- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Arkadaşlar iyi akşamlar. Şuan da o kadar üzgünüm ki bir saattir ağlıyorum... Daha önce açtığım konulardan biliyor olabilirsiniz eşimin 2. Evliliği ve 6 yaşında çocuğu var. 1. Sınıfa başladığı için cuma aksamı alıp pazar aksamı bırakıyoruz geri annesine. Ve eşim asla ilgilenmiyor oğluyla yemek,banyo,ödev,oyun oynama gezdirme vs.. yaklasık 4-5 gündür kalça kemiğimden bacaklarıma doğru inen şiddetli ağrım var krampta giriyor ara ara. Bugün öglen yemegimi vs yaptım evi temizledim bacagım agrıya agrıya. Neyse sofrada yemek yiyorduk çocuğu annesi hiç yıkamıyor ben yıkıyorum ve çocuk resmen kokuyor annesi yüzünden... Eşimde yemekten sonra çocuğa banyo yap yemekten sonra dedi zaten aksam yaptırıcaktm. Bende sen yaptır güzelce dedim. Yok yok kendi yapar benim oğlum dedi. Daha önce bu konuyu konuşmuştuk saçlarını vücdunu güzel yapamıyo daha 6 yasında çocuk banyodan çıksada temiz olmuyo kokuyor o yuzden tek yıkanmasın dıye. Ve daha öncede bir kaç konuda bu tarz şeyler olmuştu bende söylemiştim çocugun yanında benim söylediğimi destekle yoksa tutarsızlık olur demiştim... Çünkü herşeyiyle ben ilgilendigim için söz hakkımda olsun istiyorum. 1.5 yıllık evliyiz bu arada. Bende tekrar söyledim bence sen yıka temiz temiz olsun dedim çcugun yanında yine benim çocugum kendi yıkanır gibi konuştu.. sustum bu kez hiç üstelemedim. Kendisi bilir.. Ama çocuğun annesi herşeyi kızıp msj atıyo eşime zaten bu konudada tartısma olsun istemedim.. Çocuk haftada bir yıkanmaz söyle hafta icide birgün yıkasın dedim onu bile söylemedi kadına.. Neyse ben kaale alınmadıgım icin sofrada üzüldüm gerçekten kırıldım biraz suratım asılmış. Yedim kalktm eşim noldu falan dedi bişey olmadı doydum dedim sonra Hala üstelwmeye devam etti bende çocugun anlamayacagı sekilde anlattm kırıldıgımı.. SANANE dedi... şoka girdim resmen.
Bende sen evde durmayıp ilgilenmyosun sabah gidip aksam geliyosun kendi işin olmasına ragmen ben ilgileniyorum söz hakkımda mı olmasın dedim. Bundan sonra hafta sonları ananda kalırsın o zaman dedi terbiyesiz çakmak fırlattı allahtan yüzüme gelmedi...
Bende banane ki haklısın bakarken iyi bişeyide yapmayınca kötü oluyrum dedim. Sus dayak yiycen yoksa dedi allah belanı versin haklımı helal etmiyorum dedim.. Sonra çocugu yIkadı giyindi çıktılar ben ne yapmalıyım sizce şuanda? Haksız oldugum durumlar varmı sizce? Nasıl davranmalıyım şuan...
![]()