- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
pko kilo mu yapıyormuş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef yaşadığım yerde spor salonu da yokCanım bence şöyle güzel bir spor salonuna git. Haftanın 2 günü spinning 3 günüde cardio fitnes yap. Bide güzel bir protein diyeti 1 ayda en az 2 beden incelirsin
Evet canım.Kısır bir döngü bu..İnsülin direncin artıyor pcosdan dolayı,o zaman da kilo alıyorsun,kilo alınca da pcos artıyor..pko kilo mu yapıyormuş?
Pko'lu bir komşum var. Yaşı da var baya.. Geçen sene 130 kiloydu. Bir azmaetti, yemeğine dikkat etti, tuzu şekeri kesti, sadece günde 2 kez yürüyüş yaptı. Şu an 85 kilo. İstersen yaparsın.Diyetle beraber spor da yaptım o zaman,gerçekten de etkili oldu ama artık içimdeki istek gitti kayboldu
İnanın sığınmıyorum,gerçekten çok ama çok zorluyor
Başarır mıyım gerçekten de?![]()
Malesef yaşadığım yerde spor salonu da yokKış memleketindeyim,mayısa kadar havalar soğuk,dışarda spor yürüyüş vs yapamıyorum.Ancak evde kendim uğraşıcam..Bu aralar koşu bandı alacak durumum da yok
![]()
Çok üzdü beni çok..Gerçekten 2 ay önce çok azimliydim ama hastalanınca tekrar cesaret edemiyorumDiyet ve sporla başarırsınız mutlaka.
Ama kendiniz için yapın bunu.
Bir ayda 2 kilodan fazlası zararlı ayrıca.
Sevgilinize bir şey demiyorum,kimin ne olacağı belli olmaz,bir hastalık verir Allah bir bakmış eski halinden eser kalmaz.
Çok ayıp etmiş.
Ciddi misin? Ben de yapabilir miyim ki?Pko'lu bir komşum var. Yaşı da var baya.. Geçen sene 130 kiloydu. Bir azmaetti, yemeğine dikkat etti, tuzu şekeri kesti, sadece günde 2 kez yürüyüş yaptı. Şu an 85 kilo. İstersen yaparsın.
Teşekkür ederim canım,indiricem videoları..Leslie Sansone ile evde yapabilirsiniz.Youtube da videolar var.
Diyetle beraber spor da yaptım o zaman,gerçekten de etkili oldu ama artık içimdeki istek gitti kayboldu
İnanın sığınmıyorum,gerçekten çok ama çok zorluyor
Başarır mıyım gerçekten de?![]()
Ciddi misin? Ben de yapabilir miyim ki?
Teşekkür ederim canım,indiricem videoları..
28 yaşındayım daha..Ne güzel dedin kuğu gibi..Olabilir miyim sence öyle?Yıllarca fazla kilolu yaşayan obezite sınırındaki kişiler ciddi kilolar verdi çevremde.
yapılmayacak bişey değil. kimi için kolay olur kimi için zor ama olur.
ömründe en özel günlerin olcak nişanın düğünün ver kilolarını kuğu gibi gelin ol.
yaşında küçükse avantaj olur senin için.
Boyu kadar iki çocuğu olan kadın yaptıysa sen neden yapamayasın.Ciddi misin? Ben de yapabilir miyim ki?
Teşekkür ederim canım,indiricem videoları..
Hmm bu bilgi çok iyi oldu..Tama bunu yapıcam mutlaka.Bir de şeker,tatlı ihtiyacı için ara öğünlerde yoğurda tarçın döküp yiyin.Hem tok tutuyor,hem yağ yakıyor,hem tatlı ihtiyacını kesiyor.Tecrübeyle sabittir.
Bu pko adet düzensizliği ve kist değil mi? Öyleyse bende de var, ben de tam tersi kilo alamıyorum.Evet canım.Kısır bir döngü bu..İnsülin direncin artıyor pcosdan dolayı,o zaman da kilo alıyorsun,kilo alınca da pcos artıyor..
Canım benim boşver yürüyüş bandını. Valla spor yapmak benim hayatımın vazgeçilmezi ama çoğu zaman bende salona gitmektense evde jillian michaels veya billy blanks açıp yapıyorum. İkiside süper bence aç bilgisayarını yap sporunu. Bide dediğim gibi protein ağırlıklı beslen.Malesef yaşadığım yerde spor salonu da yokKış memleketindeyim,mayısa kadar havalar soğuk,dışarda spor yürüyüş vs yapamıyorum.Ancak evde kendim uğraşıcam..Bu aralar koşu bandı alacak durumum da yok
![]()
Peki içimdeki azmi nasıl geri getirebilirim?Boyu kadar iki çocuğu olan kadın yaptıysa sen neden yapamayasın.
O "kızımın düğününde yırtmaçlı elbise giyinicem" dedi ve başardı. Sen de düğününde kuğu gibi olmayı koy kafana.
Evet çok nadir kişilerde ters etkisi varmış..Bizim okuldaki anasınıfı öğretmeni arkadaş da aynı sen gibi.. Ve şimdi hamile..Darısı başımızaBu pko adet düzensizliği ve kist değil mi? Öyleyse bende de var, ben de tam tersi kilo alamıyorum.
Protein mi zayıflatıyor?Canım benim boşver yürüyüş bandını. Valla spor yapmak benim hayatımın vazgeçilmezi ama çoğu zaman bende salona gitmektense evde jillian michaels veya billy blanks açıp yapıyorum. İkiside süper bence aç bilgisayarını yap sporunu. Bide dediğim gibi protein ağırlıklı beslen.