiz ne yapsam yaranamiyorum oğlum var onun için sabrediyorum çok karışık bi hikaye bu anlatsam uzun sürer ya aklımı yitiren ya da çekip gidicem ama ileriyi de göremiyorum gidersem oğlumu elimden alırsa diye korkuyorum

Ortada ahlaka aykırı bi durum yoksa çocuk anneye verilir. Mutsuz bir evlilik,sorunlu bir çocuk demektir. Olmuyorsa zorlamamak gerek...

sözlü ve fiziksel şiddet var.
eşiniz normal değil.
hep mi böyleydi bu adam?
yoksa bi bunalım süreci mi yaşıyo?
siz hepimizden iyi bilirsiniz: sizce değişme ihtimali var mı eşinizin?

Öyle kolay kolay alamaz oğlunu elinden.Ahlaki bir durum yoksa korkma, zorlama olmuyorsa.Hayata bir kere geliyorsun güçlüysen savaş,ayaklarının üstünde dur..Allah yardımcın olsun...

Hep beni suçluyor psikolojim bozuldu gercekten kendime guvenimi yitiriyorum sayesinde insanligimdan suphe ettiriyo etmedigi hakaret kalmadi bana ve aileme kufrediyo sonra pişman oluyo

P
sözlü ve fiziksel şiddet var.
eşiniz normal değil.
hep mi böyleydi bu adam?
yoksa bi bunalım süreci mi yaşıyo?
siz hepimizden iyi bilirsiniz: sizce değişme ihtimali var mı eşinizin?
Pişman oluyo beni ve oğlunu sevdiğini soyluyo abim onun ailesi yüzünden benim evime girmiyorum şimdi suçlu onlar oldu abime gidemiyorum ailesine kin tutmamami soyluyo ailesi sürekli geliyo gidiyoruz çok iyi davranıyorlar ama ortalığı karıştırdi lar şimdi iyiler kafayı yicem artik

Öyle kolay kolay alamaz oğlunu elinden.Ahlaki bir durum yoksa korkma, zorlama olmuyorsa.Hayata bir kere geliyorsun güçlüysen savaş,ayaklarının üstünde dur..Allah yardımcın olsun...
Gözümü korkutuyor sadece karar veremiyorum çocuğum nolck peşimızı de birakmiycsk çok iyi biliyorum

Çocuk babası gibi manyak olacak elbette. Örnek alacağı kişi o olduğuna göre, ileride babasının kopyası olacak. Sorunuzun cevabı bu.
Ayrılıp kendinizi kurtarırsanız, çocuğunuzu kurtarırsanız bir süre ağlayacak, üzülecek ama sonra normal bir birey olma şansını yakalayacak.

Boşanması gerekipte boşanmak istemeyen kadınlar hep aynı bahaneyi öne sürüyor nedense. "Ya çocuğu bana vermezlerse." Zibilyon kere bu forumda olsun internette olsun bu konu biliniyor ve annenin çok ciddi bir problemi yoksa (akıl sağlığının tehlikeli vaziyette olması, çocuklara işkence, vs.) ve eğer çocukları istiyorsa çocuklar annede kalır. Bu kadar net ve bilinen birşey varken hala çocuklarımı alırlarsa bahanesini öne sürmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…