• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapardınız?

Ben de kızdım kendime ama ne bileyim o kadar şeyden sonra..
Rabbim hiçbir kötülüğü karşılıksız bırakmıyor..
orası öle
bu sevinmeyi de istem dışı yaptıgını düşünüyorum
allahın adaleti keşke hep bu dünyada çıksa
dimi gözümüzle görsek
ama yapan kişi evet ben melteme böle söledimde ondan oldu demzki
asıl mesele bu işte

orası öle
bu sevinmeyi de istem dışı yaptıgını düşünüyorum
allahın adaleti keşke hep bu dünyada çıksa
dimi gözümüzle görsek
ama yapan kişi evet ben melteme böle söledimde ondan oldu demzki
asıl mesele bu işte

Aynen öyle..
Demeyecek. Rabbim günahlarımızı bağışlasın..
Böyle insanlardan etmesin bizi..

burda bir konu vardı eltisi bayat kraker çıkarmış diye araya mesafe koycaktı:) size yapılan ona yapılsaymış çeker silahı vururdu heralde..
kv bence hiç muhatab olmayın. eşinizde kimin ne olduğunu biliyormuş o yüzden fazla söze gerek yok.
bebeğinizle mutlu , huzurlu bir hamilelik geçirin. eşinizle mutluluğunuzu her daim dile getirin çatlasın fesatlıktan. bebeğiniz doğuncada kokusuna hasret bırakın. gerçekten pişman olup özür dilerse affedersiniz.
hayırlı doğumlar.

burda bir konu vardı eltisi bayat kraker çıkarmış diye araya mesafe koycaktı:) size yapılan ona yapılsaymış çeker silahı vururdu heralde..
kv bence hiç muhatab olmayın. eşinizde kimin ne olduğunu biliyormuş o yüzden fazla söze gerek yok.
bebeğinizle mutlu , huzurlu bir hamilelik geçirin. eşinizle mutluluğunuzu her daim dile getirin çatlasın fesatlıktan. bebeğiniz doğuncada kokusuna hasret bırakın. gerçekten pişman olup özür dilerse affedersiniz.
hayırlı doğumlar.

Haha aynen hatırladım o konuyu :)
Aminn sağolasın..
Pişman olmasını bekliyorum ama umudum yok açıkcası..

Kızlar ibret i alem için bi hafta önceki konumu hortlatıyorum.

Az önce eşim mesaj attı. Annesinin dili tutulmuş. Hastaneye gidiyorlarmış..
Fazla söze gerek yok sanırım..
Ya yapmayın Allah aşkına.Bir de hamileyken böyle şeyler düşünmeyin.Ne ibretliği ya.Allah öyle her kızınca laf söyleyene,her cahil cüheda hareket edene hemen ibretlik ders verseydi dünyada insan kalmazdı ya.Herkees peygamber değil.Herkesin günahı hatası suçu var.Dilinin tutulması bir hastalıktır.Belki çok üzülmüştür kızının nişanının bozulmasına,belki içinde çok büyük dert etmiştir.Senin için söylediklerini asla tasvip etmiyorum ama canının acısıyla,bir de cehaletiyle saçma sapan zırvaladı diye Allah hemen dilini mi tutturacak.Dünyada ne kötülükler,neler neler oluyor.

Ya yapmayın Allah aşkına.Bir de hamileyken böyle şeyler düşünmeyin.Ne ibretliği ya.Allah öyle her kızınca laf söyleyene,her cahil cüheda hareket edene hemen ibretlik ders verseydi dünyada insan kalmazdı ya.Herkees peygamber değil.Herkesin günahı hatası suçu var.Dilinin tutulması bir hastalıktır.Belki çok üzülmüştür kızının nişanının bozulmasına,belki içinde çok büyük dert etmiştir.Senin için söylediklerini asla tasvip etmiyorum ama canının acısıyla,bir de cehaletiyle saçma sapan zırvaladı diye Allah hemen dilini mi tutturacak.Dünyada ne kötülükler,neler neler oluyor.

Ben öyle olduguna inanıyorum.
Düşüncenize de saygı duyarım..

ayy son olayı yeni okudum.
ben inanıyorum bazen Allah'a havale ettiğimiz kişiler yaptıklarından pişman olacak olaylar yaşıyorlar. belki tesadüf belki gerçekten ibret almamız için yaşanıyor bilmiyorum ama yinede Allahım affetsin, şifa versin bir an önce

Ben öyle olduguna inanıyorum.
Düşüncenize de saygı duyarım..
Kendini avutuyorsun tatlım.Bak karnında bebeğin var.Böyle şeyler düşünme.Hastalığa sevinilip,bi de ibret denir mi ya.Bu kadar kolay mı?Senin eşinin annesi,senin hiçbirşeyin olmasa da.O kadar kolay mı ya.Allah o kadar büyük ki,bu kadar ufak sınamalr yapmaz.Hastalık bu.Düşmanımın başına vermesin.Allah şifasını versin.

Canim benim karninda ki bebekten bile utanmadan nasil boyle bisi soyler neler yapio ne oluyo bu kaynanalara umarim akli basina gelmistir ilahi adalet

Kızlar ibret i alem için bi hafta önceki konumu hortlatıyorum.

Az önce eşim mesaj attı. Annesinin dili tutulmuş. Hastaneye gidiyorlarmış..
Fazla söze gerek yok sanırım..
Kimsenin kötülüğünü istemem ama bir yerde müstehakını bulmuş

Artık baktın gerçekten söylediği yapmaya teşebbüs ederse sende ona göre hareket edersin ,

Canim benim karninda ki bebekten bile utanmadan nasil boyle bisi soyler neler yapio ne oluyo bu kaynanalara umarim akli basina gelmistir ilahi adalet

Canim..
Ben gene Allah rizasi icin geldim yaninda oturuyorum. O da Allahindan buldu ne diyeyim.
Ah almamak gerek..

Canim..
Ben gene Allah rizasi icin geldim yaninda oturuyorum. O da Allahindan buldu ne diyeyim.
Ah almamak gerek..

Canim..
Ah almamak gerek..

Canim..
Ah almamak gerek..

Kayinvalidenize olan bu durumun size yaptigiyla ilgili oldugunu düşünüp ufakta olsa sevinmeniz, işte bu da sizin imtihaniniz. Gaflete düşmeyin.

Allah sifa versin, islah etsin. Sizleri, yuvanizi korusun.

Telefondan girmenin gazabina ugradim galiba ayni mesaj elli kere gitmis :)

Sevinmek degil..
Rabbimin adaletine siginmak. İsteyerek olan bi sey degil maalesef. Yaptigi her seye ragmen yanina geldim. Yuzumu ek$itmeden ilgilendim.
Rabbim kalbimde bir kotuluk olmasina izin vermesin ..

Sevinmek degil..
Rabbimin adaletine siginmak. İsteyerek olan bi sey degil maalesef. Yaptigi her seye ragmen yanina geldim. Yuzumu ek$itmeden ilgilendim.
Rabbim kalbimde bir kotuluk olmasina izin vermesin ..

Kayinvalidenize olan bu durumun size yaptigiyla ilgili oldugunu düşünüp ufakta olsa sevinmeniz, işte bu da sizin imtihaniniz. Gaflete düşmeyin.

Allah sifa versin, islah etsin. Sizleri, yuvanizi korusun.
Canim..
Ah almamak gerek..

Sizi anliyorum, haklisinizda. Incinmissiniz. Fakat kalbinizdeki gafletten kuetulmalisiniz once. Allah in rizasi icinse yanina gitmeniz kalbiniz tam arinmali. O riza kolay kazanilmiyor.

Yoksa bak sen ettin, buldun bende seyretmeye geldim anlamini tasir orada bulunmaniz.

Back
X