• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacam ben ?

Babamla konuşmak için 2kere cesaretimi topladım. Ve annem engelledi beni. Şimdide o cesaretimi tamamen kaybettim.
bu anneler de çok ilginç. hem git babana sor diyolar hem de baba belki izin verir diye korkup sormanı engelliyorlar. :KK12:

annenin seni engellemesinin sebebi kesinlikle babanın ikna olması, hem baban erkek arkadaşın olduğunu biliyormuş. babanla konuşursan senin ve sevgilinin ciddi olduğunu görmek hoşuna gider babanın. cesaretini topla ve konuş dövecek değil ya? kızarsa söylenirse söylensin. sen ısrar et.hiç korkma bence.olacağı varsa olur.

annen neden istemiyor sevgilini?
Erkek arkadaşımın eski ev arkadaşıyla tanışıyo annemler. O yanlış anlatmış. Çoğu şeyi de abartarak anlatmış. Biz başlamadan önce de bana da söyledi. Ben araştırdım başkasından erkek arkadaşıma da sordum. O arkadaşlarla erkek arkadaşımın anlattıkları aynı şeylerdi. O adamın anlattığından çok farklı. Ki zaten tutarsızlığı çok kötü anlattığı insanla 3yıl aynı evi paylaşmış biri.

Anneni yanına çekmeye çalışsan?
Biliyorsun onunla daha rahat konuşursun o da babanla konuşur mesele hallolur inşallah.
Annenin neden gönlü yok bu işe?

bu anneler de çok ilginç. hem git babana sor diyolar hem de baba belki izin verir diye korkup sormanı engelliyorlar. :KK12:

annenin seni engellemesinin sebebi kesinlikle babanın ikna olması, hem baban erkek arkadaşın olduğunu biliyormuş. babanla konuşursan senin ve sevgilinin ciddi olduğunu görmek hoşuna gider babanın. cesaretini topla ve konuş dövecek değil ya? kızarsa söylenirse söylensin. sen ısrar et.hiç korkma bence.olacağı varsa olur.
Zaten baban ikna olursada engellerim demişti. Artık dövsede sövsede ben çalıştığım yere gitmeden

Anneni yanına çekmeye çalışsan?
Biliyorsun onunla daha rahat konuşursun o da babanla konuşur mesele hallolur inşallah.
Annenin neden gönlü yok bu işe?
Üstte ayrıntılı bahsetmiştim. Erkek arkadaşım yanlış anlatıldı çünkü:(
Artık annenle bu konuyu konuşursam birbirimzi kıracaz o yüzden konuşmuyorum:(

Karar verdim. Yarın babamla konuşacam. Artık sonucu ne olursa olsun herşeyi göze aldım.

Normalde yarın konuşacaktım ama ev müsaitti bi deli cesaret geldi ve gittim konuştum. Açık açık düşündüklerimide hissettiklerimide söyledim. Annemin gönlü yokta dedim. Ve babamın cevabı yarın tamam bebeğim annenle de konuşalım yarın dedi. :) yarın netleşecek ama ben rahatladım artık onlarda gerisi:))

Back
X