- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Nagihan 55
Diller değmemiş, yürekler değmiş.mişEller değmemiş diller değmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diller değmemiş, yürekler değmiş.mişEller değmemiş diller değmiş
Katiyen inanmam muhakkak bir yerler tutulmusturElinizi tutmadıysa tamam o zaman sorun yok(!)
Toplum böyle kadınlarla dolu..kocasız duramazlarBir dalı bırakmadan diğerine mi tutunacaksınız. Erkeksiz ölür hastalığına mı yakalandınız
Kesin FacebookEvli barkli kadınla konuşup, onunla evlenme muhabbeti yapan ama elini bile tutmayan yiğidoya bakın hele.
Kesin internetten buldunuz kendisini değil mi?
3 çocukla o adama güvenip boşanın da görün dünya kaç bucak.
Aldatmak sadece fiziksel ilişki yaşayınca mı oluyor? Siz eşinizi aldatmışsınız zaten. Ne münasebet eşinizin çocuklarını başka birinin yanına götürmeyi planlıyorsunuz? Sonra al sana çocuk istismarı. Bu aldatmanız ilk de değildir son da olmaz. Madem mutlu değildiniz niye boşanmadınız? Açsaydınız davayı, kabul etmezse etmez. Maksimum 5 yıl sürer. Neyse ne halt yerseniz yiyin ama o iyi(!) sevgilinizle 3 çocuğunuzu aynı eve sokmayın. Bırakın babalarının yanında kalsınlar, siz isterseniz kaçın. Kendiniz eder kendiniz bulursunuz. Milletin bu koca-aşk sevdasını da anlayamıyorum, çocuklara yazık.Arkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...
16 ve 14 yaşındaki çocukların gelecekleri için önemli zamanlarda onlara travma yaşatmayın. Boşanmadan bahsetmiyorum hepsi bilincli çocuklar küçük değiller utanç duyarlar sizinle de olmazlar. 7 yaş küçük sevgiliniz kabul ediyor da onlar etmez. Çünkü şu yaptığınız ahlaksızlık. Çok yüreğin varsa aç çekişmeli boşanmayi.Arkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...
Eşinize başkasına aşık olduğunuzu söylediniz mi?ama eşim boşanmıyor.
Erkekleri kuma almak için ülke değiştirmek gerekiyor, Asya'da bir yer vardı orada nüfusu arttırmak için mi ne'ydi karar almışlar, her kadın 7 taneye kadar koca alabiliyor, hepsi mutlu mesut yaşayıp gidiyorlarmış.Olmadi sevgilinize soyleyin, kuma gelsin kocanizin ustune. Madem bosanmiyor tek care bu![]()
Resmen kocanizi aldatmissinizArkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...
Evet o belgeseli izlemistim. Hatta cok sasirmistim ama sasirmamak gerek. Erkekler yapıyorsa kadınlar daha iyisini yaparErkekleri kuma almak için ülke değiştirmek gerekiyor, Asya'da bir yer vardı orada nüfusu arttırmak için mi ne'ydi karar almışlar, her kadın 7 taneye kadar koca alabiliyor, hepsi mutlu mesut yaşayıp gidiyorlarmış.