ne yapacam artik...

keşke bu kadar erken evlenmeseymişsiniz
baba parası ile evlililk yürütüyorsunuz sanırım ve bence hoş bi durum değil bu
erkek ve de kadın kendi ayakları üstünde durmadan evlenmemeli bence

ilgi konusuna gelince siz sarılmaya çalışınca sizi itip bunalıyorum demesi çok kırıcı bence
size böyle davranmaya hakkı yok
siz de ilgilenmeyin hiç yüz vermeyin kendini dünyanın merkezi sanmasın çok sinir oldum :mymeka:

arkadaşlara katılıyorum bencede uzak tut kendini hatasını anlayacaktır
ama bi problem var bence severek evlendiğinizi söylüyosun sevenler için en güzel günler bu günler sarılmak öpmek koklaşmak
bi problem var kesinlikle

yeni evlilikte raylar yerine oturana kadar olur böyle şeyler..ayrıyetten ıkınızde evdesınız.halıyle kendınızı bırbırınıze kabuıllendrmeye calsıyorsunuz..ıkı tarafta bırbırını kabullenmeyınce ..fıkır catısmaları cıkıyor..olur boyle seyler ama ılgılenmem konusuna gelınce aslında bende bu konuda muzdarıpım..benımkıde tamtersıne ustume cok dusuyor..artık ınanın fazla ılgıden alakadan sıkıldım.oyle sevgısıyle boguyorkı benı nefes alamıyorum..bence bıras kendı halıne bırak..umarım hersey yoluna gırer.sevgıler

Sorun aslında fikir çatışması olabilir...
Gerçekten sizi sevdiğine emin misin canım?
Ve kaçarak değil normal şekilde evlendin umarım?
Yaşın çok küçük haklı herkes daha 21 sin sanırım ve eşin işsiz okuyor herşey muallak...
Ve henüz 3 ay...
Biraz uzak dur ve kendini başka şeylerle oyala belki ikinizin de zamana ihtiyacı vardır.
Düşünmek ve yalnız kalmak herkese iyi gelecektir.

yok kacmadim anne baba rizaysiyla evledim, artik bende bunaldim sikildim, böyle zormu evlilik. artik benim ondan hic bi beklentim kalmadi artik, o kendi halina birakmayi ve ben kendi halime bakmayi karar aldim yemeni utusunu vs vs yapmaya hazirim ama daha fazlasini benden beklemesin...cok dusundum en iyi bu diye karaverdim

sizde çaba gösterip pohpohlamayın isyan edin. bağırıp çağırın sabrınızın bittiğini görsün. aklında başkası mı var bu evlilik senin için hayal kırıklığımıydı? ben olmasam daha mı iyi olurdu diye sor bakalım.

soruların birçoğuna cevap vermemişsiniz.ne ile geçiniyorsunuz ,kim bakıyor v.s ..

ayrıca aranızdaki cinsellik durumu nedir,beni boğuyorsun diyen adamın gece olunca senden beklentileri varmı?
bence tavrını koy ,bu durumdan hoşnut değilim ,tatminsiz cevapların hoşuma gitmiyor de ,ve eğer böyle giderse bu işe nokta koymayı düşündüğünü açıkça belirt ,sen üstüne düştükçe şımarıyor belli..

benimde bi erkek arkadasımın sevgilisi vardı kız çocuk her an öpsün hep elini tutsun dünyada ondan baskası yokmus gibi onunla ilgilensin istiyordu tabi buda boğuyodu arkadasımı yanlış anlama ama sende öle olabilrmisin yani hiçmi ilgilenmiyor senle yoksa ilgileniyorda sen daha fazlasınımı istiyorsun ?

ben daha öncede sormustum hakkaten ne ile geçiniyorsunuz okuyor madem eşin senmi çalışıosun

Bence bir erkege sevgini pek fazla göstermeyeceksin....hicbir zaman seni cantada keklik bilmemeli....her zaman bu kadina kiymet vermem, sevgimi göstermem lazim yoksa kaybedebilirim diye düsünmeli......o yüzden Esin A deyince sende A deme her zaman canim....biraz agira sat kendini....Simartma....aksine sende arada sirada onun yaptiklarina kusur bul ....:dilcikar:

Ne bicim giyindin hic yakismadi....göbeklendinmi ne ay ne igrenc....veya sana sokulmak istedigi zaman Öfff git dus al cok pis ter koktun gibi laflarla ignele onu.....:hulya:

Kendini bir halt sanmaya baslamis esin.....burnunu sürtme vakit gelmis bana göre

canım 3 aylık evliysen neden medeni durumun bekar onu anlamadım sen kendin daha bunu evlilik olarak görmüyorsun ki adamı nasıl mutlu edeceksin bu nasıl severek evlenme 3 ayda ne çabuk bıktınız birbirinizden anlamadım yani..tamam yeni evliyken birbirini anlama dönemleri olduğu için zor olur ama sizinki sanki 40 yıldır evli ve birbirinden usanmışların evliliği gibi daha şimdiden bi ciddiyette göremedim 3 aylık evliyken insan birbirine bakmaya doyamaz seninki bana sarılma diyor ya psikolojisi bozuk bu adamın yada seni sevmeden evlendi ee onada yok severek evlendik yazmışın geriye tek bi şık kalıyor oda sanırım fazla bunaltıyorsun çünkü yeni evliyken için daha bi kıpır kıpır olduğu için çok üstüne düşme bırak birazda o sana yanaşsın sevgisini göstersin hem daha bu kadar zamanda ne bu karamsarlık canım evlilik çocuk oyuncağı değil öyle bunun farkında olmalısınız ikinizde biraz sevgi biraz anlayış biraz saygı hepsi olmalı..önce birbirinizi dinlemeyi herzaman adet edinin daha sonra zamanla zaten daha çok huylarınızı anlayacaksınız ikinizde..yolun daha çok başındasınız hemen şikayet edinmeler yok öyle bi abla tavsiyem olsun sana..zaman en güzel ilaçtır tanımaya çalışın birbirinizi benimsemeye çalışın yabancı değilsiniz siz artık aynı yastığı paylaşıyorsunuz sevgi varsa eğer herşeyin üstesinden gelirsiniz eşinde sende tek başına buyruk değilsiniz artık ne olacaksa ikiniz birbirinizle paylaşmayı bilin yoksa herkes ayrı telden olur bu evlilik yürümezlmaznu al karşına ve güzel güzel konuş sevmediğin tavırlarını açıkla oda açıklasın sana sebebinia.s daha bismillah yeni merhaba dediniz sorumluluklara hemen kaçmasınlmaz: sevgi fedakarlık ister :1hug:....​

eylül166ya katılıyoorum.sorularımıza cevap vermeden çıkmışsın.ne ile geçiniyorsunuz.kim bakıyor size.aceleniz neydi, işini eline almayan biriyle evlendin.

kizlar, sanirim yurtdisinda yasiyorlar...
ee öyle oluncada devlet para yardimi yapiyordur, muhtemelen onunla geciniyorlardir

bence eşin ve sen daha evlileiğe alışma dönemindesiniz erkeklerin evliliğe alışmaları daha uzun sürüyor bence çok üstüne gitme bırak o sana yaklaşacaktır eninde sonunda.

Canım eşin çalışmıyomuş belki onun verdigi bi eziklik vardır sende ona sevgini fazla gösterince eziliyodur onun için böyle yapıyodur belki,bide benden sana bi tavsiye çok fazla sevgini gösterme erkekler sanırım fazla ilgiyi kaldıramıyor bende senin gibiydim eşim öyle davranmıyodu karşılık veriyodu ama hep ilk adımı ben atıyodum artık yapmamaya başladım artık kendisi yanaşıyo

benim ondan 24 saat benim ilgilenmezin istemiyorum ya okuldan geliyor internetin basinda yada tv izliyor hep ayni gel biraz sohbet edelim otur yanima diyorum herzaman bi bahanesi var sarildigim zaman yorgunum birak diyor hep ayni

takma kafana gerçekten ilk zamanlar olabiliyor böyle şeyler bende yaşadım geçti inşallah sizde atlatırsınız opuyorumnanaktan

aynen katılıyorum! o böyle miymiş? tamam o zaman, sen de öyle ol biraz bakalım dengeler değişince napıyo. dediğin gibi yemeğini ütüsünü yap ama hiç ilgilenme okuldan gelince de oturduğun yerden bile kalkma bence. bi de kıskandırma çalışmalarına başla bence abartmadan, ne bilim sen de nette çok vakit geçir, kiminle konuşuyosun derse cevap verme eğlen hayatından zevk al, onsuz da mutlu olabildiğini dünyanın merkezi olmadığını göster ona. bence kapına ipe ipe gelecek hiç üzülme sengözlerimebaksanab

takma kafana gerçekten ilk zamanlar olabiliyor böyle şeyler bende yaşadım geçti inşallah sizde atlatırsınız opuyorumnanaktan

Öylemi dersin canim??CADIARZU

Vallaha bence aslinda tam tersine olmali....yeni evli iken daha nazik daha ilgili daha bir özenli oluyor ciftler....

3 ay nedirki? Birbirinin agzindan yemeleri icmeler lazim bana göre....a.s

Simdiden konu sahibimizin esi böyleyse 3 yil sonra nasil olacak cidden merak ediyorumCADIARZU...

Birde benim icin en kötüsü bir insanin ben buyum ben böyleyim deyip hic bir sekilde ortak bir paydada bulusmamasidir....evlilik emek ister...fedakarlik ister....ben böyleyim demekle olmazki bu is.....:umursamaz:
Bu tip insanlarla gecinmek anlasmak cok zor....Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…