Ne yapacam ?:(

qirLs

Arda*m
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
95
1
96
Kırklareli
Annemle babamın ayrı olduğunu daha önce söylemiştim. Bugün babam kızım seninle birini tanıştırıcam dedi.Benimle ilgilenen birisinin olmasını istiyomuş annemin yerini tutmayacığı biliyomuş ama evle ve bnle ilgilenen birisinin olmasını istiyomuş.Neyse gittik tanıştık. Hiç sevmedim :1no2: Babam eğer istemezsem evlenmeyeceğini ama hepimiz için iyi ollacağını iyi düşünmemi istiyo. Ben istemiyorum ama babamında üzülmesini istemiyorum napıcağımı hiç bilmiyorum :sinifsinif:
Hangi birine üzüleyim
eve geldim annem aradı '' yarın seni biriyle tanıştırcam ''
aynı günede denk gelirmi bune böyle
şaka falan sandım ilk başta bune böyle afedersniz oha çüş bu kadarı fazla geliyo artık.
ben daha ayrı olmalarına alışamadann... ne diyeyim tamam buluşalım dedim :1closedeyes:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

tamam sen ıstemıyor olabılırsın yada zor durumda olabılırsın

ama onlarda kendı hayatlarını yasamak zorundalaR :1closedeyes:

ikiside bir arada denk gelmiş sanırım. bunun agır gelmesi normal.

Bir önceki konunda annenin seni hic aramadigni sormadigni yazmistin yanlis hatirlamiyorsam....simdi ne diye arayip seni yeni hayat arkadasinla tanistirmak istiyorki?

Ben olsam tanismazdim acikcasi....bosanmisda olsalar bir Anne olarak evladini arayip sormazmi insan? Görmek sarilmak istemezmi?

Babanin olayina gelince sadece sunu söylemek istiyorum güzelim, Kim olursa olsun kim gelirse gelsin sakin babanla arani bozma.....:kahve:

Onlarında bir hayatı var ve hayatlarını yaşamak zorundalar. Sevmesende babanın ve annenin kararına saygı duyman lazım. Unutmaki bir gün evlenip gideceksin ve yalnız kalacaklar.
Sen sevmediysen mesafeli olursun, karışmazsın olur biter.

canım birkaç yıl sonra da sen onları biriyle tanıştırıcan.. sen o evden çıkarken yalnız mı kalsın hala onlar..

sevmeye saygı duymaya çalış..

onları mutlu görmek herşeye bedel ama değil mi?

üstüste denk gelmiş canım haklısında sen daha ayrılıklarına alışamamışken bunu yaşamak sana ağır gelmiş..ama yapacak birşey yok..anne ve babanın tarafından bakarsanda hayat onlar için devam ediyor ve onlarda hayatlarına birilerini katmak zorundalar..ne kadar oldu ayrılalı bilmiyorum yadırganacak ve aceleci davranılıyor diyecek kadar azmı süre mesela?ne kadar uzunda olsa senin için ilk etapta zorlayıcı bir süreç olacak ama kendini bu gibi durumlara hazırlamalısın..henüz erken diye düşünüyorsan onlar adına , süreyi uzatmaları adına biraz dostane görüşmelerine olanak sağlayabilir sende onlara destek verircesine, partnerlerini tanımak istercesine onlara katılabilirsin.seninde olduğun sohbet ortamlarında verilecek kararların doğru alınması dahada kolaylaşır..kişilerde sorun varsa onaylanmayacak daha çabuk göze batar..ama sonuç ne olursa olsun bu onların hayatları..sen evlatları olarak onların iyi ve kötü günlerinde yanında olmalı birlikte yol almalısın..güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle..

Onlar kendi hayatlarını yaşamak zorundalar ama bir evlatları varsa onun mutluluğunu ve sağlıklı gelişimini de düşünmek zorunda değillermi? Üstüste denk getirmeleri kötü olmuş =/
Boşanmış bir anne babanın çocuğu olarak seni çok iyi anlıyorum canım, hakkında hayırlısı olsun sakın iletişimin koparma bakalım belki sonradan seversin.. ınş çok mutlu bir hayatın olur opuyorumnanaktan

Bir önceki konunda annenin seni hic aramadigni sormadigni yazmistin yanlis hatirlamiyorsam....simdi ne diye arayip seni yeni hayat arkadasinla tanistirmak istiyorki?

Ben olsam tanismazdim acikcasi....bosanmisda olsalar bir Anne olarak evladini arayip sormazmi insan? Görmek sarilmak istemezmi?

Babanin olayina gelince sadece sunu söylemek istiyorum güzelim, Kim olursa olsun kim gelirse gelsin sakin babanla arani bozma.....:kahve:

Bugün yine aradı annem gelip gelmiceğğmi sorduu ayrıcaaaa 2 gün öncee evlendiklerini söylediiii yani bana öncede söyleme ihtiyacı bie duymamışşş iyice sinirlendim gitmicem buluşmaya falan ne yaparsa yapsınlarrr sıkıldım arrtık öf kötükedihüso

[ı]aılen ayrı dıye ÖmÜr boyu yalnız yaŞayamazlarya...

Bu durma alıŞman gerek....

Yarn ÖbÜrgÜn sen evleneceksın ve onlar yalnız kalacak....

Bırak hayatlarını yaŞasınlar....[/ı]

annem aradıktan sonra o sinirle gittim babama git sende evlen dedim.okullar açılınca oda gelcek :kızgın:
1 anne+1 üvey anne
1 baba+1 üvey baba
iyiki çocuğu yok delirirdim ozaman :oklava:

Ah canım,çok üzüldüm senin adına.Moralini bozmamaya çalış.Hayat işte!Hep güldürmüyor...:gitme:

canım yazmıştım daha önce benim babam sayısız beraberlik yaşadı nikahsız 4 kez de nikahlı kadın getirdi eve birinde de sormadı bize ki ablam 23 ben 12 kardeşim 6 yaşındaydı ilk kadın geldiğinde daha küçüktük ama ilk nikahında bu yaştaydık ve nikahlandığı kadın 26 yaşındaydı 1 ay sürdü evliliği .
birimize bile danışmadı.kendi evlendi kendi boşandı
annem desen eşi kendinden 8 yaş küçük evlendiğini bile çook sonra duydum ben ama şimdi dünya güzeli 2 bebeği var çok mutlu babamsa mutsuz Allah biliyor ya içimdekini çok isterdim mtulu olmasını evlenmesini ama kendi 58 yaşındayken gidip 25 yaşında hatunlarla tanışmaya gidiyor
tanışma sitelerinden moldovyadan kadın getirmeye uğraşıyor.bak yine tepem attı :oklava:
sen şükret haline senin fikirlerine saygı duyuyorlar.belki çok seviceksin babanın evlenmek istediği kişiyi ama baban mutlu olmuycak sana da yansıycak bu mutsuzluk biraz olumlu tarafından bak

qirls işin zor ama anlayışlı olmaktan başka ne yapabilirsin ki :(
yaşın kaç bilmiyorum ama üniversite kazanıp başka bi şehre falan gidersen zaten üvey anne babayla karşılaşmak zorunda bile kalmazsın.. Hayırlısı olsun üzme kendini..

Gerçekten zor bir durum ama bu hayat onların hayatı.Nasıl ki senin kendine ait bir hayatın varsa onlarında var.Evlat olarak onları, tekeline almak gibi bir lüksün yok canım.Kızacaksın bana ama doğrusu da bu.Çünkü ben de aynı şeyleri yaşadım.Sana karşı vazifelerini ihmal etmiyorlarsa razı olmaktan başka çaren yok.En azından mesafeli davranırsın beğenmezsen....Umarım senin hayatın dilediğin gibi olur.Sevgiler.

Back
X