"Ne yaparsan yap ama zayıfla!"

Canım bence şöyle güzel bir spor salonuna git. Haftanın 2 günü spinning 3 günüde cardio fitnes yap. Bide güzel bir protein diyeti 1 ayda en az 2 beden incelirsin
Malesef yaşadığım yerde spor salonu da yok :( Kış memleketindeyim,mayısa kadar havalar soğuk,dışarda spor yürüyüş vs yapamıyorum.Ancak evde kendim uğraşıcam..Bu aralar koşu bandı alacak durumum da yok :(

Diyet ve sporla başarırsınız mutlaka.
Ama kendiniz için yapın bunu.
Bir ayda 2 kilodan fazlası zararlı ayrıca.
Sevgilinize bir şey demiyorum,kimin ne olacağı belli olmaz,bir hastalık verir Allah bir bakmış eski halinden eser kalmaz.
Çok ayıp etmiş.

Diyetle beraber spor da yaptım o zaman,gerçekten de etkili oldu ama artık içimdeki istek gitti kayboldu :KK43:

İnanın sığınmıyorum,gerçekten çok ama çok zorluyor :KK43:

Başarır mıyım gerçekten de? :KK43:
Pko'lu bir komşum var. Yaşı da var baya.. Geçen sene 130 kiloydu. Bir azmaetti, yemeğine dikkat etti, tuzu şekeri kesti, sadece günde 2 kez yürüyüş yaptı. Şu an 85 kilo. İstersen yaparsın.

Diyet ve sporla başarırsınız mutlaka.
Ama kendiniz için yapın bunu.
Bir ayda 2 kilodan fazlası zararlı ayrıca.
Sevgilinize bir şey demiyorum,kimin ne olacağı belli olmaz,bir hastalık verir Allah bir bakmış eski halinden eser kalmaz.
Çok ayıp etmiş.
Çok üzdü beni çok..Gerçekten 2 ay önce çok azimliydim ama hastalanınca tekrar cesaret edemiyorum :(

Pko'lu bir komşum var. Yaşı da var baya.. Geçen sene 130 kiloydu. Bir azmaetti, yemeğine dikkat etti, tuzu şekeri kesti, sadece günde 2 kez yürüyüş yaptı. Şu an 85 kilo. İstersen yaparsın.
Ciddi misin? Ben de yapabilir miyim ki? :(
Leslie Sansone ile evde yapabilirsiniz.Youtube da videolar var.
Teşekkür ederim canım,indiricem videoları..

Evet kilonuz gerçekten fazlaymış. Ama sizi böyle beğenmis sevdiğiniz adam.
Vermeniz sizin sağlığınız açısından faydalı.
İnşallah hayırlısıyla verirsiniz..

Diyetle beraber spor da yaptım o zaman,gerçekten de etkili oldu ama artık içimdeki istek gitti kayboldu :KK43:

İnanın sığınmıyorum,gerçekten çok ama çok zorluyor :KK43:

Başarır mıyım gerçekten de? :KK43:

Yıllarca fazla kilolu yaşayan obezite sınırındaki kişiler ciddi kilolar verdi çevremde.
yapılmayacak bişey değil. kimi için kolay olur kimi için zor ama olur.
ömründe en özel günlerin olcak nişanın düğünün ver kilolarını kuğu gibi gelin ol.
yaşında küçükse avantaj olur senin için.

Yıllarca fazla kilolu yaşayan obezite sınırındaki kişiler ciddi kilolar verdi çevremde.
yapılmayacak bişey değil. kimi için kolay olur kimi için zor ama olur.
ömründe en özel günlerin olcak nişanın düğünün ver kilolarını kuğu gibi gelin ol.
yaşında küçükse avantaj olur senin için.
28 yaşındayım daha..Ne güzel dedin kuğu gibi..Olabilir miyim sence öyle? :(

Malesef yaşadığım yerde spor salonu da yok :KK43: Kış memleketindeyim,mayısa kadar havalar soğuk,dışarda spor yürüyüş vs yapamıyorum.Ancak evde kendim uğraşıcam..Bu aralar koşu bandı alacak durumum da yok :KK43:
Canım benim boşver yürüyüş bandını. Valla spor yapmak benim hayatımın vazgeçilmezi ama çoğu zaman bende salona gitmektense evde jillian michaels veya billy blanks açıp yapıyorum. İkiside süper bence aç bilgisayarını yap sporunu. Bide dediğim gibi protein ağırlıklı beslen.

Bu pko adet düzensizliği ve kist değil mi? Öyleyse bende de var, ben de tam tersi kilo alamıyorum.
Evet çok nadir kişilerde ters etkisi varmış..Bizim okuldaki anasınıfı öğretmeni arkadaş da aynı sen gibi.. Ve şimdi hamile..Darısı başımıza :(

Canım benim boşver yürüyüş bandını. Valla spor yapmak benim hayatımın vazgeçilmezi ama çoğu zaman bende salona gitmektense evde jillian michaels veya billy blanks açıp yapıyorum. İkiside süper bence aç bilgisayarını yap sporunu. Bide dediğim gibi protein ağırlıklı beslen.
Protein mi zayıflatıyor?

sabah uyandiginizda ac karina 2 bardak ilik suyla gune baslayin ki metabolizmaniz hizlansin.soguk memleketlerde insan su tuketmeyi onemsemiyor pek fakat su kilonun dusmani.bol bol su icin.kahvaltilarda yumurta tuketmeye gayret edin.sekerli gidalar yerine et ve salata tukentin/balik tavuk kirmizi et ki protein de metabolizmanizi hizlandiracaktir.

Back
X