• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağını, ne düşüneceğini bilememek :(

gulacmaz

ÖKÜZ SEVERLER DERNEĞİNİN DAİMİ ÜYESİ
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
573
442
73
ne zaman çözemediğim bir sıkıntım derdim olsa buraya koşuyorum.

sevgili kk üyeleri bu kez derdim sevgilim değil (aslında o her zaman bana dert olduğu için alıştım).
bu kez derdim eski bir dostum. dediğim gibi ''eski'' yani eskide kalmış bir dost...
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, en yakın dostum, sırdaşım olduğunu düşünüyordum. birinden hoşlanmaya başlamıştı yardımlarımla hoşlandığı kişiyle nişanlandı fakat benimle arkadaşlığını kesti nişanına çağırmadı. ne zaman konuşsak bana artık biri bul bir sevgilin olsun gibi cümleler kuruyordu. çok bunalmıştım çünkü daha yeni bir ilişkiden çıkmıştım ve bu kadar hızlı olmasının sağlıklı olmayacağını düşünüyordum. en sonunda benim bu sözde dostum ya birini bulursun yada hayatımdan çıkarsın dedi. sonrada sevgilim senle görüşmemi istemiyor dedi. bende hayatından çıktım... yıllar geçti hanımkızımız evlendi benimse bir ilişkim oldu bunu duyunca benimle görüşmek için araya birilerini soktu bense hiç bu duruma yanaşmadım hayatıma devam ettim. şimdiyse çocuğu olmuş ve facede eskiden yüklemiş olduğum silmeyi unuttuğum ikimizin fotosunu beğenmiş üstelik arkadaş listesinden bile çıkartmıştı beni şimdiyse etiketli olduğu 2010 da yüklenmiş bir fotoğrafı beğenerek dikkatimi çekmeye çalışıyor...

dert bunun neresinde diyebilirsiniz ancak benim şuan tek derdim bu çünkü ne yapmam gerek bilmiyorum görmezden mi gelmeliyim yoksa başka bir şey mi ? fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var :(

Kızda ne yüzsüzmüş hem senle gorüsemem demis hemde tekrardan barışmak istiyor.
Valla bende öyle bir şey yaptım ama benim arkadasim biraz bozuk bir kızdı istemedi erkek arkadasım görüsmemi hayatımdan cıkarttım asla geri barısalım diyemem yani.
Boyle bir durum benim basıma gelse ben görmezden gelirdim ayrıca.

Kızda ne yüzsüzmüş hem senle gorüsemem demis hemde tekrardan barışmak istiyor.
Valla bende öyle bir şey yaptım ama benim arkadasim biraz bozuk bir kızdı istemedi erkek arkadasım görüsmemi hayatımdan cıkarttım asla geri barısalım diyemem yani.
Boyle bir durum benim basıma gelse ben görmezden gelirdim ayrıca.
sevgilisinden kıskandı :( o yüzden sürekli baskı yaptı birini bul artık diye :( aradan 4 yıl geçti ne düşüneceğimi bilemedim teşekkürler yorumun için :)

Şimdi sırf sizin hayatınızda biri yok diye geçmişte bıraktı şuanda hayatınızda biri olduğunu öğrendi tekrar arkadaş mı olmak istiyor anlamadım :KK64:

Bence görmezde gel
o kişiyle asla muhattap olma canm
Zamanında sana manevi anlamda agır darbeler yaşatmış. sen onu dostun olarak görmüşşün
ama o sana bunları yapmış
Şimdi başına taş düştü herhalde :KK14:
Yada bir amacı var muhakkak
Yada sıkıldı aklına sen gelsin hepsi olabilir..
Sizi gerçek dostu olarak görsedi zaten sevgilisinden kıskanmazdı
Böyle insanlardan dost olacağına yalnız kalmak en iyisi..

Şimdi sırf sizin hayatınızda biri yok diye geçmişte bıraktı şuanda hayatınızda biri olduğunu öğrendi tekrar arkadaş mı olmak istiyor anlamadım :KK64:
sanırım öyle yapmaya çalışıyor yada pişman oldu yalnız kaldı bilemiyorum ama hayatından çıkartma sebebi sevgilimin olmaması ve nişanlısından kıskanmasıydı :(

sanırım öyle yapmaya çalışıyor yada pişman oldu yalnız kaldı bilemiyorum ama hayatından çıkartma sebebi sevgilimin olmaması ve nişanlısından kıskanmasıydı :KK43:
Aaaay sakın sakın uzak durun öyle kişiliği bozuk insanlardan arkadaş olmaz böyle bir şeyin pişmanlığı da olmaz yaptığı hata. Ben olsam asla görüşmezdim.:KK12:

ne zaman çözemediğim bir sıkıntım derdim olsa buraya koşuyorum.

sevgili kk üyeleri bu kez derdim sevgilim değil (aslında o her zaman bana dert olduğu için alıştım).
bu kez derdim eski bir dostum. dediğim gibi ''eski'' yani eskide kalmış bir dost...
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, en yakın dostum, sırdaşım olduğunu düşünüyordum. birinden hoşlanmaya başlamıştı yardımlarımla hoşlandığı kişiyle nişanlandı fakat benimle arkadaşlığını kesti nişanına çağırmadı. ne zaman konuşsak bana artık biri bul bir sevgilin olsun gibi cümleler kuruyordu. çok bunalmıştım çünkü daha yeni bir ilişkiden çıkmıştım ve bu kadar hızlı olmasının sağlıklı olmayacağını düşünüyordum. en sonunda benim bu sözde dostum ya birini bulursun yada hayatımdan çıkarsın dedi. sonrada sevgilim senle görüşmemi istemiyor dedi. bende hayatından çıktım... yıllar geçti hanımkızımız evlendi benimse bir ilişkim oldu bunu duyunca benimle görüşmek için araya birilerini soktu bense hiç bu duruma yanaşmadım hayatıma devam ettim. şimdiyse çocuğu olmuş ve facede eskiden yüklemiş olduğum silmeyi unuttuğum ikimizin fotosunu beğenmiş üstelik arkadaş listesinden bile çıkartmıştı beni şimdiyse etiketli olduğu 2010 da yüklenmiş bir fotoğrafı beğenerek dikkatimi çekmeye çalışıyor...

dert bunun neresinde diyebilirsiniz ancak benim şuan tek derdim bu çünkü ne yapmam gerek bilmiyorum görmezden mi gelmeliyim yoksa başka bir şey mi ? fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var :KK43:
Onu tamamen hayatından çıkar.o arkadaş falan değil..

sevgilisinden kıskandı :KK43: o yüzden sürekli baskı yaptı birini bul artık diye :KK43: aradan 4 yıl geçti ne düşüneceğimi bilemedim teşekkürler yorumun için :)

simdi sevgiliniz var, yani terfi ettiniz onun gozunde...?

sizin ilişkiniz iyi gitmezse yine gule gule diyecek,
bir de bosandıgınızı dusunun, bekar arkadasına o sekilde baskı uygulayan kisi neler neler yapar...

kusura bakmayın ama geri kafalı birini tekrar hayatınıza sokmanızın size hicbir getirisi olmaz.

Gorusmeyin bence
Nişanlısından kıskandı seni bana göre yani.şimdi gonlunuzde biri var diye tekrar dondu oldu canım baska derdi varmıymış. Sevgılınden ayrılınce gerimi cıkarak hayatından.

eski dostunun düsüncelerini saglikli bulmuyorum..
ne demek sevgili bul.. bulmassan onun sevgilisini mi kiskancan ayartcaksin? akla bak :KK70:
nisanlisi bulunmaz hint kumasiydi sanki ..
ay hic ugrasma valla..birak hangi resmi begenirse begensin..insanin böyle dostu olmaz olsun

Böyle insanla arkadaşlık dostluk yürümez fesat çünkü bulaşma,
bırak kendi çalsın kendi oynasın.

Hayatinda kimse yoktu diye , seni hayatindan cikarmis simdide , var oldugu icin tekrar hayatina aliyor ..
Ne bicim bir arkadas bu!!

Yüz verme bosver gitsin ..

Back
X