Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin ...Amin..
Elimden geldiğince dikkat ediyorum İnşaallah etkilenmiyodur bebeğim..
ne yapardım diye düşündüm; tam bir k.valide savunucusu olan ben, bebeğin yüzüne hasret bırakırdım.. o lafı yalayıp, gelip 7 sülalemden özür dilemedikçe de torununu göstermezdim.. insanların yaşadıkları genellikle dillerinin belasıdır ve o dili tutmayı öğrenmeleri gerek yaş kaç olursa olsun.. abinizi allah kurtarmış..
:)Uzuuuun zamandır ilk defa kayınvalideyle araya mesafe koymak için bu kadar geçerli bir sebep görüyorum.O da sizin karnınızdakine güvenmesin bence, ben olsam yerinizde, kızı doğurana kadar torun sevgisine hasret yaşardı garibim.
Not: "Kaynanam bana bilezik almadı, ne yapmalıyım" kadınları bu konuyu okur da kaynana neymiş görür umarım.
Kaynaklar ne kadar güvenli?Merhaba hanımlar..
Yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim ama fikirlerinizi merak ettiğim için yazmaya karar verdim.
5 aylık evliyim. Eşimle mutlu bir beraberliğimiz var. Şu ana kadar kendisinden kaynaklı bir sorunum hiç olmadı. Fakat klasik olarak ailesiyle anlaşamadım. Daha doğrusu ailesinden uzak durma kararı aldım.
Konum şu..
Benim abim ve eşimin kız kardeşi nişanlıydı. 2 ay önce ayrıldılar. Kaynanam o hırsla akrabalarımı arayıp " karnındaki bebeğe güvenmesin kızımı aldım oğlumu da alıcam onlardan, tekmeyi vurucam kovucam " gibi şeyler söylemiş.
Bu güne kadar yaşadığım her şeye tamam dedim ama bu kadarı fazla geldi. Sizce bu sözler onunla arama mesafe koymam için bir sebep değil mi ?
Siz benim yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız ?
Merhaba hanımlar..
Yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim ama fikirlerinizi merak ettiğim için yazmaya karar verdim.
5 aylık evliyim. Eşimle mutlu bir beraberliğimiz var. Şu ana kadar kendisinden kaynaklı bir sorunum hiç olmadı. Fakat klasik olarak ailesiyle anlaşamadım. Daha doğrusu ailesinden uzak durma kararı aldım.
Konum şu..
Benim abim ve eşimin kız kardeşi nişanlıydı. 2 ay önce ayrıldılar. Kaynanam o hırsla akrabalarımı arayıp " karnındaki bebeğe güvenmesin kızımı aldım oğlumu da alıcam onlardan, tekmeyi vurucam kovucam " gibi şeyler söylemiş.
Bu güne kadar yaşadığım her şeye tamam dedim ama bu kadarı fazla geldi. Sizce bu sözler onunla arama mesafe koymam için bir sebep değil mi ?
Siz benim yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız ?