- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
- 113
Müsait bir vakitte al karşına soru sor o cevaplasınEsimin kiskanclik krizlerinden biktim artik her seyde bisey ariyor dunyadaki tum erkekler benim dostummus gibi davraniyor ben balkondaysam karsi binada balkonda bi erkek varsa onu apartmandakileri yanimdan gecenleri gittigim ortamda olan birilerini kisacadi kimi gorse basimin etini yiyor cok bunaldim artik yoruldum pskolojim darmaduman cok agresifim ve bu kizima yansiyor ne bilim oyle kendi halinde bi insanim sokaktan cikmayan turlu turlu arkadas cevresi olan biride degilim ondan habersiz asla bisey yapmam asla ilgisiz degilim ve gayet neseliyim yaninda ne zaman mutsuz olsam kendime bakmasam iyi benimle ama oylede ben kendimi kotu hissediyorum mutlu olsam gulsem giyinsem kusansam hayirdir diyo ne bilim oyle cok acik abes giyinen biri de degilim cevrem tarafndan begenilen bi tarzim var ama gayet usturuplu bagirdim olmadi alttan aldim almadi off ne bilim bana olan sevgisinden ilgisinden asla suphem yok bnde onu cok seviyorum ama artik ciddi derece de bunaldim ...
Bunları bir sor bakalım;
Sendeki bu aşırı kıskançlık sebebi nedir?
Bana güvenin yok mu?
Ben rahatlıkla istediğim gibi giyinip makyaj yapamayacak mıyım? Ben kendime özen gösteremeyecek miyim? Kendimi o şekilde iyi hissediyorum ama sen bunu neden kabullenmiyorsun.
Her zaman senin kısıtlamalarınla mı yaşayacağım?
Ne zamana kadar bu durum devam edecek, çok bunaldım sıkıldım biraz anlayışlı ol. Sendeki hastalıksa gidelim doktora olmuyor böyle, kendini de bunaltma beni de boğma de.