Ne yapardınız?

Allah kolaylik versin ya kadin cok cazgir anlasilan ugrasilmaz boyleleriyle uzak durmaya baslaman icin buyuk firsat bende esine biraz kizip arkana iyice almandan yanaym

ne yapardım diye düşündüm; tam bir k.valide savunucusu olan ben, bebeğin yüzüne hasret bırakırdım.. o lafı yalayıp, gelip 7 sülalemden özür dilemedikçe de torununu göstermezdim.. insanların yaşadıkları genellikle dillerinin belasıdır ve o dili tutmayı öğrenmeleri gerek yaş kaç olursa olsun.. abinizi allah kurtarmış..

kullandığı bu sözlerden ötürü yüzünü dahi görmek istemem.kesinlikle mesafe koymalısın.eşinde destek oluyorsa sana çok daha iyi.

Eşiniz baş edemiyorsa onunla aranızı bozmayın ama annesiyle de görüşmeyin. Bu cümle kaldırılcak gibi değil. Boşverin hayatta iyi niyet diyoruz,aile diyoruz,vicdan diyip alttan alıyoruz sonra gelip kafamıza ediyorlar. Sallayan koyverin mesafeyi gitsin.

Uzuuuun zamandır ilk defa kayınvalideyle araya mesafe koymak için bu kadar geçerli bir sebep görüyorum. O da sizin karnınızdakine güvenmesin bence, ben olsam yerinizde, kızı doğurana kadar torun sevgisine hasret yaşardı garibim.
Not: "Kaynanam bana bilezik almadı, ne yapmalıyım" kadınları bu konuyu okur da kaynana neymiş görür umarım.

ne yapardım; bir daha ne yüzünü görürdüm, ne de yüzümü gösterirdim. tabi ki evladımın da yanına yaklaştırmazdım..madem karnımdaki günahsıza güvenmememi söyleyecek kadar gözü dönmüş, onu görmeye de hakkı yok.
eğer görüşürseniz dilini tutamayan bu kv. sizin huzurunuzu bozmak için her şeyi yapar.
koca kadın kaç yaşına gelmiş ağzının ayarı yok, bırakın ne görüşeceksiniz.

Ben de öyle düşünüyorum abimi Allah kurtardı diye :)

:)
Dilini tutsa her şeye razıydım da işte insanların kabindeki kötülük dillerine yansıyor..

Ne hadsiz, ne terbiyesiz insanlar var ya
Günahsız, daha doğmamış bir sabiyi ağzına alacak kadar çikinleşebilir mi insan
Eşine durumu anlat ve ömrün boyunca uzak dur

Ya çok riskli bu işler. Bi taraf kötü olunca hemen öbürüne de yansıyo ki çok saçma. Canım hamilesin boşver, çocuğuna odaklan. Onların ayrılması seni ilgilendirmiyor sen kendi ailenle ilgilen.

Kesinlikle mesafe koymaniz gerekiyor yoksa evliliginize zarar verir, herşeyi de yapar o kadin.

Hepinize teşekkür ederim hanımlar fikirleriniz içimi rahatlattı :)

Kaynaklar ne kadar güvenli?
Ben senin yerinde olsam insanların aramızda köprü olmasını engellerdim. Sana gelene kadar ne kadar ekleme oluyor acaba?
gidip yüzyüze konuşurdum. Neden böyle dediğini...Ayrıc onların ayrılmış olmasıyla senin ne alakan olduğunu...
Konuşmak her zaman iyi sonuç verir.
Eğer seninle konuşunca da aynı şeyleri söyler ya da ima ederse o zaman haklı bir gerekçen var diyebilirim.

Tam cadı kaynana modeli,bu modeller gelinene en ufak bir gıcık kapsa sağda solda onu boşatacağım diye bas bas carlarlar

sizin anlattığınıza göre eşinizle ilişkiniz iyi bu durumda sizi annesine ezdirmeyecektir,

duyduklarınızı anlatın bakalım annesine ne tepki verecek ,

sizin tepkiniz kadar olmasa da oda annesine azda mesafe koymalı ve onlarla konuşup görüşmene,

karışmamalı yani illa annemlere gidelim arayıp soralım dememeli

bu kadar lafı yutup hazmetmek kolay birşey değil

Hic esine carlayipta hakliyken haksiz moda girme kavgada cikarma bisi yapicaksan allttan alttan sinsice yap valla dupeduz yaparsan senden kotusu olmuyor cunkuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…