Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşünmeden hareket etmişsin.bu sana ders olsun.kimseye fazla güvenme.ee nişanlın ne diyor bu konuya peki
bak benden sana arkadaş,abla,kardeş tavsiyesi..
eşinin ailesi ile ilgili hiç bir şekilde o aileden yada çevrenden kimseyle dedikodu yapma..
dertleşeceksen biri olsun hayatında dostun,kardeşin,annen onunla dertleş bu konuları.
bu gelin,görümce,elti olayları detaylı şeyler
bak gördünmü katılırda katılır şimdi..
çeneni tutmalısın canım..benden sana tavsiye..tavsiyenin önde gideni..
insanın içinde olmasın canım benim kayınbabama ortada hiçbirşey yokken biri gelinin seni kovacakmış demiş kimin dediğinide bilmiyorum ama kayınbabam benimle konuşmuyor bu olay çıktığında sözlüydüm şimdi nişanlıyım kayınbabam nişanıma bile gelmedi görümcem ben sadece baba evlenince evlerine çok gitme huzurlarına bozama dedim diyor ama laf çıktımı bir yerden çıkıyor işte sen ne yaparsan yap boş allah böle kötü insanlardan ve bu kötü insanlara inanan kişilerin zihniyetinden herkesi korusun benim aram bu yüzden 2 senedir düzelmedi 2 senedir nişanlımın ailesini görmüyorum ..![]()
hadi ya seninkide baya kötüymüş 2 yıldır görüşmüyorsun.benim çok zoruma gidiyor o insanların beni yanlış tanıması ama yapcak bir şey kalmadı artık bence![]()
Daha sizi tanımadan bu kadar dedikodu ortamına girmişlerse kokusunu almanız lazımdı aslında.
Ben de denk geliyorum, ailevi konularda ağız aramak, dedikodu ortamı yaratmak... İnsanların işi gücü yok, bunlara kafa yoruyor.lmaz:
İnsan bekarken bunlara pek ihtimal veremiyor, tecrübe olmuştur size.
Çok canınızı sıkmayın. Dediklerinizi eksiksiz olarak nişanlınıza söyleyin. onlar bunu dedi, ben de cevap olarak şunu dedim vb şekilde açıklayın.
Eltinizi, nişanlınızın ailesi tanıyordur merak etmeyin. Onun ne katıp katmadığı, zamanla sizi tanımalarıyla daha iyi ortaya çıkar. Kendinizden, söylediklerinizden eminseniz hiç korkunuz, çekineceğiniz birşey olmasın.
Eltiniz baştan düşmanlık yapmış. Zorunlu olmadıkça yüzyüze gelmeyin. Kimseye kendinizi iyi göstermeye de çalışmayın. Saygınızı koruyun ailesine karşı, her önünüze gelene dert yanmayın ilerde. Sevmeyecekleri varsa, ağzınızla kuş tutsanız da yaranamazsınız; içiniz rahat olur en azından.
neden zoruna gitsinki yanlış tanımak isteyen sen ne yaparsan yanlış anlayacaktır
sen sadece şanslı bir insansın daha tam içlerine girmeden kimin nasıl olduğunu anlamış oldun
sen kendin olmaya devam et onlar bir süre sonra seni tanırlar tanımak isterse tabi
bu mevzuyu ne kadar uzatırsanız sevdiğin insan için o kadar zor bir hale gelir nasılsa o sana güveniyor ve destekliyor gerisi boş
eltilerin çokta üstüne gelmeye devam ederse ses kaydeciye kaydet konuşmalarını :jeyyar: bakın de haydi sıkıysa ekleyinde anlatın gerçekler burada nasılsa zemuszemus
bir daha sizinle uğraşamyacaklardır (tabi kaydettiklerinizi dinletmek şart değil herkese yapanlar bilse yeteryerimseniben)