Ne yaparsan aynısını yapan arkadaş

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Merhaba arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum . Eşimle Bizim bi arkadaşımız var eşli bi şekilde görüştüğümüz , bunlar ne yapsak aynısı kopyalıyorlar mesela daha önce düğün düşünmezken bizim düğünden sonra gidip direkt bizim salonu tuttular tamam tutabilirler beğenmiş olabilirler okey, ama düğündeki küçük küçük tüm detaylarında aynısını yaptılar hatta biz eşimle şarkı söyledik onlarda söyledi, yA evet yine söyleyebilirler dünyada bi tek biz yokuz ama bizim söylediğimiz şarkıların aynısını başkalarıda farketti hatta :) burda ego kasmıyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten şarkı dışında ufak tefek bize özgü olan tüm detayları kopyalamışlardı hatta o gün ufak bi video paylaştım bi kaç kişi kendi düğünümden sahne koydum sanmış, sadece bu olsa aklıma bile gelmez bu düşünce ama başka bi zaman instagramda bi foto paylaşmıştık öyle klasik bi foto değil aradan kısa bi zaman sonra neredeyse birebir aynı şekil bi foto paylaştılar. Bu yılda bizim evlilik yıldönümümüzde gittiğimiz uzun tatilin aynısına gidiyorlar ve bu durum beni rahatsız etmeye başladı sizcede garip değil mi öyle çok dert değil evet farkındayım ama durum çok garip geliyor bana.

Tamam diyelim ki öyle. Eee? Taklitler aslını yaşatır derler. Ben olsam güler geçerdim. En kötü görüşmeyin yani.

Aynısını yaptılar derken çok orijinal fikirler bekledim ama zaten sıradan fikirleri yapmışlar. Etkilenmiş olabilirler ama sırf siz yaptınız diye yaptıklarını zannetmiyorum.

Çok zor durum
Allah yardımcınınız olsun

"arkadas" olduğunuza emin misiniz? bana pek öyle gelmedi de

Görüşmeyi kesin rahatsızsanız he aynı durum ban olsa umrumda bile olmaz o ayrı mesele taklitler aslını yaşatır sonuçta

Ne güzel şeyler yapıyoruz ki örnek oluyor fikir oluyor başkaları da yapıyor diye düşünebilirsiniz. Ben arkadaşıma bak biz düğünde eşimle şarkı söyledik bence sizde yapın çok güzel oluyor diye doğrudan öneride bile bulunurdum mesela ne olacak ki

Çok rahatsizsaniz görüşmeyi kesin. Mesafe koyun. Beğenmiştim hoşuna gitmiştir millet "akım "diyor buna sosyal medyayı açıyorsun aynı şeyi kopyalayan binlerce insan var. Gördü ,beğendi, hoş durduğuna kanaat getirdi ve uyguladı. (Sizin gittiğiniz otelden memnun kalmanız paralari çöpe gitmesin diye onlarin da tercihi olmuştur.gibi.)

Hoşlanmıyorsanız; görüşmeyin. Şarkınız ve fotoğraf konseptiniz neydi ?

Şahan'ın da kendince yorumladığı; "Kalbimin Tek Sahibine" şarkısı mıydı ? Şahan yorumu için bknz.

Aynısını yaptılar derken çok orijinal fikirler bekledim ama zaten sıradan fikirleri yapmışlar. Etkilenmiş olabilirler ama sırf siz yaptınız diye yaptıklarını zannetmiyorum.

Ben burda kesinlikle ego kasmıyorum bende başkasından bişey görüp yapabilirim bunda hiç bi sıkıntı yok sadece üst üste sürekli olması garip geliyor bana ve de konuyla ilgili tavsiye istense konuşulsa bende yapın gidin derim zaten

Görüşmeyi kesecek kadar bi durum olduğunu düşünmüyorum ama farklı geliyor durum buradaki arkadaşlar ne düşünür diye merak edip açtım konuyu ,ve bazı detayları açık açık yazamıyorum kimliğim belli olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…