Ferhans hiç yazmadiysan yüz bin kere ne kadar kıskanç olduğunu yazdin foruma. Güzeli güzel diye kıskanıyorsun, çocuğu olanı yumurtalıklari iyi çalışıyor diye kıskanıyorsun, evli olanı birini bulmuş diye kıskanıyorsun,tecavüz edileni sevişti diye kıskanıyorsun. Kim seni neden cagirsin ki?
Bir de olaylara bakış açın, yorumlaman toplumun genel normlarindan çooook uzakta. Burada bile bir yorum atıyorsun yüz dislike alıyorsun. Gerçek hayatta insanlar da den konustukca gözlerini deviriyordur,eminim
Ayrıca bir gecede üç kişiyle seviştiğini yazmıştın. Küçük sehirdesin,dedikodu olan yerdesin. Elbet seni gören, bu çapkınliklarini bilenler vardır. Türkiye'de böyle şeyler hoş karşılanmaz. Benim de ev arkadaşım vardı, sevgililerinin biri gelir,biri giderdi, aynı anda birkaç kişiyi idare ederdi. Kızla konusasim bile gelmezdi . En sonunda belalı birileriyle takılmaya başladı da korktum,ayrıldım.
Bir de ben genç kızdım daha, bunlar koca koca evli barklı kadınlar. Biri eskaza kadın sohbetinde kocasinin cinsel performansını ovse adamı baştan çıkarmaya bile çalışabilirsin yani,böyle bir potansiyelin var.
Bence,üzgünüm ama sevilmemenin tek sebebi sensin..
Ben arkadaş canlısı biriyim, hiç bana uymayan arkadaşlarım da vardır türlü türlü . Ama ben de senin ile arkadaş olmazdım.
İyi bir terapi ile kendini torpulemen lazım ki yeni bir ortamda yeni arkadaslar bulabilesij