• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaparsan aynısını yapan arkadaş

Hoşlanmıyorsanız; görüşmeyin. Şarkınız ve fotoğraf konseptiniz neydi ?

Şahan'ın da kendince yorumladığı; "Kalbimin Tek Sahibine" şarkısı mıydı ? Şahan yorumu için bknz.
Elit elit ironi yapmanız beni benden alıyorrr😂😂😂

Ben burda kesinlikle ego kasmıyorum bende başkasından bişey görüp yapabilirim bunda hiç bi sıkıntı yok sadece üst üste sürekli olması garip geliyor bana ve de konuyla ilgili tavsiye istense konuşulsa bende yapın gidin derim zaten
Ben ego kasıyorsunuz diye düşünmedim zaten sadece bu dert edilecek bir durum değil arkadaşsak bak böyle yapın diye laf arasında bile söylerim tavsiye beklenmesi şart değil bunu dert etmem demek istedim. Belki oturup dikkat kesildiğiniz için her şeyi sizden görüp yaptığına yormaya başlamış da olabilirsiniz objektif olamıyorsunuzdur belki de.
Bu konuda bir tavsiye verilmesi zor yani sonuçta arkadaşlığı kesmelik bir durum yok ortada, samimiyetinizin boyutunu bilmiyorum çok takıldıysaniz bu konuya ve samimiyseniz şakayla karışık imalarda bulunabilirsiniz mesela rahatsız olduğunuzu kibarca belli edebilirsiniz ya da bilemedim.

Hazır onlar araştırmıştır mantığıyla yaptıklarınızı yapmak Kolaylarına geliyor olabilir veya çok kararsız bir çift olabilirler karar veremeyip onlarınki gibi yapalım demiş olabilirler senin saydıkların dert edinecek bir boyutta değil mesela çanta alırsın direk peşine alır saçını aynı yaptırır hamile kalmaya çalışırsın aklında yokken oda korunmayı bırakır söylemek istediğim değişimlerini sürekli takip eder o zaman dert edersin

Ben ego kasıyorsunuz diye düşünmedim zaten sadece bu dert edilecek bir durum değil arkadaşsak bak böyle yapın diye laf arasında bile söylerim tavsiye beklenmesi şart değil bunu dert etmem demek istedim. Belki oturup dikkat kesildiğiniz için her şeyi sizden görüp yaptığına yormaya başlamış da olabilirsiniz objektif olamıyorsunuzdur belki de.
Bu konuda bir tavsiye verilmesi zor yani sonuçta arkadaşlığı kesmelik bir durum yok ortada, samimiyetinizin boyutunu bilmiyorum çok takıldıysaniz bu konuya ve samimiyseniz şakayla karışık imalarda bulunabilirsiniz mesela rahatsız olduğunuzu kibarca belli edebilirsiniz ya da bilemedim.
Evet burada konum yanlış anlaşılmaya müsait olduğu açıklama yaptımsizinde dediğiniz gibi çok dert değil , sadece üst üste çok denk gelince şaşırdım yaptıkları şeyide ben engelleyecek değilim aksine desteklerimde sadece garip geldi ve fikir almak istedim aslında

Evet burada konum yanlış anlaşılmaya müsait olduğu açıklama yaptımsizinde dediğiniz gibi çok dert değil , sadece üst üste çok denk gelince şaşırdım yaptıkları şeyide ben engelleyecek değilim aksine desteklerimde sadece garip geldi ve fikir almak istedim aslında
Yani arkadaşınızın yaptıklarına çok odaklanmamaya çalışın biz de yapmıştık bak aynısını yapıyorlar gibi bir yorum yaparak üzerine düşünmeyin böyle böyle bu düşünceden uzaklaşırsınız garip gelmemeye başlar belki zamanla. Tek tavsiyem bu olabilir.

Mesela gidip vegasta evlenseydiniz,tatile kutuplara gitseydiniz,düğünde şarkı yerine opera söyleseydiniz ve onlarda bunları yapsaydı,evet sizi taklit ediyor derdim ama yaptığınız şeyler genel şeyler.Taklit ederse etsin,bu takılacak bir konu değil ki.

Hazır onlar araştırmıştır mantığıyla yaptıklarınızı yapmak Kolaylarına geliyor olabilir veya çok kararsız bir çift olabilirler karar veremeyip onlarınki gibi yapalım demiş olabilirler senin saydıkların dert edinecek bir boyutta değil mesela çanta alırsın direk peşine alır saçını aynı yaptırır hamile kalmaya çalışırsın aklında yokken oda korunmayı bırakır söylemek istediğim değişimlerini sürekli takip eder o zaman dert edersin
Evet haklısınız o kadar gündelik konularda yapmadılar sadece bi kaç spesifik durum var

Ben arkadaşımdan 1 ay sonra aynı salonda evlendim, bunun arkadaşımla hiçbir alakası yok daha uygundu çünkü 😂😂😂
Ben salonu tutmalarını konu etmiyorum ya da saydıklarım tek başına bişey ifade etmiyor üst üste olması ve bize özgü küçük detaylarlardan bahsediyorum

Etrafımda tatile giden arkadaşlara sorarım,onlar söyler memnun kaldık gidin mutlaka filan diye.Aynı şekilde bende memnun kaldığım yerleri söylerim.Şarkı olayı saçma olmuş ama düğün yapmaya siz yaptınız diye karar verdiklerini sanmıyorum.Sosyal medya da zaten herkes birbirinden görüp yapıyor.Sizi taklit etmesi için eşsiz bir poz olması gerek,bunun olduğunuda hiç sanmıyorum.

Ben salonu tutmalarını konu etmiyorum ya da saydıklarım tek başına bişey ifade etmiyor üst üste olması ve bize özgü küçük detaylarlardan bahsediyorum
Aslında anlattığınız şeyler özel detay değil.Yıllar önce müzik öğretmeni arkadaşım şarkı yazıp,besteleyip,salona piyano getirtip,eşine o şarkıyı söylemişti.Şimdi daha yaygın.Şarkı söylemek,beraber deli gibi oynayarak girmek(doğulu çiftinden sonra).Aynı şarkı derken bir dönem bir şarkı popüler olur her düğünde aynısını duyarsınız.Tutup da çince bir şarkı söylemediyseniz.

Merhaba arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum . Eşimle Bizim bi arkadaşımız var eşli bi şekilde görüştüğümüz , bunlar ne yapsak aynısı kopyalıyorlar mesela daha önce düğün düşünmezken bizim düğünden sonra gidip direkt bizim salonu tuttular tamam tutabilirler beğenmiş olabilirler okey, ama düğündeki küçük küçük tüm detaylarında aynısını yaptılar hatta biz eşimle şarkı söyledik onlarda söyledi, yA evet yine söyleyebilirler dünyada bi tek biz yokuz ama bizim söylediğimiz şarkıların aynısını başkalarıda farketti hatta :) burda ego kasmıyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten şarkı dışında ufak tefek bize özgü olan tüm detayları kopyalamışlardı hatta o gün ufak bi video paylaştım bi kaç kişi kendi düğünümden sahne koydum sanmış, sadece bu olsa aklıma bile gelmez bu düşünce ama başka bi zaman instagramda bi foto paylaşmıştık öyle klasik bi foto değil aradan kısa bi zaman sonra neredeyse birebir aynı şekil bi foto paylaştılar. Bu yılda bizim evlilik yıldönümümüzde gittiğimiz uzun tatilin aynısına gidiyorlar ve bu durum beni rahatsız etmeye başladı sizcede garip değil mi öyle çok dert değil evet farkındayım ama durum çok garip geliyor bana.
Taklitler aslını yaşatır konu sahibi,o yüzden gurur duyman lazım bu durumla🧿.Şuraya bir derdini seveyim butonu çok iyi olurdu ya😬.

Aynı şeyleri yaşağımız eşimin arkadaşının eşi var. Ne yaparsak kopyalıyorlar. Denk gelmiştir diyemeyeceğim şeyler mesela İstanbul'a seyahate gitmiştik eşimle, beyoğlunda bir sokakta gezerken karsımıza çılan güzel bir aynada fotoğraf çekinmiştik. Aradan iki ay geçmedi, İstanbul'a gittiler. Aynı aynada aynı pozu verdiler :)) evimize ne alsak aynısını alıp, ne paylaşırsam onu paylaşıyorlar. Yani çok basit seyleri bile mesela yine eşim bir akşam bana portakal sıkmıştı ve iki gün geçmeden portakal suyu storysi düştü önümüze :) gönderilerinin altına yazdığı açıklamalar bile benimkinin aynısı 🤦🏻‍♀️ bizden bir yıl sonra evlendiler, evlerine benim girişimdeki sehpanın aynısını almış. :) aa bizimkinden dediğimde sey dedi, öyle mi hiç hatırlamıyorum sizin sehpanızı :)) ben gülüp geçiyorum sen de boş ver. Ama hayret etmiyor değilim nasıl bu kadar çekinmeden taklit edebildiğine. Anlamadığımızı mı düşünüyorlar acaba :)

Aslında anlattığınız şeyler özel detay değil.Yıllar önce müzik öğretmeni arkadaşım şarkı yazıp,besteleyip,salona piyano getirtip,eşine o şarkıyı söylemişti.Şimdi daha yaygın.Şarkı söylemek,beraber deli gibi oynayarak girmek(doğulu çiftinden sonra).Aynı şarkı derken bir dönem bir şarkı popüler olur her düğünde aynısını duyarsınız.Tutup da çince bir şarkı söylemediyseniz.
konsept gibi konsept🙂.

Back
X