- Konu Sahibi Leblebitozuu
-
ne derim Allah süper bir konuymuş derim
hayırlara dualara vesile olsun canım
Allah kulu olmak demek karşılıksız insanlara bişeyler verebilmek demektir.
Bizimde birbirimize vereceğimiz en güzel şey duâlarımız olsun inşaAllah
ne kadar güzel.....
allah hepinizin gönlüne göre versin.
bir kulun diğer kula duası kadar güzel olan varmı...
banada dua edin kızlar...(rabbim kalbimdeki acıyı hafifletsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin)
dualarım sizinle......
Âmin canım benim.
Rabbim hayrımızı çoğaltsın,herdaim hayırda yarışanlardan eylesin İnşaAllah.
Sanada Hayırlı salih evlatlar nasip etsin.
Yüreğindeki sıkıntılarına İnşirah ferahlığı versin.
Klabalıklaştığımzda liste oluşturacağım senide listeye eklerim kardeşim
Harika bir konu,içeri okuyunca bile insan huzur buluyorken,dua edip başkasını için mutluluk dilemekte bir okadar sevindirir beni..
Rabbim darda,dermansız olana,şifa bekleyene huzur isteyenin yar ve yardımcısı olsun inşallah. Birde yorumlar da okudum ,diğer başlıklara bakıp,dua isteyen arkadaşlar içinde dua da bulunayım.Vaktim daha fazla var artık boş boş değerlendirmektense faydalı olacak işler yapmayı yiğelerim böyle. Sağlıcakla kalın..
Tubam konun hayırlı olsun öncelikleNe güzel düşünmüşsün Kızlar benim kardeşim var benden 3 yaş küçük, dini konularda hassas biraz..Özellikle büyük konuşmada filan, kesinlikle bi laf çıkmaz ağzından.. Kimseyi ayıplamaz, arkasından konuşmaz, hiç sevmez Ama son zamanlarda tuhaflaşmaya başladı..Örneğin normal bi konu hakkında konuşur sonra 'ben ne yaptım büyük konuştum' der başlar 5 10 dk dua etmeye.. Bişey yediği zaman veya durup dururken besmele çeker bazen 20 30 defayı bulur.. Vesvese oluyo onda..Kızıyorum ama hala yapıyo, bildiğiniz bi dua var mı?.. Yaptığı çok güzel bişey ama abartıp vesveseye dönüştürüyor..
Tatlım yeni topik hayırlı olsun..Bol bol dua ile geçsin inşallah bu hafta sonundan sonda inşallah bende sürekli online olacağım :)) Dualarınızı eksik etmeyin..
Tubam konun hayırlı olsun öncelikleNe güzel düşünmüşsün Kızlar benim kardeşim var benden 3 yaş küçük, dini konularda hassas biraz..Özellikle büyük konuşmada filan, kesinlikle bi laf çıkmaz ağzından.. Kimseyi ayıplamaz, arkasından konuşmaz, hiç sevmez Ama son zamanlarda tuhaflaşmaya başladı..Örneğin normal bi konu hakkında konuşur sonra 'ben ne yaptım büyük konuştum' der başlar 5 10 dk dua etmeye.. Bişey yediği zaman veya durup dururken besmele çeker bazen 20 30 defayı bulur.. Vesvese oluyo onda..Kızıyorum ama hala yapıyo, bildiğiniz bi dua var mı?.. Yaptığı çok güzel bişey ama abartıp vesveseye dönüştürüyor..
Harika bir konu,içeri okuyunca bile insan huzur buluyorken,dua edip başkasını için mutluluk dilemekte bir okadar sevindirir beni..
Rabbim darda,dermansız olana,şifa bekleyene huzur isteyenin yar ve yardımcısı olsun inşallah. Birde yorumlar da okudum ,diğer başlıklara bakıp,dua isteyen arkadaşlar içinde dua da bulunayım.Vaktim daha fazla var artık boş boş değerlendirmektense faydalı olacak işler yapmayı yiğelerim böyle. Sağlıcakla kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?