- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Onların sebepleri nelerdi? Nasıl ispat ettinizAnnem haklı mı diye düşünürdüm. Haklılarsa söz dinlerdim, anneci koca, berbat kaynana yüzünden hayatımı zehir etmek akıl kârı değil. Ben evlenirken annemler önce istemediler. Sonra delilli ispatli ikna ettik onları 10 yıldır evliyim. Bu noktada duygusal değil mantıklı açıdan yaklasmalısınız.
Annemi dinlerdim.Merhabalar,
Diyelim ki birisi var ve seviyorsunuz. O kişi de sizi seviyor. Evlenmek istiyorsunuz. Ama aileniz istemiyor. Anne karşı baba karşı. Kendilerine göre mantıklı sebepleri var. Karşı taraftan oğlanın annesi sıkıntılı her şeye burnunu sokan cinsten. Anneniz bu yüzden mutlu olamayacağınızı düşünüyor. Oğlanın da anneci olduğunu düşünüyor. Ne yapardınız?
Eşim farklı memleketten, kültürlerimiz farklı. Onu soruşturma imkanımız yok nasıl güveniriz ya yalan söylüyorsa şöyleyse böyleyse diye telaslandilar. Eşim e devlet şifresini gönderdi kardeşime. Maaş bordrosundan not transkriptine sabıka kaydına vs vs ne varsa çıkardı gösterdi kardeşim. Sonra eşimin aile büyüğü vardı biraz makam mevki sahibi o kefil oldu vs vs babam sevmişti eşimi aslında annem daha çok diretmisti. Şimdi eşimden iyisi yok onlara göreOnların sebepleri nelerdi? Nasıl ispat ettiniz
Anladım. Sizinki çok daha iyiymiş. Bir de daha normal endişeler. Farklı bir memleketten olunca her annenin babanın düşüneceği şeyler. Bende iki tarafta sevmiyor ve gerekçe olarak ailesini söylüyor annem. Ailesi de öyle kötü bir aile değil işte sadece annesi patavatsız biri. Annem de huzursuz olacağımı düşünüyorEşim farklı memleketten, kültürlerimiz farklı. Onu soruşturma imkanımız yok nasıl güveniriz ya yalan söylüyorsa şöyleyse böyleyse diye telaslandilar. Eşim e devlet şifresini gönderdi kardeşime. Maaş bordrosundan not transkriptine sabıka kaydına vs vs ne varsa çıkardı gösterdi kardeşim. Sonra eşimin aile büyüğü vardı biraz makam mevki sahibi o kefil oldu vs vs babam sevmişti eşimi aslında annem daha çok diretmisti. Şimdi eşimden iyisi yok onlara göre
Annesi konusunda haklı. Annesi bana birkaç kez laf sokmuştur. Ama oğlandan emin değilimAilenizi dinleyin, eğer dedikleri gibiyse evlenince mutlu olmayacaginiza yemin edebilirim ama kanitlayamam.
Ailemi dinlerdim, anneci adam çekilmez...Merhabalar,
Diyelim ki birisi var ve seviyorsunuz. O kişi de sizi seviyor. Evlenmek istiyorsunuz. Ama aileniz istemiyor. Anne karşı baba karşı. Kendilerine göre mantıklı sebepleri var. Karşı taraftan oğlanın annesi sıkıntılı her şeye burnunu sokan cinsten. Anneniz bu yüzden mutlu olamayacağınızı düşünüyor. Oğlanın da anneci olduğunu düşünüyor. Ne yapardınız?
Karşı taraftan oğlanın annesi sıkıntılı her şeye burnunu sokan cinsten. Anneniz bu yüzden mutlu olamayacağınızı düşünüyor. Oğlanın da anneci olduğunu düşünüyor. Ne yapardınız?
Annemi dinler arkama bakmadan kaçardım. Annelerin hislerine güvenmek lazım. Canınızı sokakta mı buldunuz gözünüzü kaptıp kör kuyuya atacaksınız kendinizi.Merhabalar,
Kendilerine göre mantıklı sebepleri var.
EvlenmemMerhabalar,
Bay Bay love...Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?