ne yapacam artik...

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,

ben yeni evligim ama mutlu degilim (3aylik). Esim benle ne ilgileniyor bi biseyler yapioyruz beraber. Biyere gidek sunu yapalim vs vs dedigimde yorgunum dinlenmek istiyorum diyor . Kendinizi calismiyorda yorgunlugunu anlamiyorum. ben mutlu olmak icin evlendim onu cok sevdim, yanina gidigim zaman sarildigim zaman gitt bunlaliyorum diye yitiyor beni. ben onu uzmemek icin ellimden gelen yapiyor her dedigini. her gece agliyorum cok zoruma gidiyor. cok zormus ben öyle oldugunu billmiyorum Ben onun icin ailemden vazgecdim... eski bekar gunlerime geri dönmek icin neler vermesdim
konusmayi da denedim. ben böyleyim dedi. ne yapsam begenmiyor hep bi bahne buluyor bu olmamis sunu yapmamisin diye geliyor ustume. ne yapacami billmiyorum. ama sevgim yok artik ona karsi. kimseye söyleyemiyorumda mutlugu oynuyorum. ne yapmam lazim hic billmiyorumm...

ee evlenmeden önce deseymiş size. ben evde ilgisiz sorumsuz uyuz gıcık bir adamım! bi daha düşün deseymiş!
evine eşine yeteri kadar iligi göstermeyecekse ne halt etmeye evlenmiş ?:mymeka:

belki yeni evlendiğiniz için alışamamıştır
evlilik demek sorumluluk demek
eşiniz çalışmıyor mu ?

benim kocam evliliğimizin ilk ayında böyleydi sürekli sorun çıkarıyordu kucaklamama izin vermiyordu bunalıyorum yapışık ikizmiyiz diyordu herşeye bahane buluyordu. ben buyum diyordu..

iktidar problemi vardı..

son üç aydır daha iyi nasıl oldu anlayamadım belki bendende kaynaklanıyordur..

içime atmadan herşeyi yüzüne söylüyorum ama onu kırmadan..

kızdığım üzüldüğüm şeyleri söylüyorum..

büyük kavgalarımızda oldu..

aştık.. sanırım aştık...

hakket neden çalışmıyor.. çalışmayan biriyle evlenmeye nasıl karar verdin..

allah yardımcın olsun canım.daha 3 aylıksınız ya.mutlu gunlerınız olması lazım.ayrıca calısması lazım.sorumluluk almak kolaymı?

ee kim bakıyor size.anlamadım ben neden bu kadar erken evlendiniz ve işi olmadan.hazır diyorsun işi ama daha çalışmadan nasıl güveniyorsun ki. nasıl geçiniyorsunuz

belki işsizlikten bunalıma girmiştir. eskidende böylemiydiki

Kesinlikle üstüne gitme..Şımarıyo bu erkekler fazla ilgiden..Kendi haline bırak..

Bikaç gün dön sırtını yat..Bak nasıl gelip kendi sarılıyo..Tecrübeyle sabit cnm

evet ya evlisiniz 3 aylık ama okuyor peki nasıl geçiniosunuz bide daha işi gücü olmayan biri için ailenimi sildin anlamadım ben canım bence sorununa cevap bulmak için anlatmalısın herseyi

üniversite mi, açıktan mı normal mi okuyor?
eğer normal öğrenim görüyorsa öğrencilik hayatı.. arkadaşları..özgürlük.. ev , evlilik hayatı, sorumluluk soğuk itici gelmiştir belki.. eğer öyleyse siz de onun gibi davranın üstüne gitmeyin..

ilgini, alakanı ,kes... ilgilenme ,kendi kendine meşgaleler bulup oyalanmaya ve o yokmuş gibi davranmaya çalış,alıştığı ilgiyi göremeyince şımarmak için neden bulamayacaktır... neyin var vs derse de geyet rahat ve kendinden emin bir şekilde ,iyiyim cnm bişiyim yok de ,rahat ve laylamlom görün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…