Ne yapacam bana yardim edin

Erkekleri kuma almak için ülke değiştirmek gerekiyor, Asya'da bir yer vardı orada nüfusu arttırmak için mi ne'ydi karar almışlar, her kadın 7 taneye kadar koca alabiliyor, hepsi mutlu mesut yaşayıp gidiyorlarmış.
Ay biz birini idare edemiyoruz napcaz 7 taneyi
Hepsine birer gün düşse abbowww anam orası yol geçen hanına döner. Tövbe bi gülme geldi Allah affetsin 🤣

Erkekleri kuma almak için ülke değiştirmek gerekiyor, Asya'da bir yer vardı orada nüfusu arttırmak için mi ne'ydi karar almışlar, her kadın 7 taneye kadar koca alabiliyor, hepsi mutlu mesut yaşayıp gidiyorlarmış.
Nepal- Tibet arasındaki Niyma adlı kabileymiş. Nüfus oranlarını arttırmak ve tarlada çalışacak bireyler yetiştirmek için böyle bir uygulamaları varmış. Link link

Dünyanın en kötü insanıyla en berbat evlilik bile yaşansa, çiftler birbirine dürüst olmalı, sevgi saygı bitmiş evlilik devam ederken eli elinize değmeden dahi aldatmaya başlamışsanız, geçersiniz karşısına ben evli kalmak istemiyorum çünkü başkasını seviyorum dersiniz.

Dünyanın en kötü insanıyla en berbat evlilik bile yaşansa, çiftler birbirine dürüst olmalı, sevgi saygı bitmiş evlilik devam ederken eli elinize değmeden dahi aldatmaya başlamışsanız, geçersiniz karşısına ben evli kalmak istemiyorum çünkü başkasını seviyorum dersiniz.
Erkek bunu der de
Malesef kadın diyemez
Ayni adalet adama bir lakap takmazken kadının lakabı o. Olur

Demek çıtır sevgili çocuklarınızı kabul ediyor, söyleyin çocuklarınıza sevgilinize kul köle olsunlar, anaları babaları evliyken analarının bulduğu herif çocukları kabul etti diye

Kırkından sonra azanlarla ilgili pek hayırlı şeyler söylemiyorlar

Erkek bunu der de
Malesef kadın diyemez
Ayni adalet adama bir lakap takmazken kadının lakabı o. Olur
Aldatan erkeklerin çoğunluğu cesur ve dürüst değil, yakalanınca bile kıvırıyorlar, herkes her şeyi kapalı kapılar ardında yaşayıp elini yüzünü yıkayıp hayatına devam ediyor.
Evet haklısınız kadına hemen laf edilir ama boşanmakta kararlı bir kadın da her şeyi göze alıp boşanır, aldatma iki cinsiyet için de onur kırıcı.

Arkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...
:oha:

Arkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...

Nasil uzuldum durumunuza anlat anlat bitiremem. 7 yas kucuk ve cocuklarinizi kabul ediyor. Ben cok uyumlu gordum sizi bence olur bu is. esiniz de sizi cok seviyor bosanmak istemiyor. ben paylasilamayan bir kadin gordum. es ve cocuklarin sevgilinizden haberi var mi? cok yuce bir sevgi bu heba etmeyin derim. Nasil guzel yazmis miyim?

hic korkmuyor musunuz, sevgilinizin bir gun kafasi atar da kocaniza “ben bu kadinla beraberim” der diye?

hayir yani bundan korkmuyorsaniz, bosanmaktan da korkmamalisiniz diye dusunuyorum.

ay evlerden irak. 🤦🏻‍♀️

Aldatan erkeklerin çoğunluğu cesur ve dürüst değil, yakalanınca bile kıvırıyorlar, herkes her şeyi kapalı kapılar ardında yaşayıp elini yüzünü yıkayıp hayatına devam ediyor.
Evet haklısınız kadına hemen laf edilir ama boşanmakta kararlı bir kadın da her şeyi göze alıp boşanır, aldatma iki cinsiyet için de onur kırıcı.
Doğru söze ne denir ki?
Kimsenin kimseyi aldatmıycağnın garantisi olan biryer varmı acaba?

Nasil uzuldum durumunuza anlat anlat bitiremem. 7 yas kucuk ve cocuklarinizi kabul ediyor. Ben cok uyumlu gordum sizi bence olur bu is. esiniz de sizi cok seviyor bosanmak istemiyor. ben paylasilamayan bir kadin gordum. es ve cocuklarin sevgilinizden haberi var mi? cok yuce bir sevgi bu heba etmeyin derim. Nasil guzel yazmis miyim?
Üçlü ?

Evliliğiniz bu kadar kötüyse nasıl daha ayrılmadan bile evliliği düşünebiliyorsunuz “sütten ağzı yanan yoğurdu üfler”derler ya hani. Bu yeni kişi karşınıza çıkmasada yine boşanmak istermiydiniz sanmam

beklerim dedi...
Konuyu açıp açıp bakmamak, cevap yazmamak 😏 çok sıkıcısınız

Evli 3 cocuklu kadinla yazişan konuşan, boşansin diye bekleyen biri ne kadar duzgun olabilir ki???
2. Defa başinizi yakarsiniz sadece.
Boşanmaniz icin illa bir adam mi lazimdi? Evliyken koca mi bulunur sizin de yaptiginiz iş degil.
Aynen katılıyorum, öyle bir adamdan da hayır gelmez ve gerçekten seviyor olsa bile adam güvenmez bence evliyken kendisiyle olan bir kadına. Evliyken koca bulmak da işten çıkmadan önce başka bir iş bulmak gibi bir şey herhalde :D

Back
X