• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaparsan yap yine de üvey annesin :'(

Annesi çalışıyormuş bir markette kasiyermiş. Asıl benim anlamadığım hadi kadın çok yoğun diyelim 5 dk bile çocuğu yıkamaya fırsatı olmuyor diyelim evde anneannesi dedesi de yaşıyor onlar hiç mi yıkamak istemiyor? Ben hala çözemedim..

ilginç durum günahına girmek istemem ama acaba anne çocuğu istemiyor mu ayrıca babası kendi ocuğuyla ilgilenmiyorsa sizin doğurcağnız çocuklada ilginmez

Valla işin zor.ben kendi öz oğullarım yüzünden sürekli sorun yaşıyorum eşimle eşim çocukları çok esnek bırakır.ben kuralcıyım valla bazen bu çocuklar yüzünden yuvam yıkılacak diyorum.bide üvey olsam hesap et.özanne vurunca,bağırınca anne olur fakat anne üveyse bak üvey anne kötü vs olur Allah kolaylık versin

buarada cocukla cok ılgılendıgınızı soylemıssınız ama daha sonra cocugu genede yıkıyayaım dememıssın , kendını gerı cekmıssın
eger baska turlu baksaydın o cocuga kendını gerı cekmezdı banyoyu yaptırıp cıkmıslar
gormemıssın bıle?
nasıl oluyor sevmek demek oyle kendınızıde doyuracagınız yemekten 1 tabak vermek demek degıl canım
katılıyorum...

tamam bakıyorsun falan ama devamlı başa kakmak doğru değil. Hamilesin Allah tamamına erdirsin unutma bebeğinin öz abisi olacak o.

babasına sen yıka deyip tartışacağına yıka 5 dk ne olacak. tamam eşin suçlu çıkışları sert ama belki de senden bir şekilde soğukluk görünce zoruna gitti (lakin yinede yaptıklarını haklı çıkarmaz).

bende evliyim ve eşimin oğlu 3,5 yaşındaydı şimdi ilk okula gidiyor bağrıma bastım herşeyiyle ilgilendim.
tek eksik annesi vefat etmiş.
lakin bir kere bile babasına 'şunu yaptım biraz da sen yap' demedim.

kendimi övmüyorum doğru olan bu diye örnek veriyorum.

Z

Bende konuştum daha önce bu konuyu ama yanlış anlaşıldım o yüzden birşey demedim. Eşime demiştim ki çocuk seni çok özlüyor zaten haftasonu alıp iki saat bile gezdirsen aksama kadar benimle evde oturmaktan daha çok sevinir çocuk dedim. Ama o yine sabah kahvaltıdan sonra çıkıyor aksam geliyor...

ne biçim baba yaa..adam adam değilki..iyiki sabrediyorsun..çok sabırlısın..ben olsam eminim çoçuğunada kedinede vururum tekmeyi..bu ne yaa..çocukla butün gün yanlızsın bir şey olsa..senin üstüne kalacak..kendi çocuğumuz dahi bütün evde olmaktan sıkılıyor..vurdum duymaz adam dinlemiyor..dediğim gibi böylesine ancak tekme yakışır..

katılıyorum...

tamam bakıyorsun falan ama devamlı başa kakmak doğru değil. Hamilesin Allah tamamına erdirsin unutma bebeğinin öz abisi olacak o.

babasına sen yıka deyip tartışacağına yıka 5 dk ne olacak. tamam eşin suçlu çıkışları sert ama belki de senden bir şekilde soğukluk görünce zoruna gitti (lakin yinede yaptıklarını haklı çıkarmaz).

bende evliyim ve eşimin oğlu 3,5 yaşındaydı şimdi ilk okula gidiyor bağrıma bastım herşeyiyle ilgilendim.
tek eksik annesi vefat etmiş.
lakin bir kere bile babasına 'şunu yaptım biraz da sen yap' demedim.

kendimi övmüyorum doğru olan bu diye örnek veriyorum.

Haklısınız fakat sizin eşiniz çocukla ilgileniyor mu ? Benim eşim kendi işi olmasına rağmen yani istediği saatte gidip gelebileceğine rağmen kahvaltıdan sonra hemen çıkıp aksam 9 gibi geliyor özellikle hafta sonları.. E eşimin çocukla ilgilenmemesi öz annesinin ilgilenmemesi saçma değil mi? Ben zaten elimden geleni yapıyorum hiç bir zamanda eşimin başına kakmadım ki sorunumu belirttim yapmaktan şikayetçiyim demedim... Çocuğun annesi vefat etmiş olsa eşimde işten güçten fırsat bulamıyor olsa zaten bu benim insanlık görevim der yine yaparım ama ben Allah rızası için o çocuğa kıyamadığım için yapıyorum... Ve yaptıklarıma rağmen bir konuda fikrimi söylemem dün eşimin bana bu şekilde davranmasını gerektirmemeliydi bu düpedüz nankörlüktü bana göre.. Madem sorumlulugu benim üzerimde o halde bende bazı konularda söz sahibi olmalıydım diye düşündüm... Teşekkür ederim yorumlarınız için sadece bende açıklama yapmak istedim.

Yani ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.. Eğer bir yanlış hareketim yada yanlış düşüncem varsa arkadaşlar söyleyin bende dikkat edeyim... Her insan dört dörtlük değil sonuçta ama ben çocuk sıkılıyor aksama kadar parka götüreyim diyorum buranın çevresi kötü olmaz diyor götüremiyorum o yüzden.. Yani benim çocuğa gün içinde yaptığım şeyler zaten hafta sonları geliyor diye onun sevdiği yemekleri yapmak , duş yaptırmak , kıyafetlerini özenli giydirmek , bazen bilgisayardan müzik açar dans ederiz , ödevlerini yaptırırım , tv izlemem çizgifilm kanalı açarım bazen bilgisayarda oyun açarım . oyun hamuruyla oynarız.. Sofrayı kaldırırken o da ufak şeyleri mutfağa benim yanıma getirir götürür ... Bu şekilde günleri geçiriyoruz onunla.. Eğer yapabileceğim başka şeyler olsa da keşke yapsam...

Haklısınız fakat sizin eşiniz çocukla ilgileniyor mu ? Benim eşim kendi işi olmasına rağmen yani istediği saatte gidip gelebileceğine rağmen kahvaltıdan sonra hemen çıkıp aksam 9 gibi geliyor özellikle hafta sonları.. E eşimin çocukla ilgilenmemesi öz annesinin ilgilenmemesi saçma değil mi? Ben zaten elimden geleni yapıyorum hiç bir zamanda eşimin başına kakmadım ki sorunumu belirttim yapmaktan şikayetçiyim demedim... Çocuğun annesi vefat etmiş olsa eşimde işten güçten fırsat bulamıyor olsa zaten bu benim insanlık görevim der yine yaparım ama ben Allah rızası için o çocuğa kıyamadığım için yapıyorum... Ve yaptıklarıma rağmen bir konuda fikrimi söylemem dün eşimin bana bu şekilde davranmasını gerektirmemeliydi bu düpedüz nankörlüktü bana göre.. Madem sorumlulugu benim üzerimde o halde bende bazı konularda söz sahibi olmalıydım diye düşündüm... Teşekkür ederim yorumlarınız için sadece bende açıklama yapmak istedim.
tabi söz sahibi olmalısın olması gereken şey o zaten bunu eşinle konuş sakin bir ortam da ne kadar incindiğini anlat.
o yavru senden merhamet görmüş ki size sığınmış,yazık onun yüreğin de dilerim kapanmaz yaralar açılmaz.

eşin sanırım yanlış anladı seni bence düzelir büyütülecek dert edilecek şeyler değil bunlar sıkma kendini bebeğini de düşün.

Allah yardımcın olsun. Amin

Benim vicdanım çok rahat... Ama hazmedemediğim olay hep yaparken iyi de bir kere sen yap dediğimde emeklerimin hepsinin çöpe gidip hiç bunca zaman bakan ben değilmişim gibi davranılması çok üzücü...
Haklısın tabi erkek milleti çok nankör

Bu işler böyledir zaten tek bu konuda değil her şeyi yaparsın her şeyden fedakarlık yaparsın sonra yaptığın şeyle ilgili bir fikrini sunarsın karşındaki insana geçmişte yaptığın çabaladağın ne varsa bir anda söner ne değerin ne kıymetin kalır senin adına çok üzüldüm canım umarım kendi çocuğuna karşı da böyle yapmaz ileride :KK51:

Canım sen bir kez dayağa taviz gösterdin, artık bu adam sana istediği zaman hakaret eder, istediği zaman yumruk atar, tokat atar. Buna sen tamam dedin. O nedenle şimdi boş yere böyle şeylere takılma. Madem bu diyardan gitmiyorsun o zaman bu deveyi güdeceksin. Kocan ne isterse yap, bir dediğini iki etme bari de dayak yeme !!

Canım sen bir kez dayağa taviz gösterdin, artık bu adam sana istediği zaman hakaret eder, istediği zaman yumruk atar, tokat atar. Buna sen tamam dedin. O nedenle şimdi boş yere böyle şeylere takılma. Madem bu diyardan gitmiyorsun o zaman bu deveyi güdeceksin. Kocan ne isterse yap, bir dediğini iki etme bari de dayak yeme !!

Hiç bir zaman kabul etmedim şiddeti evet ben hakettim demedim. Susup oturmalıyım yoksa dayak yerim demedim.. Daha öncesinde babamı aramıştım konuşmuştu , tekrar olmamıştı ama daha önceki açtıgım konudada belirttiğim gibi tekrarladı... Ama artık şiddet olayına karşı ne sabrım ne verecek tavizim kalmadı.. Çok üzülüyorum aynaya baktığımda dayanamıyrum kendime yazık ediyorum diyorum.. O yüzden anca bir daha açacagım konu şiddet içerikli olursa boşanmayla biter.. Çünkü hiç bir kadın haketmiyor şiddeti fiziksel veya duygusal...

Hiç bir zaman kabul etmedim şiddeti evet ben hakettim demedim. Susup oturmalıyım yoksa dayak yerim demedim.. Daha öncesinde babamı aramıştım konuşmuştu , tekrar olmamıştı ama daha önceki açtıgım konudada belirttiğim gibi tekrarladı... Ama artık şiddet olayına karşı ne sabrım ne verecek tavizim kalmadı.. Çok üzülüyorum aynaya baktığımda dayanamıyrum kendime yazık ediyorum diyorum.. O yüzden anca bir daha açacagım konu şiddet içerikli olursa boşanmayla biter.. Çünkü hiç bir kadın haketmiyor şiddeti fiziksel veya duygusal...

Kesinlikle aynı fikirde olduğum için kızıyorum size işte ben de. İstemiyorum çünkü hiçbir kadın dayak yesin, tamam desin. Açtığınız konulardan görüyorum ki kocanız fiziksel şiddet uygulamasa psikolojik şiddet uyguluyor. Neden bir kez daha tekrarlanmasını bekliyorsunuz? Ne güzel babanız da arkanızda. Kendinizden daha mı çok seviyorsunuz kocanızı anlayamıyorum ki.

Kesinlikle aynı fikirde olduğum için kızıyorum size işte ben de. İstemiyorum çünkü hiçbir kadın dayak yesin, tamam desin. Açtığınız konulardan görüyorum ki kocanız fiziksel şiddet uygulamasa psikolojik şiddet uyguluyor. Neden bir kez daha tekrarlanmasını bekliyorsunuz? Ne güzel babanız da arkanızda. Kendinizden daha mı çok seviyorsunuz kocanızı anlayamıyorum ki.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende eşimin 2. eşiyim, eşiminde ilk eşinden kızı var ama ben hep kendi kızım gibi gördüm 2,5 senedir kendi kızım gibi büyüttüm. Annesi nerde bilmiyoruz 1 senedir kayıp. Gebeliğimde hastanede yattım çıktığım gün kızı hep yanıma aldım, sezaryen yaptım 1 hafta sonra yanımda kalmaya başladı. Kendi öz annesi ne hamileliğinde ne de doğum yaptıktan sonra yanına dahi almadı kv baktı o da rezil rüsvan ederek baktı. Gül baktım gözünün içinde baktım hala daha bakarım. Onun için eşimle, kv'yle kavga ettim. Eşim her zaman sen ben daha çok bakıyorsun daha çok emeğin var der. Kızımız sözümüzü dinlemese anneni dinleyeceksin der. Kendi kendine nişanlıyken eşimle anne demeye başladı. Çok severim zilli zarifeyi. Ama benden kaynaklı en ufak birşey olsa kv'den yemediğim laf kalmaz ha ben altında kalmıyorum orası ayrı. Yeni evliydik bi sabah uyandığında kızımız kafasını çarpmış yatağın köşesine kv'ye söyledi kızımız biz seni neden aldık çocuğa bakasın diye aldık doğru düzgün bak dedi bana bende ona beğenmiyorsan al kendin bak ama hepiniz farkındasınız ki çocuk benim yanımda sizden daha iyi daha düzgün bakılıyor dedim. Her fırsatta kafama kakmaya çalışır öz olmadığımı ama umursamam cevabını verir geçerim eller gibi öz olacağıma böyle üvey olurum daha iyi derim. Siz ne kadar iyi olursanız olun onu birisi mutlaka yüzünüze vuruyor, yakıyor kalbinizi.

Back
X